Co was najbardziej rozśmieszyło, jakie cytaty pamiętacie? Mnie najbardziej pod koniec filmu kiedy Gargamela smerf strzelił różdżką on spadł na te worki,a wtedy kot powiedział coś śmiesznego "zdechłeś.." czy coś takiego, nie mogę sobie przypomnieć jak to było dokładnie..
Mi się bardzo spodobał żart słowny, jak Gargamel spadł na worki ze ŚMIECIAMI i powiedział: "Jak ŚMIECIE!" :P
hahaha, to było dobre, i w ogóle cały dubbing Jurka Stuhra był świetny, cały film mnie rozśmieszał :)
Gdy Gargamel mówi:
"Słyszałeś, Klakier? WIELBIĆ. To słowo upaja jak najprzedniejszy...nie, nie, nie bimber.
Miau, miau.
Tak, tak...samogon"
w sumie nie wiem dlaczego moze to tylko i wylacznie z powodu przejedzenia <?> nie pamiętam dokładnie kto mowil to do kogo, tak czy inaczej zart: Kiedy smerfy myślą o niebieskich migdałach? gdy maja ból gardła.
Mi się najbardziej podobało magiczne okienko-monitor oraz text Gargamela, kiedy wyszedł z toi toi
"mroczne i straszne rytuały" ale całości nie pamiętam ;)
Maruda: I to by było na tyle. dobre xd
Klakier: Gargamel zdechłeś? ;D
Smerfy: Ooo Googla ! xd
I jeszcze parę innych;)
albo jeszcze jak Patrick krytykuje piosenkę Smerfów : "Nie uważacie że ta piosenka jest irytująca?", na co Maruda "Ja jej nie cierpię" xD
Gargamel: Zdechłeś?
Klakier: Miau!
Smerfetka: Smerfapil to nasza kobieca broń
Smerf jakiś tam (podejrzewam że to był Ważniak): A jak Ci się udało tak szybko znaleźć te informację?
Patrick: No wiecie włączam gugla (pisownia celowa) , wpisuje i jest.
Smerfy: Uuuuuu... Guglaaaaaa
Patrick: I co ma właściwie znaczyć słowo "smerf" ?! Smerfuj smerfu smerf!!!!
Smerfy: Oooooo!!!
Smerf Śmiałek: Nie pozwolę tak się wypowiadać przy kobietach!!!
Smerfetka: A wiecie za kim nie na pewno tęsknię? Za Smerfem Hipokrytą ;)
Tak no i co? Oglądam też filmy Disney'a i bez przerwy słucham muzyki z tych filmów. Łyso?
To ja jestem cofnięta w rozwoju ;). Choć moi koledzy się ze mnie śmieją że lubię te filmy. Ale ja jestem ostatnią osoba która przejmuję się co myślą o mnie inni :D. Do tego kocham Fineasza i Ferba ;).
Dziękuję;). Ale większość ludzi uważa że jestem dziwna. Ja....po prostu się zgadzam :D.
ja mam 19 i tez lubie Fineasza i Ferba....
przynajmniej sie przyznaje ze to mnie smieszy a nie gadam innym ze to niestosowne, to chyba moja sprawa ?
Ja mam 17. A byłam na tym w kinie z moimi znajomymi, hahahaha :P W sumie trochę dziwnie się siedziało z małymi dziećmi...
Achh.. Wspomnienia :)))
Mój ulubiony cytat: Kiedy Sofia Vergara powiedziała, na Gargamela "Garbage Smell" (oglądałam po angielsku)
a ja mam 16 lat i obejrzałam Smerfy dzisiaj młodszą siostrą. uwielbiam bajki Disneya i się tego nie wstydzę. fajnie jest czasem cofnąć się do dzieciństwa.
a najlepszy było oczywiście Klakier i Gargamel!
Klakier zdechłeś ? xD
chodziło mi tu ogólnie że lubię bajki, a posłużyłam się Disney'em gdyż jego bajki szczególnie.
ja mam 16 i uważam że Smerfy to zajebista komedia szczególnie że jak byłem młodszy to uwielbiałem tą bajkę ;]
Ja mam blisko 30 i dalej lubię smerfy :) Niezapomniana bajka z dzieciństwa. Nie wiem do czego zmierzasz.
"Klakierkuu, zdechłeś już???", albo Gargamel do faceta w koszuli w kratę -"zacny drwalu", do ćmy "Ty niedorobiony motylu, miały być sokoły, nie muchy" :D:D Ogólnie, Gargamel wymiata :D