PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=507364}
6,0 79 tys. ocen
6,0 10 1 79229
5,6 26 krytyków
Skrzydlate świnie
powrót do forum filmu Skrzydlate świnie

muzykę wykonuje zespół coma

brucelee33

..prze*ebane

Narcoser

E tam! Coma to może nie najlepszy zespół, ale ich muzyka jako tło do filmu może być. Zresztą muzyka nawet ok. najgorsze to mają słowa piosenek

ocenił(a) film na 7
matimat17

no tak doda ma lepsze słowa piosenek bo w ogole nie musisz sie zastanawiac "co autor miał na mysli"
żenujące

matimat17

ta po pierwsze to nie są piosenki tylko utwory, są inteligentne, prawdziwe, inne

brucelee33

czuje się zniechęcona :/

ocenił(a) film na 7
sup3r_51ck

Zniechęcona z racji Comy? Zupełnie niepotrzebnie, wg mnie film obronił się przede wszystkim oprawą muzyczną.Utwór "F.T.M.O" rewelacyjny, warto zobaczyć film dla samej muzyki. A Roguc wg bardzo dobrze poradził sobie z interpretacją roli. W sumie Małaszyński był w jego cieniu.

megee

Coma jest zaj***sta !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój ulubiony zespół

ocenił(a) film na 9
megee

muzyka w wykonaniu Comy super. też uważam że Rogucki jest świetnym aktorem (o niebo lepszym niż Małaszyński). mam jedno pytanko jak nazywa się utwór na końcu filmu śpiewany po angielsku?

ocenił(a) film na 7
azja_8

nie widzialem filmu ale smiem twierdzic ze było to FTMO ->
Coma - Feel The Music's Over

użytkownik usunięty
brucelee33

no toś mnie do oglądania filmu bynajmniej nie zachęcił, heh

ocenił(a) film na 5
brucelee33

Pozdro dla was słuchajcie sobie dalej Kupichy i jego ambitnych tekstów...

Dizy555

Coma the best !

ocenił(a) film na 6
Szycowa

Zarówno fani jak i antyfani Comy się nie popisują w tym temacie zbytnio. Antyfani rzucają tylko "przejbane" i "nie przekonałeś mnie tym", fani "nie sluchasz Comy? O Ty fanie Dody i Kupichy!". Jestem fanem Comy,aczkolwiek jestem w stanie dostrzec, że Rogucki niejednokrotnie ociera się bardzo poważnie w teksach o grafomanie. Aczkolwiek muzycznie, instrumentalnie zespół stoi na bardzo wysokim poziomie. A kawałki, w których akurat nie mamy grafomańskich tekstów o wznoszeniu krzyku przez herbatę mamy bardzo inteligentne i przenikliwe rozważania na temat życia, kraju, itp. A film i bez muzyki całkiem nieźle się broni, to jedna z lepszych ostatnich pozycji w polskim kinie. Mimo, że to średniak, co nie świadczy najlepiej o kondycji naszego kina.