ale generalnie mi tych ludzi nie żal. Sami sobie wybierają taką drogę. I raczej są niereformowalni, więc sytuacja nie była za bardzo realna.
Ale ten obraz filmowy to komedia- "honor" kiboli to komedia. Większość tego, co odwalają, robią dla adrenaliny.
w grupie są kim, w życiu im się nie wiedzie. Nie osiągają sukcesów itp., zwykle poza marginesem, słabi uczniowie, potem pracują byle gdzie, niezadowoleni z życia są.
CHyba kibicow nie znasz a raczej napewno nie znasz. Wsrod kibicow sa wszystkie grupy spoleczne, sa osoby dobre i zle, grzeczne i niegrzeczne, spokojne i agresywne, glupie i madre, z wyksztalceniem gimnazjalnym i wyzszym, wysokie i niskie, grube i chude itd
Nigdy nie wrzucaj wszystkich do jednego worka i jesli nie masz o czyms pojecia badz czerpiesz swoja wiedze z nierzetelnych mediow to sie nie wypowiadaj bo i po co? Zeby utrwalac stereotypy i siac panike?
Myslisz, ze w dniu meczu na stadion np w Warszawie, Krakowie czy Poznaniu nagle zbiera sie cala 30 tysieczna patologia z miasta? Pomysl troche. Kibice to przekroj calego spoleczenstwa a nie tak jak CI TVN powiedzial glupcy, debile, chuligani, niezadowoleni z zycia
W takim razie Brooke_Logan chodziło o grupkę kibiców,którzy biją ludzi za przywiązanie do innego klubu,czasem dochodzi do morderstw i agresji we wszystkie strony.Co z tego,że się normalnie wypowiadają...spojrzysz się źle i już lezysz na ziemii przez takiego "obywatela",kopany i pluty jak najgorsze ścierwo.Piszesz bzdury,wiem jaka jest natura takich kibiców,bo tylko o nich cały czas się słyszy.Bez piłki nożnej ludzie byli by mądrzejsci,są inne sport i jakoś nie wywołuję tyle negatywnych emocji...
Za duzo sie naogladales i naczytales. Spokojnie nikt Cie nie zabije jak wyjdziesz z domu. Dramatyzujesz jakby na kazdym kroku czaiło sie zlo zwiazane z kibicami. A to, ze sa grupy agresywnych kibicow to znaczy tyle, ze sa grupy agresywnych Polakow. Dlaczego niby Ci zli to sa tylko kibice? Przedewszystkim kazdy jest Polakiem a dopiero pozniej miastowym, wsiowym, kibicem czy kolekcjonerem znaczkow. Ale oczywiscie media Ci wpoily do glowy, ze jak zły i akurat kibic to trzeba go nazywac pseudokibicem, rownie dobrze moznaby stworzyc grupy agresywnych pseudomamisynkow czy pseudomezow.
Do morderstw dochodzi rzadko, wszedzie sie znajdzie jakas grupka mocno patologiczna, ktora jest w stanie przekopac drugiego kibica czy nawet go zabic za nic. Wiekszosc tych pobic wiaze sie z interesami typu narkotyki i rzadko cierpia na tym osoby trzecie
".Bez piłki nożnej ludzie byli by mądrzejsci,"
No to to juz w ogole jest niezly absurd hehe
"są inne sport i jakoś nie wywołuję tyle negatywnych emocji..."
