co o tym gosciu sadzicie??
bo mi osobiscie jego praca sie podobaa
kocham sweeney todd a juz nie moge sie doczekac alicji w krainie czarow
no i bym zapomniala o sok z zuku, czarli i fabryka czekolady ,jezdziec bez glowyy,
edwart nozycoreki uwielbiam te filmyy
Tim Burton na reżysera świtu ? Jaja sobie robisz? Po co tak dobry reżyser miałby robić po 1. film zupełnie nie w jego stylu, po 2. robić ekranizację tak słabej książki ?
Z pustego i salomon nie naleje.
Poza tym więcej by Burton stracił fanów niż Zmierzch ich zyskał.
bo ja wiem.. całkiem sporo jest fanek Robercika - od razu by zaszalały za Burtonem.. no chyba, że Burton 'zniszczyłby' ich piękną wizję - wtedy będzie widać spadek nie tylko w rankingu ale i IQ dzisiejszej młodzieży ;)
to tylko moja wizja wydaje mi sie ,ze pokazaly owiele lepiej swiat wampirow i wilkow niz rezyser zmieszchu
i ksiezyca w nowiu
a po 2. ksiazki sa swietne mimo ze mam 24 lat mi sie podobaja i jest owiele wiecej sob ktorym tez sie
podobaja takie ksiazki nie jest slaba
Nie masz 24 lat, bo gdybyś miała, umiałabyś pisać.
Nie wiem czego wy się wstydzicie, z tym wiekiem.
sama czytałam 3 części sagi i nie mówię ,że mi się nie podobały. jednak to ,ze ta ksiązka podoba się wielu osobom , nie czyni z niej wybitnego dzieła.
a poza tym wiek tu nie gra roli. sama mam 15 lat. powinnam być jak wiele wielkich fanek w moim wieku, które jak widzą Pattisona wstrzymują oddech ?
hehe niebede sie klucic z toba uzalezniona mam angileski laptom i nie moge uzywac polskich znakow jesli ci
o to chodzi wiem ile mam lat pierwszego mieila zakladalam jak milam 18 i tak mi zostalo z uzyciem takiego
niku i nawet gdybym miala 18 to nie mialabuym sie czego wsydzic
Ale mi nie chodzi po polskie znaki. Tylko o brak gramatyki w Twoich zdaniach, oraz faktu że zmierzch pisze się przez "rz".
jak pisze szybko niezwracam za to zbytniej uwagi
bo piszac wolniej wylatuje mi z glowy to co mysle
sorki za to ale taka juz jestem
zreszta ten temat jest tu po to zeby sie wypowiedziec co myslicie o tym gosciu a nie otym jak pisze
Nie, po prostu nie rozumiem podawania swojego wieku, jak mówi się że coś ci się podoba. A po co to komu wiedzieć? Jakbyś miała 11 lat, to na to samo by wyszło.
Tim Burton to geniusz, jeśli tez tak uważasz i uwielbiasz jego dzieła, to po kiego chcesz by reżyserował to byle co. No bo sorry, ale Zmierzch to nie film dla Burtona, zresztą jakbyś nie zauważyła, on nie robi filmów dla kasy, ale żeby one miały to coś.
Nie wierzysz chyba w jego możliwości. Jakby chciał, to by zrobił z tego filmiku coś dobrego. Jak mówiłam wcześniej, on z gówna potrafi zrobić czekoladę. Ale nie zrobi tego, bo tutaj wchodzi w grę jego ambicja, i ta komercja która siedzi jak wrzód na tyłku, całej sadze.
Myślę, że gdyby on był reżyserem od Zmierzchu, to byłoby coś,
ale po 1 - on się raczej za takie filmy nie bierze
po 2 - obecnie pracuje nad innymi
po 3 - reżyser już jest i nie ma co marzyć
Jak mi ktoś jeszcze raz wyleci z takim pomysłem, żeby może Tim Burton zhańbił się kręceniem tego czegoś, to poodrywam Wam kable od internetu i będę nimi lał, aż Wam głupie myśli z głów pouciekają.
Buahahahaha niedoczekanie. Prędzej bym uwierzyła że Sylwester Stalone zagra w czwartej części "Matrixa".
Timie Burtonie, mój idolu z lat dziecinnych, jeżeli włączysz się jakkolwiek w Zmierzch, to strzelę sobie w łeb z długopisu.....
Szczęśliwie dla ludzkości - istnieją ludzie, którzy utrzymują poziom. Czułabym się oszukana, gdyby Burton, którego darzę ogromnym szacunkiem, splugawił się ekranizacją tej szmiry, której brak polotu, treści i klimatu. Żeby zrobić czekoladę - nawet gówno nie może mieć najgorszej jakości.
Nie mogę się powstrzymać od zaglądania na forum poświęcone temu filmowi. Ta fascynacja społeczna ciekawi mnie i przeraża.. Ja w wieku 15 lat lubiłam czytać J.Verna, a moim ulubionym cyklem książek była Komedia ludzka Balzaca... :)
ugodziłaś tym tematem Tima Burtona prosto w serce. Burtob to geniusz i orginalny reżyser, a saga Zmierzchu to gniot, przy którym się zasypia, ot co.
Taki szajs? W życiu. Już lepiej, żeby "HP i Insygnia Śmierci" wyreżyserował, ten film zasługuje na lepszego reżysera niż Yates, a Zmierzch, jak już ktoś wspomniał, to mógłby nawet Uwe Boll wyreżyserować, efekt byłby zapewne dość podobny.
Tim Burton reżyserem zmierzchu?
Przepraszam, czy dobrze się czujesz?
On by się nawet nie podjął ekranizacji tak słabej książki!
Zmierzch to nędzne wypociny, wiem bo przeczytałam.
Może nie nędzne wypociny, ale nie jest taki zły, jak pamiętnik wampirów. Jak chcesz, to przeczytaj sobie jedną część. TRAGEDIA.
Niedoczekanie wasze! (fani Zmierzchu). Burton jest za dobrym reżyserem żeby robić koleją tam część tego filmowego koszmarku dla małolatów.