PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 134 tys. ocen
5,9 10 1 134428
3,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

artykuł o tym jest tutaj : film.onet.p l/wiadomosci/wielki-final-sagi-zmierzch-z-
niespodzianka-od-step,1,5210750,wiadomosc.h t m l

teraz zastanówmy się - co mogli zmienić? i czy faktycznie to przez zdradę Kristen? przecież
zmiana zakończenia to kompletny debilizm... wiadomym jest, że nowe sceny nie mogą być
miłosne, bo para się rozstała... więc co - Bella będzie z Jacobem? Albo Po prostu zginie
poświęcając się w jakiś tam sposób dla dziecka albo Edwarda? Jaka jeszcze może być
możliwość? Niby to ma być niespodzianka od Stephenie Meyer, ale mi to pachnie
dziadoskim zakończeniem i na pewno nie za wesołym dla filmowej pary...
Nie powinni nic zmieniać... a jak Wy uważacie?

sqy_angel

Mi jednak wydaje się, że chodzi o Volturi. Na zwiastunie wyraźnie widać, jak wszystkie wampiry biegną ku sobie (chodzi mi tu o Volturi i drugą stronę). A może ma dojść jednak do bitwy? Jeśli tak, to mam nadzieję, że moje ulubione postacie nie zginą.
Tu raczej nie chodzi o zdradę Stewart. Zdjęcia zakończyły się już przed przyłapaniem Kristen na zdradzie.
Zakończenia mogą być różne.
A zresztą na zwiastunie widziałam sceny, które nie były opisane w książce. Dlaczego Alec i Jane stoją jakby w jakimś pomieszczeniu? W książce nie było tej sceny. Myślę, że nowe zakończenie będzie wiązało się z klanem Volturi. Ale to tylko moje przypuszczenia.

sqy_angel

JEŚLI ZABIJĄ BELLE DAM TEMU FILMOWI 10/10:)

sentia

dobre dobre :D
Jeżeli coś zmienią to tylko końcówkę a mianowicie stoczona będzie jednak "wielka bitwa" ;// tak dla efektów co jest w sumie zbędne ;/ Wielką niespodzianką to nie jest,bo widać to już w zwiastunie.

sentia

z serduszkiem!

sqy_angel

Powinni ich wszystkich powybijać. Wówczas zmieniłabym zdanie o Zmierzchu :> i powiedziałabym, że filmy są dużo lepsze od książek.

użytkownik usunięty
sqy_angel

Może być tak że to wszystko to będzie sen Belli i ona obudzi sie w Phoenix jako siedemnastolatka zwykła nastolatka z bijącym sercem.....
W zakończeniu może pojawić sie Stephenie Meyer....

Sprawdź sobie artykuły na TWILIGHT IN POLISH. Tam jest takie zdjęcie Stephanie na łące Edwarda i Belli i jest jeszcze takie jak oni siedzą na tej samej łące.
Może Stephanie idzie do nich?! Wnioskuje to po tym bo Bella sie patrzy w lewą strone jakby na kogoś sie patrzyła : )

Pozdrawiam : )

ocenił(a) film na 2

Jeszcze jej tam brakuje...

użytkownik usunięty
luuuun

Racja.
To by było troche bezsensu.....
Wole jak grała tło w Zmierzchu i Przed Świtem cz.1.....