PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=638531}

Sekstaśma

Sex Tape
2014
5,4 77 tys. ocen
5,4 10 1 76558
3,9 16 krytyków
Sekstaśma
powrót do forum filmu Sekstaśma

Filmu jeszcze nie widziałem, ale mam zamiar nadrobić jak tylko będę mógł. Zastanawiam się za to, jak Wy byście zareagowali, gdyby to filmik z Waszymi wyczynami łóżkowymi wyciekł do internetu? :)

Bo ja bym się swoim takim filmikiem w ogóle nie przejął.

jokerkara

Zrób zapisz na komputerze dam ci później linka

PIXA_GOD

Celowo też jednak bym go do internetu nie wstawiał. Chyba, że jesteś tak ciekawa mojej osoby i umiejętności 'aktorskich' , żeby zrobić dla Ciebie wyjątek.

jokerkara

Jasne i jeszcze pewnie rodzinie na wigilii byś puścił.

miarara

Nie wiem jakie kino rodzinne leci u Ciebie na święta - ale może puszczaj im coś innego? ;)

Nie przejął bym się takim filmikiem, bo w przeciwieństwie do niektórych nie jestem tak zżyty z moim internetowym 'życiem' ( czyli Fejsy, Twitery i inne takie ), tylko żyję pełnią życia w realu. Poza tym - może niech się wstydzi ten co widzi.

jokerkara

jeśli nie zależy ci żeby ktoś oglądał twego ptaka na filmie to po prostu tego nie nagrywaj, nie wiem o co wielkie halo i nad czym tu się zastanawiać i dywagować...

jokerkara

a po co ktoś ma patrzeć jak walisz kapucyna po łbie w zaciszu klozetu?

Mothyff

Nigdy nie oceniaj innych swoją miarą.

jokerkara

no ja nigdy bym na forum nie chwalił się waleniem w klozecie....

Mothyff

Przecież już to zrobiłeś w poprzednim komentarzu. W kolejnym zaś zabłysnąłeś intelektem na poziomie ameby.

jokerkara

powiedz, czy naprawdę uważasz że cały świat interesuje się tym czy przejąłbyś się własną sex-taśmą czy nie? To dopiero żałosne i intelekt na poziomie szympansa!

Mothyff

Nie interesuje mnie co myśli cały świat. Zadałem pytanie, co inni by zrobili w takiej sytuacji - ale jak widzę, czytanie ze zrozumieniem jest dla Ciebie zbyt bolesne.

jokerkara

zadałeś pytanie ale za chwilę sam na nie odpowiedziałeś jakby kogoś to interesowało.

Mothyff

To chyba naturalne, że zadając takie pytanie można się w pierwszej kolejności spodziewać odpowiedzi pytaniem o to, co sam bym w takim wypadku zrobił - więc tylko uprzedziłem fakt.

jokerkara

może i naturalne, tylko nie rozumiem po co ogłaszać takie rzeczy całemu światu....? To tak jakbym napisał na forum - nagram jak dłubię w nosie, puszcze to w internety i nawet się tym nie przejmę. Co kogo to interesuje?

Mothyff

Akurat dłubanie w nosie nie ma zbyt dużo wspólnego z jakimkolwiek filmem, a już temat sex nagrania ma trochę wspólnego z tym akurat filmem, więc znowu komentarz jak najbardziej nie udany.

jokerkara

ok, e takim razie mnie na pewno twoje emocje związane z nagraniem własnej sex-taśmy nie interesują. pozdrawiam.

Mothyff

Dzięki. Nawet udało Ci się pierwszy raz tutaj napisać coś na temat - widzisz, to nie takie trudne, trochę wprawy i to opanujesz :) Również pozdrawiam.

jokerkara

wiesz jak lubię żartować:)

ocenił(a) film na 4
Mothyff

karmisz trolla...

dzungo

dziwny gościu, nie zależy mu żeby ktoś patrzył mu na ptaka to niech nie nagrywa tego i nie będzie problemu, nie wiem po co tworzyć fikcyjne problemy na siłę.