PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=286182}

Rower

1955
6,1 98  ocen
6,1 10 1 98

Rower
powrót do forum filmu Rower

???

użytkownik usunięty

z tego co wiem film nie został ukończony. co on robi na filmwebie ? czy moze sie myle ?

użytkownik usunięty

Film został ukończony, ale nigdy nie wywołano taśm. Szpule ptrzez pomyłkę wysłano do Ruskich i tam film przepadł.

użytkownik usunięty

Ale 6 osób go widziało - przynajmniej tyle oddanych głosów widzę. Musi jacyś kacapscy archiwiści :]

;]

użytkownik usunięty
Redox

hahahahahahahahhahaha no niezłe jazdy na forum filmu którego nikt nie widział xD pozdro dla tych co tu zajrzeli xD

"pozdro dla tych co tu zajrzeli xD" - dzięki Bruce, też pozdrawiam:)

No, eeej, ja czytałam "Romana",patrzę w filmografii i na głowę zachodzę, jak ten "Rower", za którym młody Romek tak ubolewał, się za tym Bugiem odnalazł.A tu lipa. Nikt filmu nie widział,ale dla zasady ocenimy. Polański...hmmm... to damy... 8! Ale bzdura,i pomyślec,że Ci ludzie, którzy głosują bezmyślnie na nieistniejący film w jakiś sposób kształtują opinię oddając głosy na filmwebie;)

użytkownik usunięty
Hellyspring

Aha, ja tylko z czystej formalności dodałem do ulubionych (mam w zakładce
w swoim profilu), ale oceny nie dałem.

Ale różnica. Kompromitacja i tyle

Hellyspring

Niestety...

Jeden z moich ulubionych filmów. Bez dwóch zdań.

Zygfryd666

Pierwszy film Quentina Tarantino, też nie ujrzał światła dziennego, a jest na filmwebie :)

Jachu95

Ale jeśli chodzi o pana T, to jego first film jest gdzieś tam dostępny, w jakiejś tam jakości beznadziejnej chyba (sam nie widziałem).

Zygfryd666

My best friend's birthday - bo tak się nazywa ten film, nie został ukończony, ale to co zostało nakręcone ujrzało światło dzienne, co osobiście widziałem.

użytkownik usunięty
Jachu95

Ujrzał światło dzienne, jest dostępny w Internecie, widziałem, oceniłem.

To znaleźli w końcu ten film w przepastnych magazynach KGB, czy jednak poszedł do utylizacji ;)
Teraz już tak na poważnie, może jednak ktoś coś wie w temacie jakiejkolwiek kopi ?
Oczywiście chodzi mi o "Rower" a nie film Pana T .

Neuromer

tego filmu nie ma i nikt go widzieć nie mógł, nie powinno go być na filmwebie

trzyczwarte

Jak nie powinno, może go nie być fizycznie, ale może powstał???. Ja chyba zadzwonie do Romka i w końcu wyjaśnie te niepewności ;)

Neuromer

I co Romek gadał ?

bitzgrzyt1

Romek już sam nie pamięta, uwiąd starczy i td, itp :)

Jachu95

My Best Friend's Birthday jest możliwe do obejrzenia.
Ale jego pierwszym filmem jest Love Birds in Bondage ; D.

Niepotrzebny

Co do Love Birds, to masz rację, natomiast My Best Friend's Birthday powstał w całości ale obecnie ocalało jedynie 36 minut tego filmu i można je zobaczyć na yt, chyba nawet z polskimi napisami.

To może, niech ktoś nakręci remake ;-)

Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności wielbicieli twórczości pana Romka :-)

SaintBase

Również Pozdrawiam fanów Pana Romka :)

49 głosów, ocena 6,9 - całkiem nieźle jak na film który nie istnieje :)

ankaa1989_filmaniak

No mamy już schyłek 2017...nadal nic nie wiadomo w temacie filmu ??

Neuromer

i już 72 szczęśliwców dostąpiło zaszczytu obejrzenia filmu :)