Zachowałem się jak nie normalny na 3 stronach czytałem żę ten film jest bezsensu i na niego poszedłem. Ehhh więc dokładam kolejną krytyke. Film jest tak nudny że ja z moją przyjaciółka ziewałem i prawie zasnołem. Ogólnie pomysł był dobry ale kiepskie wykonanie. Za mało scen budzących strach. przedemną siedziały dziewczyny młodsze odemnie i nawet nie drgneły niby w najgorszym momęcie. PORAŻKA
a zresztą czym cie teraz wkurzyłem panie starszy??bo zdaję mi się ze do ciebie nic nie napisałem
panie starszy stopniem nawet czytać nie potrafisz, "JA89", zresztą wszyscy tutaj drętwi ten się kłoci bo argumentów nie podałem inny wyciaga definicje z jakichs słowników bo własnymi słowami to juz nie da rady co nie necrosis??hehe
"dobrze ale musisz iść ze mną ;p razem zagramy :D"
Niestety, na pokemony to ja już jestem za stary
"a zresztą czym cie teraz wkurzyłem panie starszy??bo zdaję mi się ze do ciebie nic nie napisałem "
Drogie dziecko wkurzyleś mnie swoimi tekstami, które nie są, ani śmieszne, ani inteligentne, a które napisałeś tylko po to, aby wszystkich wkurzać.
"panie starszy stopniem nawet czytać nie potrafisz, "JA89","
ciekawe skąd miałem to wyczytać panie młodszy stopniem. Hmm... czyżby kolejny skopiowany nick, bo jeżeli tak to miałeś go wyjątkowo krótko.
"zresztą wszyscy tutaj drętwi ten się kłoci bo argumentów nie podałem inny wyciaga definicje z jakichs słowników bo własnymi słowami to juz nie da rady co nie necrosis??hehe"
Niemartw się, ty jesteś gorszy od wszystkich "drętwych, którzy są tutaj, razem wziętych, bachor który wszystkich wkurza i nie chce się na dodatek odczepić.
nadal nie rozumiesz o co chodziło z tym czytaniem staruszku "panasonic drogie dziecko" mój nick rózni nieco się rózni od twojej wersji hehe.Nie che sie odczepic ??To nie odpisuj i nie przychodź tutaj, problem z głowy ;p "bachor który wszystkich wkurza i nie chce się na dodatek odczepić."-nie wszystkich,są tutaj jeszcze inteligentni ludzie, którzy nie nabieraja się na prowokację, ale to tylko świadczy o tych drętwych starszych "inteligentów" np. ciebie huntera itp... "XD"
"To nie odpisuj i nie przychodź tutaj, problem z głowy ;p"
Problem dopiero będzie z głowy jak ty nie będziesz tutaj przychodzić i odpisywać
"nie wszystkich,są tutaj jeszcze inteligentni ludzie,"
większość twoich "inteligentnych ludzi, to tacy co krytykują, a nie wiedzą co się im w filmie nie podobało, tak??
"nabieraja się na prowokację,"
No cóż... nie wiem jak inni, ale ja stosuję zasadę że, głupotę trzeba wyśmiać.
PS. pozdro dla huntera i reszty "drętwych starszych "inteligentów""
"większość twoich "inteligentnych ludzi, to tacy co krytykują, a nie wiedzą co się im w filmie nie podobało, tak??"-nie, mylisz się
"No cóż... nie wiem jak inni, ale ja stosuję zasadę że, głupotę trzeba wyśmiać."-ja również ja 88 HAHAHAHAHAHAHAAH głupi komentarz głupia odpowiedś :D:D pozdrawiam cię!
Propnuję, żeby zakończyć tą rozmowę (jaką rozmowę he he) bo dzieciak bawi się kosztem nas wszystkich. Nie napisał nic sensownego, a swoimi docinkami tylko podtrzymuje tą bezsensowną kłótnię, po żeby więcej przypadkowo wchodzących tu osób ją sobie poczytał. Nawołuję wiec wszystkich, żeby się uspokoili. Głupszemu się ustępuje. Czas żeby zakończyć tą bezsensowną nic nie wnoszącą do tematów o samym filmie gadkę. Mam nadzieję, że wszyscy sieze mną zgodzą.
