PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=709438}

Samotny gringo

Close Range
2015
5,1 1,8 tys. ocen
5,1 10 1 1811
Samotny gringo
powrót do forum filmu Samotny gringo

Ludzie zmieńcie ten tytuł. 'Close Range' wyjdzie dopiero 4.12.2015 na iTunes i VOD. El Gringo to jest inny film ze Scottem Adkinsem, którego premiera miała miejsce w 2012r. To właśnie wilm 'El Gringo' (pol. 'Samotny Gringo') leciał ok 3 tyg temu w TV4! Close Range będzie dopiero w grudniu!!! Nie piszcie bzdur

Cocosova

3 tygodnie temu leciał Close Range,tylko polskie tłumaczenie tytułu jest z dupy wzięte...

ocenił(a) film na 10
Psycho_Daddy

Kurcze to przegapiłam :/ Szukam w necie i nie mogę znaleźć tego filmu. Orientujesz się może czy jest gdzieś do obejrzenia? Z góry dzięki

Cocosova

Jest na kinoman,tyle że trzeba wykupić konto vip,oraz na zalukaj ale tu byłbym ostrożny bo czasami pomimo wykupienia konta lecą w chuya i filmy nie działają...

Miałem farta i obejrzałem film w tv:)

ocenił(a) film na 10
Psycho_Daddy

Dziękuję bardzo za pomoc :) Jest faktycznie na zalukaj - mam VIPa więc bez przeszkód obejrzę :) Supeeer :D

Cocosova

Mnie ostatnio filmy na zalukaj nie działały,pomimo że mialem konto vip-daj znać czy dało radę obejrzeć:)

ocenił(a) film na 10
Psycho_Daddy

Obejrzałam bez problemu:) Film super :D Scott Adkins w świetnej formie :)

Cocosova

ja tam czekam na Undisputed IV-chociaż uwielbiam horrory to dobrym mordobiciem też się interesuję a 2 poprzednie części były pod tym względem mega...

ocenił(a) film na 10
Psycho_Daddy

Ja TEŻ!! Czytałam, że ma wejść w 2016 ale konkretnej daty nie ma. Za to na fanpage Scotta Adkinsa są zdjęcia z planu:) Kręcili w te wakacje w Bułgarii więc tylko czekać na info o premierze