PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=100219}

Roboty

Robots
2005
6,5 33 tys. ocen
6,5 10 1 32909
5,1 8 krytyków
Roboty
powrót do forum filmu Roboty

Siemka film fajny;] Można się pośmiać. Mam go w formacie divx więc jesli ktos by chcial to moge sie wymienic. mam pytanko co to za piosenka leci na tej imprezie z okazji tego Big Welda gdy tamten barman robi koktajl z tego wynalazku Rodneya?jak wiecie to napsizcie wykonawce i tytul piosenki. PZDR a ocena filmu ode mnie to 8/10 moze nawet 9/10 zastanowie sie.;]

Smokey

słuchaj stary,napisz jak chcesz sie wymienic,poczta czy jakos tak ;P pozdro

Smokey

Ej ziom niewiem ale gdybym wiedział to bym tu napisał jak możesz to jakoś byś mi podesłał ten filmik widziałem zwiatun jak chciałbyś mi go przesłać a raczej wiaki sposób to napisz na sieradzka.wataha@op.pl dzięki pozdro

ocenił(a) film na 6
Smokey

czesc hciałabym sie wymienić... i dowiedzieć sie czy masz w polskiej wersji czy angielckiej.......i jaki ma ten film rozmierrr ... a jeśli chodzi o muzyke to luknij tutaj. http://serwisy.gazeta.pl/film/1,65966,2713664.html [serwisy.gazeta.pl/film/ ...]
lub tu
http://roboty.filmweb.pl/Roboty,%282005%29,muzyka,Soundtracks,id=100219 [roboty.filmweb.pl/Robot ...] mój e-mail to kulka900@wp.pl

Avion

A to nie Sarah Connor i From zero to hero?

marlon

Jaka jest pełna nazwa pliku który masz bo próbuje z eMula, a są w większości hiszpańskie i niemieckie wersja, a chcaiłabym oryginalną

ocenił(a) film na 8
karcia_3

Siemka! Moja wersja filmu to XVID 512x288 25.0fps|mof-robots.avi i sciagalem go z Torrenta jakies poltora miesiaca;] A co do pytania wczesniejszego to ten film mam w wersji oryginalnej po angielsku z napisami. A co do wymiany no to chyba poczta jesli ktos jest zainteresowany wymiana poprzez poczte to nie wysle mi na meila soj spis filmow moj adres to snoop16@o2.pl i ja wtedy mu wysle swoj spis;] Proste;]PZDR i narka.

ocenił(a) film na 8
karcia_3

Poprawka! Siemka! Moja wersja filmu to XVID 512x288 25.0fps|mof-robots.avi i sciagalem go z Torrenta jakies poltora miesiaca temu;] A co do pytania wczesniejszego to ten film mam w wersji oryginalnej po angielsku z napisami. A co do wymiany no to chyba poczta jesli ktos jest zainteresowany wymiana poprzez poczte to nie wysle mi na meila soj spis filmow moj adres to snoop16@o2.pl i ja wtedy mu wysle swoj spis;] Proste;]PZDR i narka.