"podtrzymuje tą bezsensowną kłótnię, po żeby więcej przypadkowo wchodzących tu osób ją sobie poczytał."-no jasne niech każdy zobaczy w jak kulturalny i inteligentny sposób prowadzisz rozmowy (i nie tylko ty)
"głupszemu się ustepuje"-tak napisałem to juz dość dawno ale grzeczność nie pozwalała mi opuścić "tego szanownego lokalu" w trakcie "dyskusji" :P Pozdrawiam
hunter 12 mam pytanie dotyczące jednej z twoich wypowiedzi na temat filmu "Wzgórza mają oczy" :"tylko ludzie się biorą za coś, o czym nic nie wiedzą i liczą na niewiadomo co."- ...wiec kim ty jesteś, z jakiem planety przybywasz ??
Mori wymyśl coś lepszego bo to nie jest smieszne...no ale jak takie coś cie smieszy to jeszcze raz gratuluje poczucia humoru :D
Miałem się już na tyn temacie niewypowiadać (wiadomo przecież jaka jest rozmowa z głupkiem, że nawet gdyby ktoś mądry miał rację, to i tak z głupkiem nie wygra), ale zrobię wyjątek.
""No cóż... nie wiem jak inni, ale ja stosuję zasadę że, głupotę trzeba wyśmiać."-ja również ja 88 HAHAHAHAHAHAHAAH głupi komentarz głupia odpowiedś :D:D"
Powinieneś raczej napisać: inteligentny komentarz, głupia odpowiedź.
""podtrzymuje tą bezsensowną kłótnię, po żeby więcej przypadkowo wchodzących tu osób ją sobie poczytał."-no jasne niech każdy zobaczy w jak kulturalny i inteligentny sposób prowadzisz rozmowy (i nie tylko ty)"
Ja tutaj widzę inteligentną wypowiedź, ale taka osoba jak ty i tak jej nie zrozumie.
""głupszemu się ustepuje"-tak napisałem to juz dość dawno ale grzeczność nie pozwalała mi opuścić "tego szanownego lokalu" w trakcie "dyskusji" :P "
I wyszłeś na tego głupszego:P
"Mori wymyśl coś lepszego bo to nie jest smieszne...no ale jak takie coś cie smieszy to jeszcze raz gratuluje poczucia humoru :D"
Wypowiedź Mori'ego była śmieszniejsza, od wszystkich twoich komentarzy razem wziętych, a wierz mi, że po przeczytaniu każdego twojego posta śmiałem się do rozpuku z twojej głupoty.
powiem tylko tyle nie chciało mi się czytać twojego komentarza bo "mondry"pewnie zresztą tak jak ty ;p
hahah nie to znaczy ze jestes drętwy i że mozna zasnąc jak czyta sie twoje wypowiedzi ;P zupełnie jak na filmie "silent hill" ;p
Ja zato twoje posty czytam z wielkim zainteresowaniem, ponieważ nie ma to jak pośmiać się z czyjeś głupoty (w tym przypadku twojej), a podobno śmiech to zdrowie.
A tak abstrachując do tematu, to śpieszę ci powiedzieć że wypowiedzi mądrych osób, dla pospulstwa takiego jak ty (czyli dla osób głupich) prawie zawsze są drętwe.
dla pospulsta czyli równiez dla ciebie ;D nie czytałem nie wiem czy było dretwe ;p
"dla pospulstwa takiego jak ty (czyli dla osób głupich)"-zgadza się smiech to zdowie hahahaha
a przy okazji skoro jesteś taki dojrzały i inteligentny to dlaczego ogladasz filmy (również animowane) dla dzieci?? asterix i obelix, czerwony kapturek...mnie nic do tego, ale...:)
Ale stwierdziłeś że, wszystkiem moje wypowiedzi są drętwe. Umiem czytać w przeciwieństwie do ciebie.
I jeszcze jedno wypowiadanie się o czymś, o czym się nie wie jest oznaką braku inteligencji, pragci przypomnieć także twoją niedawną wypowiedź:
"powiem tylko tyle nie chciało mi się czytać twojego komentarza bo "mondry"pewnie zresztą tak jak ty"
Mamy tutaj niezbity dowód twojego braku inteligencji.
PS. Idź się pobawić wibratorkiem, drogie dziecko.
I na dodatek pisać po polsku nie umiesz, poniewaz nie pisze się "mondry", tylko mądry.