Wtedy takie emocje wywoływalaby siatkowka albo koszykowka. Po prostu pilka jest tak emocjonujaca poniewaz jest to sport narodowy nr 1
Tych "chuliganow" przy kazdym klubie jest od kilkudziesieciu do powiedzmy 500 a Ty (Wy) sie czpeiliscie ich jakby byli jedyna grupa reprezentujaca ogol kibicow. A 500 zlych w porownaniu do 50 czy 100 tys dobrych to chyba niewielki procent? Tymczasem porbujecie wmowic kazdemu, ze kibic, ktory zabluzni jest kibolem, ze kibic, ktory spiewa na miescie jest kibolem itp
Mogłbym jeszcze długo pisac i starac sie przekonac do swoich racji ale obawiam, sie ze media utrwalily obraz złego kibica, ktorego taki szary kibic jak ja nie wypleni z Waszych głow. Musialby to zrobic jakze wielki autorytet mediow, zebyscie zaczeli wierzyc iz jest inaczej
". Dlaczego niby Ci zli to sa tylko kibice? Przedewszystkim kazdy jest Polakiem a dopiero pozniej miastowym, wsiowym"
Przede wszystkim, to jesteśmy ludźmi. Narodowość to drugorzędna sprawa, która zresztą była i jest przyczyną wojen - zabijania, mordowania i innych ludzkich tragedii. Podobnie jak religie i instytucje kościelne. Kibolstwo i cała patologia "honoru kibica" itd. przy tym "to jest pikuś". ;)
http://www.youtube.com/watch?v=6DNhxzPQ1Uc
http://www.youtube.com/watch?v=gSxr2EtILRo
http://www.youtube.com/watch?v=_MMEru_SpT4
prosze, tu sobie obejrzyj co to znaczy kibicowanie i kto to jest kibol. Popatrz na tych ludzi, ktorzy sie wypowiadaja i sobie odpowiedz na pytanie czy to sa debile i nieudacznicy czy normalni obywatele
Teksty o tym, że kibicom się w życiu nie wiedzie, mają słabo płatną pracę, nie uczą się w szkole, to jedna piramidalna bzdura. Coś nie tak?
Dla adrenaliny?No to jeszcze lepiej,chciałbyś być ubity w parku za nic?Żeby dostarczyć im adrenaliny?To nie jest normalne,omińmy grupke starszych ludzi oraz dzieci,ale chuligani to najgorsze zło jakie może być.Nie dość,że człowiek boi się wyjść z domu,to jeszcze drą mordy o 3 w nocy wyśpiewująć żenujące piosenki-Brak żadnej interwencji ze strony policji...
W takim wypadku widocznie nie jestem człowiekiem, tylko jakimś nadczłowiekiem, bo jakoś dziwnym trafem, nie bałem się nigdy w życiu wyjsć z domu. I co więcej często udawałem się na stadion.
Polska to kraj supermenów normalnie, 38 milionów ludzi boi się wyjść z domu i tak z niego wychodzi, do pracy, do sklepu, do szkoły, do kolegi. Ba, kilkaset tysięcy megahipersupermenów wychodzi z domu prosto na stadion!
Tak, dla adrenaliny, głównie. I po co w to mieszasz starszych ludzi, bo nie rozumiem tego kompletnie? I po co mówisz mi o ubiciu w w jakimś parku? Możesz trochę jaśniej i po polsku?
Czyżby slowo ubity nie istnialo w języku polskim...czy to kolejna zaczepka,by dzięki niej móc patrzeć na mnie z góry?;] Coś w tym jest...Miałem niemiłe sytuacje w których to za nic dostałem po gębie....właśnie w tym przyjemnym liściastym parku.(Oglądacie może telewizje?Nawet mój wujek został pobity na smierć(miał 32 lata)....Rozumiem wyjśc do szkoły,do pracy i nie zostac pobitym..ale wychodzisz w nocy do sklepu albo wracasz późno do domu i za nic do ciebie podjeżdza 5 fagasów z różnymi zenującymi tekstami,by wywołać nieprawidłową odpowiedź i dać ci w łeb.Ehhh ja się nauczyłem pisac po polsku już dawno temu,teraz ty naucz się czytać ze zrozumieniem....Za bardzo bierzesz sobie do serca moje słowa i w sposób ironiczny je równiez interpretujesz,dlatego nie możesz pojąć co próbuje ci przesłać.Chyba nie umiesz "czytać" Polskiego świata a ja nazbyt dramatycznie to wszystko opisuje.Oczywiście...jest to te 20%(na oko,co zwiększa szanse pobicia godzina,miejsce,okoliczności) ,że możliwe dostaniesz to na co nie zasłużyłeś-to tłumaczy dlaczego twa opinia jest taka...niedojrzała tak jak twoje niedojrzałe spojrzenie tego typu przemoc...Miłego dnia.
