Mogliby zrobić ekranizacje gry wideo znanej z NESa i Pegasusa a nie rimejk filmowego klasyka. Może bym się w końcu dowiedział jak ta niemożliwa do przejścia gra się kończy? xD
Ekranizacja gry wideo znanej z NESa i Pegasusa ? Stary ile ty masz lat, nie pogrążaj się proszę :)
NESa i Pegasus to właściwie to samo, gry z Robo były właśnie na podstawie filmów a ty chcesz to odwrócić teraz i maglować dalej ? haha
NES to oryginalna konsola, Pegasus to podróbka, na której chodziły piraty gier robionych wcześniej na NES choć nie tylko.
NES i Pegasus wykorzystywały podobną technologię (silnik) jednak były to dwie różne konsole. Jako osoba majaca spore pojecie o elektronice, informatyce, elektryce itp. mógłbym wymienić kilkadziesiąt różnić między NES i Pegasus na korzyść NES i tylko jedną na korzyść Pegasusa (chodziły piraty). Była wersja oryginalna gry RoboCop na NES, była też piracka wersja na Pegasus (z lekkimi zmianami). Niczego nie chcę odwracać. A Ty ile masz lat? Film jest starszy od gry. Gra powstała na podstawie filmu, tak jak większość takich produkcji przed erą Mortal Combat, która tą tendencję odwróciła. Dziwi mnie, że piszesz o czymś a nawet tego nie sprawdziłeś. Teraz moja kolej: hahaha.
''NES to oryginalna konsola, Pegasus to podróbka'' dlatego napisałem że to właściwie to samo ;)