Zdecydowanie najlepszy moment filmu! Ten chłopiec, jego głos - po prostu poezja! Co do reszty - bardzo dobrze, że to już ostatnia część. Całkiem fajne, ale bez sensu tak to naciągać. Bezsensowne wydaję mi się również 3D.
Masz na myśli "No zarycz, no!" ;) 3D rzeczywiście przereklamowane jeśli chodzi o Shreka (4), natomiast sam film mnie nie zawiódł :)
Jak dla mnie ostatnia część ma zbyt dużo odgrzewanych kotletów z pierwszej części. Nie oglądałam w 3D,więc tego akurat ocenić nie mogę,ale ogólny zarys wyszedł wg mnie zdecydowanie lepiej niż 2 czy 3 części. Jak zwykle cały film ratował niezawodny Osioł i jego świetne teksty (gdyby istniały Oscary dla postaci animowanych,on na pewno by na to zasłużył). Zaskoczył mnie tym razem Puszek,śmiałam się z niego,jak nigdy xD No i chłoptaś z lizakiem-bezbłędny. "No zarycz,no!" "Tato,interweniuj" xD Przez sentyment dla Shreka i jego zgraji daję 8 ;)
dokładnie koleś jest rewelacyjny ;) ciekawe kto podkłada mu głos nie orientujecie się może??
ogólnie mam bardzo pozytywne odczucia ;)
''No zarycz no' :D najlepszy z tekstów :D chyba cała sala śmiała się jak głupia z tego chłopczyka! Niezawodny jak zawsze Osioł i Puszek. Shrek 4, zdecydowanie II miejsce zaraz po pierwszej części.