No dobrze, ale po co porównujesz to do świata kibicowskiego? Dresy dresami, kibole kibolami, to dwie odmienne sprawy.
Można powiedzieć,że to piłka nożna wzbudza u nich taką agresje...W imie klubu zrobią wszystko,to przecież ich "honor",sam to pisałeś w odpowiedzi na pierwszy komentarz z wielu Brooke_Logan.
Ja tego nie zapomnie co mi sie przytrafiło i chciałbym zapomniec w przyszłości to co mi sie jeszcze przytrafi,ale dla mnie tacy kibice....sam sobie odpowiedz.
Jaka piłka nożna, skoro dostałeś po gębie rzekomo za nic? Po co mieszasz honor do jakiegoś mordobicia z jakimiś dresami w jakimś parku?
Eh...Niedoświadczony nie może sie wypowiadać...Rzekomo za nic,bo pierw pada pytanie za kim jestem/komu kibicuję...Myśl człowieku troche i nie wyciągaj wszystkiego jedynie z moich komentarzy,bo się ograniczysz w wypowiadaniu się.
Myślę i wiem, że pytanie "za kim jesteś" może zapodać podchmielony 16-latek, któremu odbija palma, ale nie prawdziwy kibol. Więc średnio wierzę w te historyjkę.
A już w ogóle zalewam się łzami (ze śmiechu), gdy czytam komentarz typu "piłka nożna wzbudza u nich taką agresje...". Jaka piłka? Grałeś z nimi w piłkę, czy tylko przechodziłeś? Zdecyduj się.
Zalewaj sie równiez nieumiejętnym czytaniem ze zrozumieniem.. :) Stary,zachowuj się...To porządne forum,jak pisałem pomyśl ,gdy mi odpisujesz,nim zbierzesz wszystko co napisałem w komentarzu....Bo to co robisz,robi troll i dzieciak,który nie daje za wygraną.
Odpisz a potwierdzisz moją hipotezę :)
Ta Twoja z dupy wzięta hipoteza jest tak samo logiczna jak Twój powyższy wpis. Pokręciłeś, popisałeś pierdoły i nie potrafisz z tego wybrnąć. Jak każdy troll, który musi mieć swoje zdanie w temacie o którym nie ma pojęcia.
Brooke_Logan - co ty z gwiazdki spadłas ze takie głupoty piszesz? Ciekawe ze "Interes futbolowy" jest wart setki miliardów dolarów. I to utrzymuja wg Ciebie " poza marginesem, słabi uczniowie, potem pracują byle gdzie, niezadowoleni z życia są",,, hehe.. zal mi ciebie . Pilka nozna to nie status materialny, to cos wiecej gdzie kibicuja wszystkie srodowsika,, od lekarzy pranikow, do sprzataczek itd
Ja z gwiazdki? To Wy macie kłopoty z czytaniem lub myśleniem. Napisałam KIBOL, a nie KIBIC.
Niestety ale Twoje wypowiedzi na temat kibiców są adekwatne do nicka, który wybrałaś. Kibol = zagorzały kibic, co złego jest w byciu kibolem?
Co najwyżej w poznańskiej gwarze. W języku ogólnym tak nazywa się chuliganów stadionowych.
No a dodatkowo w języku ogólnym żydów nazywa się złodziejami, cyganów brudasami a murzynów złodziejami i brudasami jednocześnie. Fajnie, nie?
Kibic to kibol, choc rozumiem, jak ktoś ma wyłączony mózg (bo po co myśleć), to co może mądrego napisać?
Wyłączony mózg masz Ty, co najmniej od czasów, kiedy uczyłeś się w gimnazjum. Współczuję debilizmu.
W czasach kiedy ja kończyłem szkoły, gimnazjów nie było jeszcze w planach.
