PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=270589}

Shutter - Widmo

Shutter
2008
5,5 19 tys. ocen
5,5 10 1 19222
Shutter - Widmo
powrót do forum filmu Shutter - Widmo

Dlaczego muszą się uczepić każdego dobrego azjatyckiego horroru i spieprzyć go? ;/ Daję 1! Bo NIENAWIDZĘ amerykańskich podróbek! Oryginalnej wersji Shutter dałem 8.

ocenił(a) film na 3
WantToKillYou

Nie oglądałem wersji tajlandzkiej, ale nawet pomijając kwestię realizacji (która jest katastrofą) pomysł jest jakis taki... marny. Dałem 3, ale tylko z jednego powodu: jest lepszy od Legionu, któremu dałem 2.

WantToKillYou

WantToKillYou Popieram ciebie w 100 %

użytkownik usunięty
WantToKillYou

Cóz to samo mogłabyś zarzucić polakom ,ze kopiują wszystko po amerykanach . I to niestety w gorszej wersji. Wszystkie seriale typu ,,Niania " , ,,Kto tu rządzi" oraz róznego rodzaju show to wszystko pomysł amerykanów.

użytkownik usunięty

A co do tego filmy , nie ogladałam orginalnej wersji ale wierze Ci na słowo ze jest lepsza , bo wiem jak amerykanie spaprali takie filmy jak ,,Klątwa" czy ,,Ring "

WantToKillYou

Ja nienawidzę azjatów, dla mnie ci wszyscy aktorzy wyglądają i grają tak samo, że nie jestem w stanie odróżnić jednego od drugiego. I jeszcze ten ich język, no dla mnie to jest masakra, której nie dam rady obejrzeć. Tajlandzką wersję musiałem wyłączyć po jakiś 20 minutach a amerykański remake to dla mnie jeden ze straszniejszych horrorów jakie widziałem.