...a na dodatek jestes idiota bo nie zauwazyłeś cudzysłowiów ;pniezbity dowób twojej inteligencji, a wibratora nie uzywam,jestem hetero człowieku HAHAHAAH chyba w przeciwieństwie do ciebie ale co mnie do tego ;p
"pragci" -podobno to ja nie umiem pisac po polsku ;p
"I jeszcze jedno wypowiadanie się o czymś, o czym się nie wie jest oznaką braku inteligencji"- czyli wychodzi na to że brak ci inteligencji bo nie wiesz jakiej jestem płci i od razu wyskakujesz z tekstem "idź się pobawić wibratorkiem, drogie dziecko" zreszta moja płeć można wywnioskować z mego nicku "MONDRY" człowieku (to samo tyczy się "drogie dziecko" bo nie wiesz ile mam lat) hahaha :P
P.S a tym wibratorkiem to mnie rozwaliłeś, hahaha "nie ma to jak pośmiać się z czyjeś głupoty (w tym przypadku twojej)"
Z tym że ty zrobiłeś błąd gramatyczny, a ja zapomniałem dodać "ę" i spacji, miałem napisać "pragnę ci", więc znalazłeś nie najlepsze porównanie pomiędzy, twoią nieznajomością języka, a moim niedopatrzeniem. Mnie nie obchodzi twoja płeć, a tekst z wibratorem pisze się, jak byś nie wiedział, właśnie facetom. Wiek wywnioskowałem po twoim zdjęci , ponieważ tylko dziecko lubi pokemony! Nie możesz nic swojego wymyśleweć, tylko koipiujesz moje teksty. A zresztą... nie mam zamiaru zniżać się do poziomu twojej inteligencji, więc jak chcesz to możesz sobie odpowiadać na tego posta, ale to tak jakbyś mówił do siebie, bo ja nie zamierzam, takiemu głupkowi jak ty, odpisywać.
ja 88 jeszcze jedno, nie ma to jak dodac do ulubionych film który powstanie w 2009 roku HAHAHAHA po prostuwymiatasz człowieku wykasuj to bo wstyd sobie robisz a ten jeden głos to zapewne od ciebie inteligencie??Zresztą pełno w twoich ulubionych takich "smaczków"
"I jeszcze jedno wypowiadanie się o czymś, o czym się nie wie jest oznaką braku inteligencji"-genialne było to zdanie czuję, że będę je cytował jeszcze wiele razy XD
a ja jeszcze raz ci tłumaczę że błąd w wyrazie "mondry" był z mojej strony zamierzony.Nie odpowiadaj lepiej, bo coraz bardziej się pogrążasz :D :D :D
"a tekst z wibratorem pisze się, jak byś nie wiedział, właśnie facetom."no to faktycznie nie wiedziałem że lubisz zabawiać się wibratorem,ale to juz twoja sprawa :D
"Wiek wywnioskowałem po twoim zdjęci , ponieważ tylko dziecko lubi pokemony!"tak? a czy ja dodałem pokemony do swoich ulubionych, czy oceniłem?dałbym 2/10 najwyzej, a zdjęcie nie swiadczy o jego wieku ;)a ja z twojego zdjęcia wywnioskowałem ze posiadasz skrzydła :D
Z tymi pokemonami również się pogrążasz :D Tak samo ja mogę napisać :tylko dzieci lubią shreka asterixa i obelixa, tomb raider,czerwonego kapturka,epokę lodowcową,flinstonów,gdzie jest nemo,iniemamocni,madagascar,sc ooby doo i skok przez płot :D :D Widzę ze lubisz ambitne filmy XD
P.S A swoich tekstów w tym momencie nie wymyślam bo sam siebie doskonale podsumowałeś :)
mam do was prośbę, skończie tego posta juz dobra? nie zaśmiecajcie filmweba bo to cu piszecie, absolutnie nie dotyczy tego filmu
marekpic jeśli nie będą pisać komentarzy obrazających moja osobę,nie będę odpisywał, proste ;)
No dobra teraz to mnie naprawdę wkurwiłeś. Co argumentów ci zabrakło więc się moich ulubionych czepiasz, bo ja widzę że ty wprost uwielbiasz pokemony.
"tylko dzieci lubią shreka asterixa i obelixa, tomb raider,czerwonego kapturka,epokę lodowcową,flinstonów,gdzie jest nemo,iniemamocni,madagascar,sc ooby doo i skok przez płot :D :D Widzę ze lubisz ambitne filmy XD"
Fajnie że jesteś aż tak ograniczony ze wybierasz niektóre filmy z mojich ulubionych, ignorując pozostałe. Chciałbym abyś także przyją do wiadomości idioto że to nie są tylko filmy dla dzieci, ponieważ niektóre z tych filmów które, wymieniłeś podobały się moim rodzicom. A ty to wręcz uwielbiasz ambitne kino, pokemony są dla ciebie ambitnyk kinem tak? bo jeśli tak to już wolę bajki, od twojego "ambitnego"kino.
"nie ma to jak dodac do ulubionych film który powstanie w 2009 roku "
Nie ma to jak kretyn który, nie może zrozumiec że są ludzie którzy czekaja na jakiś film.