W czasach kiedy ja konczyłem szkoły coś do powiedzenia na dany temat mieli ludzie, którzy ten temat znają doskonale. Więc wybacz, ale mnie, kibola z trzydziestoletnim stażem, nie będzie w tych sprawach pouczała fanka "Mody na sukces", bo to jest właśnie definicja debilizmu.
To tak jakby kucharka wojskowa próbowała podważać taktyczne ustawienie wojsk Napoleona pod np Marengo i upierała się, że to ona ma rację a nie Napoleon. To nawet nie debilizm, tylko zwykła komedia.
Skoro sam oglądasz Modę na sukces, to dlaczego mnie wyśmiewasz? sam przecież jesteś fanem
A jakie to ma znaczenie, w jakich czasach kończyłeś szkołę?Znaczenie ma JAK ją skończyłeś. A mniemam, że z polskiego 6 nie miałeś i nie byłeś laureatem olimpiady z polaka, więc wybacz, ale co ma Twoja "wiedza" z języka do mojej?
"W czasach kiedy ja konczyłem szkoły coś do powiedzenia na dany temat mieli ludzie, którzy ten temat znają doskonale"
W czasach, kiedy Ty kończyłeś szkołę, poloniści słabiej znali się na języku niż dzisiaj niektórzy uczniowie. Ja akurat miałam jedną z najlepszych polonistek w Polsce, więc jeśli oceniać po nauczycielu- to też wygrywam.
Słowo "kibol" oznacza dziś chuligana stadionowego. A gdybyś miał wiedzę z podstawówki, wiedziałbyś, co to neologizmy znaczeniowe. To, że szkołę ukończyłeś, nie znaczy, że z niej podstawową wiedzę wyniosłeś. -
Zdecyduj się, bo najpierw piszesz, że skończyłem gimnazjum, potem, że uczyłem się w czasach prehistorycznych. Wybierz jedną wersję i się jej trzymaj.
Słowo "kibol" oznacza dziś to samo co kiedyś - kibica. A za utożsamianie tego słowa z chuligaństwem odpowiedzialna jest bolszewia z GW i stado bezrozumnych troglodytów (zwanych od czasów Lenina "pożytecznymi idiotami") powtarzających bezkrytycznie tego typu pierdoły.
I nie pisz bzdur o oglądaniu "Mody na sukces", bo jakoś nigdzie nie widzę bym napisał, że oglądam. Więc trzymaj się merytoryki, chyba, że chcesz udowodnić, że nie masz pojęcia o polemice.
A ja nie widzę, bym napisała, że jestem fanką. To samo. Zacząłeś pisać bzdury, to nie dziw się, że odpisałam Ci na Twoim poziomie.
"Zdecyduj się, bo najpierw piszesz, że skończyłem gimnazjum, potem, że uczyłem się w czasach prehistorycznych. Wybierz jedną wersję i się jej trzymaj."
Współczuję rozumowania.
"Słowo "kibol" oznacza dziś to samo co kiedyś - kibica. A za utożsamianie tego słowa z chuligaństwem odpowiedzialna jest bolszewia z GW i stado bezrozumnych troglodytów (zwanych od czasów Lenina "pożytecznymi idiotami") powtarzających bezkrytycznie tego typu pierdoły."
Gówno prawda, to jest neologizm znaczeniowy. Te słowo już ma nowe znaczenie. Jeśli nie zauważasz, że język się zmienia, to może szkoda, że nie żyłeś w czasach prehistorycznych, bo do współczesności raczej nie jesteś dostosowany.
kto tu jest bezrozumny...
To nie ja mam w nicku "Brooke Logan", który to nick kojarzy mi się z "Modą...", chyba, że błędnie.
Słowo "kibol" owszem ma nowe znaczenie, dla tych, o których już pisałem - Bolszewików z zatrutymi mózgami. Dla tych, dla których patriota = nacjonalista, albo i wręcz faszysta a niechęć dla gry np Arboledy w kadrze Polski jest równoznaczna z rasizmem.
Dla ludzi pozostałych - czyli normalnych - kibol jest kibicem.
No i co, że mam taki nick? nie przeszło Ci przez myśl, że to żart?
