Przepraszam ale nie rozumiem co w tym kompromitującego?? Wytłumacz to proszę. Zazwyczaj do piosenek bonda tworzone sa teledyski, dlatego jeśli teraz nie umiem znaleźć teledysku to chyba naturalne ze na forum ''znawców tematu'' można się o to zapytać? Co jest w tym kompromitującego???
oczywiście, że istnieje teledysk :) można go obejrzeć np. na YouTube =>
http://www.youtube.com/watch?v=DeumyOzKqgI
Chodziło mi o oficjalny teledysk a nie podkład muzyczny z tekstem piosenki ale dziękuje:):)
P.S. Nadal nie wiem co w tym kompromitującego... wyjaśni mi ktoś??
Kompromitujące jest to, że osoba która odpowiedziała na pani pytanie nie odróżnia teledysku od video z tekstem piosenki w tle ;).
przynajmniej chciała pomoc i nie zwyzywała mnie bez powodu po czym ulotniła się (chyba ze wstydu) jak Pan z pierwszej odpowiedzi...
Aj, przepraszam. Przez cały czas wydawało mi się, że jedną i drugą odpowiedź (tą o kompromitowaniu i z linkiem) zamieściła ta sama osoba. Przepraszam za małe zamieszanie.
ludzie czy wyście rozum wszyscy postradali? sami się kompromitujecie (chyba ulubione słowo w tym poście ;)) Video z linku zamieszczonego przez Rejkę to JEST oficjalny teledysk do Skyfall. Tak cięzko zrozumieć że oficjalny teledysk może mieć właśnie taką skromną formę (bez scenek z filmu itp) odpowiadającą zresztą i nieco odmiennej od poprzednich części formie filmu Mendesa. Laa_rose pamiętaj - nie ma głupich pytań, mogą być tylko głupie odpowiedzi :)
Czyli nie ma teledysku. :P W sumie wiedziałem to od dawna, ale liczyłem, że mnie ktoś zaskoczy. :P
A nazywanie filmiku z tekstem "teledyskiem" to lekkie nadużycie. :P Choć zgadzam się, że to filmik "oficjalny" - w końcu debiutował na oficjalnej stronie Adele. Ale to nie "teledysk"!
:)) oj teledysk to teledysk, nieważne jaką ma formę wizualną. Teledysk to poprostu obraz towarzyszący utworowi muzycznemu. Może się komuś nie podobać ale to nie zmienia tego czym jest - czyli teledyskiem ;)
Myślę, że osobie z pierwszego posta chodziło o to, że wpisanie w youtube "adele skyfall official video" nie wymaga wcale więcej wysiłku, niż zakładanie tematu na forum.