"no to faktycznie nie wiedziałem że lubisz zabawiać się wibratorem,ale to juz twoja sprawa "
Co za debil z ciebie! niedość że niedorozwój, to jeszcze czytać nie umie.
Powiem ci jeszcze tylko jedno
Spier***** stąd kretynie. Idź wkurzać kogoś innego.
Ignoruj go to sobie pójdzie jak wszystkie głupie kundle :)
Zycie predzej czy pozniej da mu po łbie ... no chyba ze jest mniej odwazny nie bedac anonimowym i nie gada tyle i tak głupio na co dzien.
Z tymi kundlami to chodzi o zachowanie pansonica nie userow 4um - wyjasnienie w kwestii ewentualnych nieporozumien :)
Na wstępie chciałbym zauważyc że w ostatnim poscie napisałes:"to tak jakbyś mówił do siebie, bo ja nie zamierzam, takiemu głupkowi jak ty, odpisywać."Znaczy to ze nie jestem głupkiem Po drugie muszę ci powiedzieć ze po raz pierwszy udało ci sie mnie rozsmieszyć :D
A teraz odpowiem na twój komentarz:
1."bo ja widzę że ty wprost uwielbiasz pokemony."-musisz byc w podeszłym wieku ,bo źle widzisz :D(nigdy czegos takiego nie powiedziałem:P)Wymyśl cos lepszego i nie pisz pod wpływem emocji bo później muszę czytac takie komentarze jak ten wyzej(Z reszta nie tylko ja :D)
2."Fajnie że jesteś aż tak ograniczony ze wybierasz niektóre filmy z mojich ulubionych, ignorując pozostałe."-uczepiłem sie ponieważ ty uczepiłeś się pierwszy pokemonów:D
3."niektóre z tych filmów które, wymieniłeś podobały się moim rodzicom."-a pokemony podobaja sie milionom ludzi na swiecie nie tylko dzieciom, "idioto" :D
4."pokemony są dla ciebie ambitnyk kinem" naprawdę źle z twoim wzrokiem, pokemonów nie lubię nie wiem czemu sie ich uczepiłeś (no a może masz jakies halucynacje?)
5."Nie ma to jak kretyn który, nie może zrozumiec że są ludzie którzy czekaja na jakiś film."-nie ma to jak "ja 88" który nie rozumie co znaczy słowo "ulubione" :D
6.Spier***** stąd kretynie.-"nie spier*** :D nie mam tego w zwyczaju;p
POZDRAWIAM CIĘ!!
P.S Marekpic sam widzisz, co mam zrobic, musze mu odpisac :D
necrosis czy ja kiedykolwiek mówiłem, ze jestem odwazny??Po prostu odpowiadam na głupie komentarze :DJesli ktosby cie obrazał to odpusciłbys sobie,po prostu bys wyszedł?? no jasne :D
necrosis czy ja kiedykolwiek mówiłem, ze jestem odwazny??Po prostu odpowiadam na głupie komentarze :DJesli ktosby cie obrazał to odpusciłbys sobie,po prostu bys wyszedł?? no jasne :D
panie Sebastianie T. czy ja kiedykolwiek mówiłem, ze jestem odwazny??Po prostu odpowiadam na głupie komentarze :D Jesli ktosby cie obrazał to odpusciłbys sobie,po prostu bys wyszedł?? no jasne :D
Film wyjątkowo udany bardzo żadko zdaża się ze tak dobrze odzwzorują film na podstawie gry w Silent Hill udało sie to w 100% nie mam żadnych zastrzeżeń żadnych co prawda w grze szło sie zaprzeproszeniem posrać ze strachu w filmi troszke mniej ale jest ok nawet bardzo OK ;)
JUHUUUUUUUUUUU
3 dni bez kłótni:)))))
Chyba sie już skończyło.
A najsmieszniejsze jest to, że osoba, która zaczęła temat tylko raz się wypowiedziała.
Moj przyjacielu osoba-autor tematu wypowiadala sie wiele razy, (wiecej od ciebie) a co do twojego postu to tak:
""ALe czy nie zauważyliście, że jak ktoś nie rozumie filmu, to baaaardzo często go ocenia negatywnie""
--wiesz ja jestem zdania, ze jesli osoba nie bardzo jarzy watek, to czym bardziej film staje sie ciekawszy, (mozna sie pobawic w interpretacje na wiele sposobow), jezeli natomiast ty musiales sie pytac kogos o sens to mi sie wydaje ze powinienes ogladac filmy z mama :D
""Ten klimat był naprawdę fantastyczny. I można przez cały film ani razu gwałtownie nie podskoczyć a jednak mimo wszystko bać się.""