Nie musisz tu prezentować swoich poglądów politycznych. Gówno mnie obchodzą.
"Dla ludzi pozostałych - czyli normalnych - kibol jest kibicem."
Akurat tak się składa, że język tworzy cały naród, a nie tylko elektorat pisu. Czy Ci się to podoba, czy nie, to słowo ma już inne znaczenie.
Uwielbiam jak ludzie robią z siebie idiotów. Bierze sobie taki nick z 'Mody na sukces", choć później zaperza się, że nie ogląda. Prosi o nieprezentowanie poglądów politycznych, których zresztą nie zaprezentowałem, po czym sam je prezentuje kwalifikując rozmówcę do wyznawców PiSu (to w ogóle podchodzi pod "prawo Goodwina", sprawdź co to jest bo pewnie nie wiesz), choć na bank o PiSie wie tyle co mu TVN poda, czyli to, że Kaczyński mieszka z kotem i to tyle.
Tak, jak już napisałem wyżej, to określenie ma inne znaczenie. Stosują je ci, dla których patriota to faszysta, zwolennik PiSu to też faszysta i Kaczyński to psychopata, bo nie ma konta w banku.
"Uwielbiam jak ludzie robią z siebie idiotów."
Powinno być: uwielbiam robić z siebie idiotę. Bo robisz, najwyraźniej jednak nieświadomie.
"Bierze sobie taki nick z 'Mody na sukces", choć później zaperza się, że nie ogląda."
Może Ty oglądasz- gdybyś nie oglądał, nie poznałbyś. Weź, zacznij myśleć, człowieku.
Zaprezentowałeś swoje poglądy- zamiast wypowiedzieć się obiektywnie, swoją niewiedzę z języka zwaliłeś na GW i elektorat Platformy. Wyzywając platformersów od bolszewików itp., jawnie prezentujesz swoje poglądy.
To jest najbardziej żałosne:
"po czym sam je prezentuje kwalifikując rozmówcę do wyznawców PiSu"
skoro zaprezentowałam swoje poglądy, to jaką partię popieram>? Czekam na odpowiedź, bo najwyraźniej nie wiesz, co to jest prezentowanie.
"Tak, jak już napisałem wyżej, to określenie ma inne znaczenie. Stosują je ci, dla których patriota to faszysta, zwolennik PiSu to też faszysta i Kaczyński to psychopata, bo nie ma konta w banku"
Powtórzę, bo najwyraźniej nie dotarło do Ciebie:
"Akurat tak się składa, że język tworzy cały naród, a nie tylko elektorat pisu. Czy Ci się to podoba, czy nie, to słowo ma już inne znaczenie."
"Powinno być: uwielbiam robić z siebie idiotę. Bo robisz, najwyraźniej jednak nieświadomie."
Jak to bywa, nie masz pojęcia o polemice, potrafisz tylko obrażać rozmówcę. Z takim podejściem, nie wygrasz nigdy żadnej polemiki, bo nie znasz jej definicji.
"Zaprezentowałeś swoje poglądy- zamiast wypowiedzieć się obiektywnie, swoją niewiedzę z języka zwaliłeś na GW i elektorat Platformy. Wyzywając platformersów od bolszewików itp., jawnie prezentujesz swoje poglądy."
A to bardzo dziwne, gdyż:
1. Nigdzie nie zaprezentowałem swoich poglądów
2. Nigdzie nie wyzwałem platformersów od bolszewików
Dlaczego zatem kłamiesz?
"skoro zaprezentowałam swoje poglądy, to jaką partię popieram>? Czekam na odpowiedź, bo najwyraźniej nie wiesz, co to jest prezentowanie."
Ty nie popierasz żadnej partii, bo nie znasz żadnego ich programu, więc po co ta gadka? Dodam, ze wg Ciebie w Polsce istnieją tylko dwa ugrupowania: PO i PiS.
"Czy Ci się to podoba, czy nie, to słowo ma już inne znaczenie."
No to ja też powtórzę, skoro trzeba młotkiem do łba wbijać. Dla normalnego człowieka kibol to kibic. Określenie "kibol" ma wyjatkowo negatywne znaczenie tylko dla otumanionych propagandą dzieci Blumsztajna.
