z tego co wiem film nie został ukończony. co on robi na filmwebie ? czy moze sie myle ?
Film został ukończony, ale nigdy nie wywołano taśm. Szpule ptrzez pomyłkę wysłano do Ruskich i tam film przepadł.
Ale 6 osób go widziało - przynajmniej tyle oddanych głosów widzę. Musi jacyś kacapscy archiwiści :]
hahahahahahahahhahaha no niezłe jazdy na forum filmu którego nikt nie widział xD pozdro dla tych co tu zajrzeli xD
No, eeej, ja czytałam "Romana",patrzę w filmografii i na głowę zachodzę, jak ten "Rower", za którym młody Romek tak ubolewał, się za tym Bugiem odnalazł.A tu lipa. Nikt filmu nie widział,ale dla zasady ocenimy. Polański...hmmm... to damy... 8! Ale bzdura,i pomyślec,że Ci ludzie, którzy głosują bezmyślnie na nieistniejący film w jakiś sposób kształtują opinię oddając głosy na filmwebie;)
Aha, ja tylko z czystej formalności dodałem do ulubionych (mam w zakładce
w swoim profilu), ale oceny nie dałem.
Ale jeśli chodzi o pana T, to jego first film jest gdzieś tam dostępny, w jakiejś tam jakości beznadziejnej chyba (sam nie widziałem).
My best friend's birthday - bo tak się nazywa ten film, nie został ukończony, ale to co zostało nakręcone ujrzało światło dzienne, co osobiście widziałem.
To znaleźli w końcu ten film w przepastnych magazynach KGB, czy jednak poszedł do utylizacji ;)
Teraz już tak na poważnie, może jednak ktoś coś wie w temacie jakiejkolwiek kopi ?
Oczywiście chodzi mi o "Rower" a nie film Pana T .
Jak nie powinno, może go nie być fizycznie, ale może powstał???. Ja chyba zadzwonie do Romka i w końcu wyjaśnie te niepewności ;)
My Best Friend's Birthday jest możliwe do obejrzenia.
Ale jego pierwszym filmem jest Love Birds in Bondage ; D.
Co do Love Birds, to masz rację, natomiast My Best Friend's Birthday powstał w całości ale obecnie ocalało jedynie 36 minut tego filmu i można je zobaczyć na yt, chyba nawet z polskimi napisami.
To może, niech ktoś nakręci remake ;-)
Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności wielbicieli twórczości pana Romka :-)