--Hahaha, naprawde udany jestes. (moze rozwiniesz swoja wypowiedz ;P)
""Oprócz tego, mało jest horrorów, które mówią o jakiś wartościach. ""
--zaraz w moim rozumieniu horror to taki film na ktory zabiera sie dziewuche i miske z popcornem, jak chcesz szukac wartosci to wybieraj filmy nominowane do nagrod :D
""Tam był przecież poruszony wątek miłości matki do dziecka,""
--sory ale miedzy truposzami, pekajacymi scianami, i potepiencami, nie wyszukalem tego :D
"--sory ale miedzy truposzami, pekajacymi scianami, i potepiencami, nie wyszukalem tego :D"
No to masz się czym chwalić - zważając na to, że w sumie był to główny wąek filmu. Brawo! ciesz się, że nawet tak prostej rzeczy nie umiesz dostrzec.
horror to gatunek na który zabiera sie dziewuche i miske z popcornem-w tym miejscu doszlismy do sedna sprawypozwól ze najpierw dam ci pare uwag na temat filmów i sztuki wogóle. otóz np.tolstoj negowal sztuke tworzone tylko i wylacznie z pobódek estetycznych. uwazal ze jest ona wtedy niebezpieczna. wedlug niego powinna byc narzedziem do przekazywania prawdy o swiecie z czym najczesciej jak zapewne wiesz horror ma niewiele wspólnego. horror to fantastyka grozy tworzona z pobudek raczej estetycznych. to zabawa z wyobraznia autora i odbiorcy. horror jako taki uksztaltowal sie gdzies w dziewietnastym wieku i wzial sie z potrzeby niezwyklosci i szerszego spojrzenia na swiat. wedlug mnie jezeli chodzi o wartosci estetyczne i artystyczne horror stoi na bardzo wysokim poziomie. ty znasz pewnie tylko koszmar z ulicy wiazów i krzyk a nie slyszales o takich filmach jak dom smiejacych sie okien albo nie ogladaj sie teraz. skoro nie masz pojecia o horrorrze to dlaczego kwitujesz go w tak niesprawiedliwy sposób
Hmmmm....
rzeczywiście...jeśli ktoś nie zauważył tego wątku to powinien oglądać kaczora Donalda. Poza tym reszta rzeczy, o których pisałam poprzednio moim zdaniem jest prawdą. Nie będę się więcej razy wypowiadała w tym temacie bo uważam, że obrażanie się nawzajem od debili, głupków i innych do nieczego nie prowadzi.A nie mam zamiaru za napisanie jakiegos postu zostać zwymyślaną...
"wiesz ja jestem zdania, ze jesli osoba nie bardzo jarzy watek, to czym bardziej film staje sie ciekawszy, (mozna sie pobawic w interpretacje na wiele sposobow), "
Niestety więcej jest ludzi którzy, nawet nie spróbują zrozumieć filmu tylko, wolą zjechać go po całości
"Hahaha, naprawde udany jestes. (moze rozwiniesz swoja wypowiedz ;P)"
To może ja ją rozwinę. W "SH" nie boijsz się potworów i spółki tylko, tego co się może wydażyć.
"zaraz w moim rozumieniu horror to taki film na ktory zabiera sie dziewuche i miske z popcornem, jak chcesz szukac wartosci to wybieraj filmy nominowane do nagrod :D "
Wyobraź sobie że nawet w "Potterze", czyli w filmie czysto rozrywkowym, są wartości, a napewno "Potterowi" nikt mądry nagrody nie da. A jak byś nie zauważył to "SH" mówi o wartości, jakiej jest miłość rodzica do dziecka.
""Niestety więcej jest ludzi którzy, nawet nie spróbują zrozumieć filmu tylko, wolą zjechać go po całości""
--no a przeciez jest po czym jezdzic :]
""W "SH" nie boijsz się potworów i spółki tylko, tego co się może wydażyć.""
-- jak to mam sie potworow nie bac, jak zobaczylem ta zgraje wyploszow to o malo co nie popuscilem.
""Wyobraź sobie że nawet w "Potterze", czyli w filmie czysto rozrywkowym, są wartości, a napewno "Potterowi" nikt mądry nagrody nie da""
--no przeciez oczywiscie ze tak, np wateklatajacej miotły był bardzo wartosciowy ;p
""A jak byś nie zauważył to "SH" mówi o wartości, jakiej jest miłość rodzica do dziecka.""
--???????????????????????????? ?????????????????????????????? ?