"Co jest kurwa !! " ... Szef sobie śpi ,a na kompani burdel !!
- Lutek ,o co chodzi ?
O co chodzi ?! .... jak kompania była na obiedzie był u nas major Jagnas ze sztabu !
- i co majorek chciał ?
Na kompani , jego zdaniem był taki burdel , że ściągnął mnie z obiadu w Kasynie !!
- Kontrol rozumiem ,ale żeby nie zapowiedzianą ?
NIE WPIEPRZAJ MNIE !
- A po jakiej linii ta kontrol ?
Jagnas znalazł w paru szafkach butelki z piwem po tej linii rozumiesz !!?
,co ty myślisz ,że jak za komuny mogłeś się opierdalać to teraz tak samo BĘDZIE !!? teraz wojsko to jest wojsko !
-Za komuny ? za komuny to był kurwa porządek ! a co to ja nianka jestem ,żeby kotów cycem karmić ? wszystko przez humanizację i przez tych cywili z Warszawy .. tego nie wolno !? tamtego nie wolno ?! karać nie wolno ?! .. a po cholerę zlikwidowali tą karną jednostkę w Orzyszu ?
Ty ze mną w takie dyskusje nie wchodź dobrze ? a teraz krótko do saperów ma przyjechać panika , może zjawić się też gdzie indziej , dlatego sztab ma cykora
- Więc co proponujesz ?
Masz zrobić porządek , twoja sprawa w jaki sposób to zrobisz ,ale uważaj ... bez specjalnego dociekania młodzieży ...
-Aj dobra tam
I uważaj .. jeżeli jeszcze raz podpadniesz to będzie twój ostatni raz ... rozumiemy się ?
Hehehe masz racje ten dialog byl zajebisty , ale inne teksty tez były super , mi sie podobały teksty Tygrysa super zagrał tą role Jakus .