brechtam ze śmiechuuuuuuuu
genialna bajka genialne dialogiiiiii\
Dziewczyna 1: Pocałuj mnie będę ci wierna aż do śmierci!
Dziewczyna 2: Też będę ci wierna aż do śmierci!
Dziewczyna 3: Też ci będę wierna... jakiś czas.
shrek dwójka wymiataaaaaaaaaa
Heh mi się podobało jak zrobili zasadzke na karetę i kot do tego kolesia wyskoczył - ściagaj te proteze z głowy i wyskakuj z gatek heh
A pózniej te chulio Iglesias (bez skojarzen:D), fc barcelona:P tez był dobry
dokładnie zresztą cały film się śmiałem w niebogłosy
jeszcze jedną scenę zapamiętałem dobrze
jak zatrzymali kota shreka i osła i znależli narkotyki przy kocie to on powiedział to dla mamy lekarstwa <brechtam ze śmiechy>buhahahhahahahhahahah
pozdro
Nom albo to: jedzie sobie kareta, nagle podskakuje, gościu wysiada, a tam osioł: OŚLEPŁEM! OŚLEPŁEM! Czy jeszcze kiedyś zagram na skrzypcach?!
10/10 ;p
albo wtedy jak tam kotcie znalezli te narkotyki to wcześniej jak kot powiedział wy kapilistyczne psy jak to mówił myslałem że z krzesła spadne
Król Harord: "Myślałem, że jak se znajdze chłopa, to zły czar pryśnie..."
Kot w butach: "Pora urządzić sobie fieste!"
Osioł: "DJ osioł ziomki :)"
Wrózka Chrzestna: Zobaczymy pod Śniażka....nic o ograch, Spiaca Królewna.....nic o ograch, Jaś i Małgosia....nic, Pretty Woman!
Widzisz? Oggry nie zyja długo i szczesliwie
Królowa Lillian: "Mój ty parchatku"
Dziewczyna: Wybierz mnie! Wybierz mnie! Będe Ci wierna aż do śmierci!
Dziewczyna 2: Ja też będe Ci wierna aż do smierci!
Dziewczyna 3: Ja tez Ci będe wierna.....przez jakis czas.
Fiona: Masz na ustach szminkę??
Ksiażę z bajki: Tak! Truskawkowa chcesz liza?
Wrózka Chrzestna: "...i gdzie bogowie są.... CZADU!!!!!!"
Jakos te cytaty najmniej mi sie podobaly... tylko to z tymi dziewczynami bylo dobre. A pozatym lubie moment jak łapia kota i gadaja - Jeden z poszukiwanych to Miroslaw K pseudonim Kicur, i jak znajduja przy nim ,koci mietke, a on na to - co, to lekarstwo dla mtaki:D hehe A kapitalistyczne psy tez byly dobre:D
Kot w butach : Ejj szefie, ogolimy go??!!
Kot w butach : Nienawidze poniedziałków!!!
Kot w butach : Wy kapitalistyczne psy
Ten ludzik co pracował dla Chrzestnej Wróżki : Kawa i torcik wedlowski zgodnie z ży... o przeaszam :D:D:D
Ciastek : Sie nie martw, wszystko będzie cacy
Osioł : Rolik, rolnik, rolnik pod rolnikiem ciągnik na ciągniku rolnik wooorek maaaa... <lol2>
Osioł : Nooo, aaa daleko jeszcze??!! ;>;>;>
Król : Kim jest ten zielony pasztet ---> To jakaś genetyczna pomyłka
itp. cały film był świetny!!! Texty były nawet lepsze niż w jedynce :):):) chociaż wg mnie text osła "podoba mi się ten głaz, to naprawdę ładny głaz" jest najlepszy!!! :):):)
Pozdrawiam, Agnieszka :):):)
PS. Idę dziś o 19:00 na Shreka Trzeciego :D:D:D Ciekawe czy mi się spodoba =]=]=] Papapa :*:*:*