"Jak to bywa, nie masz pojęcia o polemice, potrafisz tylko obrażać rozmówcę. Z takim podejściem, nie wygrasz nigdy żadnej polemiki, bo nie znasz jej definicji."
Masz problemy z pamięcią czy psychiką?
"A to bardzo dziwne, gdyż:
1. Nigdzie nie zaprezentowałem swoich poglądów
2. Nigdzie nie wyzwałem platformersów od bolszewików
Dlaczego zatem kłamiesz?"
Owszem, zaprezentowałeś swoje poglądy, bo wiem, że popierasz J.K.- to jest reprezentowanie poglądów, jeżeli nieświadome, to szkoda mi Cię.
"Ty nie popierasz żadnej partii, bo nie znasz żadnego ich programu, więc po co ta gadka? Dodam, ze wg Ciebie w Polsce istnieją tylko dwa ugrupowania: PO i PiS."
Znam programy, podejrzewam, że nawet lepiej od Ciebie. Jesteś tak żałosny, że jak nie masz argumentów, to wymyślasz? Szkoda mi Cię, frustracie, naprawdę współczuję.
"No to ja też powtórzę, skoro trzeba młotkiem do łba wbijać. Dla normalnego człowieka kibol to kibic. Określenie "kibol" ma wyjatkowo negatywne znaczenie tylko dla otumanionych propagandą dzieci Blumsztajna."
Wygrałam dyskusję. Dopóki nie masz argumentów, nie ośmieszaj się.
"Owszem, zaprezentowałeś swoje poglądy, bo wiem, że popierasz J.K.- to jest reprezentowanie poglądów, jeżeli nieświadome, to szkoda mi Cię. "
Nigdzie nie zaprezentowałem swoich poglądów, nigdzie nie napisałem, że popieram J.K. Nie kłam i nie siej propagandy bo w taki sposób przegrywasz z kretesem.
"Znam programy, podejrzewam, że nawet lepiej od Ciebie. Jesteś tak żałosny, że jak nie masz argumentów, to wymyślasz? Szkoda mi Cię, frustracie, naprawdę współczuję. "
Nie znasz, gdybyś znała, nie imputowałabyś mi fascynacji J.K.
"Wygrałam dyskusję. Dopóki nie masz argumentów, nie ośmieszaj się. "
Przegrałaś. Rzuciłaś swoją tezę, ja ją zbiłem i nie znalazłaś odpowiedzi. Według wszelkiej reguły polemiki, to jest punkt dla mnie. Dodatkowo niżej mamy wpis, który przyznaje rację mi.
Upierasz się przy G'Wnianej definicji "kibola" i nie chcesz zrozumieć, że to my, kibole jesteśmy od określania definicji a nie pseudo gryzipiórki z G'Wna.. Ty chcesz, żeby definicję teorii względności miała ustalać Monika Olejnik a nie Einstein.
hahhahha. Leżę normalnie. Zbiłeś? Nigdzie jej nie zbiłeś, tylko poniżyłeś miliony osób w kraju. Nie podałeś ani jednego argumentu dotyczącego języka, ani jednego. Ale lepiej się oszukiwać, co?
"Nie znasz, gdybyś znała, nie imputowałabyś mi fascynacji J.K."
haha, Ty nawet nie wiesz, co to program wyborczy? Wiem, że jesteś nie do końca sprawny intelektualnie, ale żeby aż tak?
Tak, zbiłem. Wyjaśniłem dokładnie o co chodzi i nie jest moim problemem, że pozostajesz na to zamknięta jak szczur w klatce.
Wyjaśnię raz jeszcze bardziej łopatologicznie. Różnica między prawdziwą definicją kibola a określeniem "kibol", którego używa środowisko GW jest jak różnica między krzesłem a krzesłem elektrycznym. Sorry, prościej już się nie da.
