PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658071}

Smerfy: Poszukiwacze zaginionej wioski

Smurfs: The Lost Village
2017
6,5 17 tys. ocen
6,5 10 1 16718
5,4 5 krytyków
Smerfy: Poszukiwacze zaginionej wioski
powrót do forum filmu Smerfy: Poszukiwacze zaginionej wioski

Kto się interesował tematem Smerfów pewnie zna odpowiedź na te pytanie.
- Po pierwsze, małe smerfy przynosił bocian.
- A po drogie, smerfetkę stworzył Gargamel.
I to wszystko było wiadome.

użytkownik usunięty
Bilet95

Też nie wiem jak zrobili. Smerfetka nie była jedyną kobietą. Są jakieś zupełnie inne smerfetki które ukrywają się w tej Zaginionej Wiosce. Czemu nikt ze smerfów o nich nie wiedział a zwłaszcza smerfetka? Skąd smerfetka odnalazła tą mapę do ich wioski? Ktoś pewnie z tych podrzucili jej. Smerfetka teraz dopiero czuje że nie wie co w wiosce smerfów tam robić. Tak to pielęgnowała swój ogród i była obiektem westchnień dla innych smerfów. Ten film to jakaś inna historia, najgorsze jest to że my Polacy ujrzymy to jako ostatni z całego kontynentu. Może Gargamel stworzył smerfetkę ale kto stworzył tamte smerfetki? Ja tego nie wiem.

W drugiej części filmu Gargamel stworzył "drugą smerfetkę" i brata smerfetki którzy mieli dostać się do wioski podstępem.
W wyniku czego na końcu że Gargamela plan "i w p****u wylądował" w koszu. Stworzona siostra smerfetki ze swoją siostrą zagrały Gargamelowi na nosie i się zaprzyjaźniły przy okazji :)

użytkownik usunięty
slawek80_2

To jest fabuła z drugiej części fabularnej smerfów 3D, a nie Poszukiwacze Zaginionej Wioski. Tamte dwie części to były przeżytki robione wyłącznie dla kasy. Tego nie było nie miało miejsca. Prawdziwa historia animowana znajduje się w tym nowym filmie. Ja jutro wybieram się na to i dowiem się co wymyślili. W Multikinie są już seanse przed premierą. Tamtych Vexy i Hackusa nie będzie w tym filmie, za to będą nowe całe grono dziewczyn i to jest ciekawe skąd one się wzięły? Czemu nich ze smerfów z Wioski nie wiedzieli o nich? A o tamtych smerfach w Nowym Jorku czy Paryżu nie chcę o tym słyszeć.