Co tu zresztą dużo pisać, skoro nie potrafisz nawet odpowiedzieć dlaczego zarzucasz mi fascynację J.K.
nie zarzucam Ci żadnej fascynacji, tylko to, że prezentujesz swojej poglądy w prostacki sposób, gadasz jak typowy pisior- to jest prawda, nic dziwnego, że uważam,żę jesteś za J.K. Ja ze środowiska GW nie jestem, a używam tego określenia. Tego określenia używają wszystkie media, nie tylko antypisowskie. Nie tylko we wspomnianym tvnie tak się nazywa chuliganów stadionowych, ale i w polsacie (najbardziej obiektywny kanał w Pl) czy tvp. A większość ludzi, to nie elektorat pis. To większość tworzy język, a nie mniejszość. To już napisałam i tego nie obaliłeś.
@Millwall: szacunek za próbę podjęcia walki z ignorancją naszego narodu. Szkoda tylko, że to walka z wiatrakami.
Niektórym niestety już nic nie pomoże.
Nie ma sensu w ogóle się wciągać w dyskusje z tą panią, to ją tylko prowokuje, najlepiej nie odpowiadać i nie dać szansy na rozwój pyskówki, jaki prezentuje ta osoba.
Broni swojego terytorium,a przepraszam bardzo..To nie ona zaczęła na was wjeżdżać,tylko wy na nią :) Naprawde nie trzymam żadnej ze stron,więc moge smiało napisać,że jesteście siebie warci.To 30letnio stażowy kibic-ha ha ha -Rozpoczął tą dyskusję,bo nikt nie lubi,a w szczególności w internecie, być obrażanym przez osobę,która wydaje się być troche zarozumiała.Ja również spotkałem się ze słowami MillWalla i przejrzałem z nudów całą dyskusje Brooke i Milla-Bardzo dużo rzeczy mnie zaintrygowało..W szczególności polemiczne( suprice ) wypowiedzi MIllWalla
Np.
Brooke_Logan-nick związany z moda na sukces,jesli ma się taki to,na pewno ta osoba ogląda ten serial..-To jest myślenie millawalla
Czyli jak wpiszę Justin_Bieber_Love- Oznaczac będzie, że go ubóstwiam,kocham,nie mogę bez niego żyć?Boże 30 letni ludzie(wszyscy zagorzali kibice) troche dystansu ,robicie z siebie idiotę takim gadaniem.
Już nie skomentuje tego,że Mill i Brooke zadbali o to ,by poziom rozmowy nieograniczał sie jedynie do tematu "kibice",była to najzwyczajniejsza igraszka pomiedzy intelektualnie rzecz biorąc,12 latkami sprzeczającymi sie i wymieniającymi swoje poglądy,argumenty,w coraz to bardziej agresywny sposób,broniąc ich i jednocześnie atakując drugą strone...
Gdzie dwóch się bije,tam 3 korzysta...Wolałem jednak skomentować to całe bagno i dac wam do myslenia,o ile kiedykolwiek przeczytacie mój komentarz,że takie dyskusje do niczego nie prowadzą,a jedynie pokazują waszą prawdziwą naturę i zarozumiałośc,chamstwo i inne cechy charakteru,które okazujecie w sposób dziecinny...To wszystko na ten temat,jeśli ktoś ma ochotę mnie zripostowac,niech szuka błędów ortograficznych,coś niezgodnego z faktami...Ale nie wydaje mi się,żeby kłamstwa nie znajdowały sie w przyszłej odpowiedzi na mój komentarz ;]....Pinker_2 - Lubie różowy a liczba dwa oznacza "x2" lat(x2-12,22,32 itd),czyż nie...MillWall..?HA HA.
A co do tvnu, to słowa "kibol" używa się w nowym znaczeniu też w tvp i polsacie.
Mój nauczyciel historii, bardzo inteligentny człowiek o olbrzymiej wiedzy ogólnej, jest kibolem. Kocha swój klub, większośćjego codziennych gadżetów nosi barwy jego klubu. Jak było powiedziane w filmie, kibicowanie to taka bezpieczna choroba psychiczna i po co krytykować czyjąkolwiek pasję?