PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649789}
7,5 3,9 tys. ocen
7,5 10 1 3936
6,0 2 krytyków

Road to Ninja: Naruto the Movie
powrót do forum filmu Road to Ninja: Naruto the Movie

Każda postać jest zmieniona na śmieszny sposób

-mamy energicznego kakashiego

- słabego i wiecznie zmęczonego Guy'a

- Hinate gotową do bójki z każdym

Przednia zabawa, można się uśmiać.

Nawet powrót akatsuki w roli tych dobrych :)

fajny filler , można na luzie obejrzeć :)

użytkownik usunięty
Ravencrest

I jeszcze dodatkowo:
Sasuke podrywacz
Lee pedzio
Neji podglądacz
:D

Kiba miłośnik kotów też był dobry :D

użytkownik usunięty
Ravencrest

Dokładnie! Scena w łaźni ( chyba tak to się zwie ) gdy udaje kota - bezcenna! Ogólnie fajnie zrobiony filler! Oby następne filmy, też były tak pomysłowe!

I widzieliśmy ich całe 5 minut. W ten sposób zmarnowali świetny pomysł na film. Nie ma co się oszukiwać, słaba to była kinówka. Po trailerach zapowiadało się o niebo lepiej.

karolhamann

Też nie podzielam zachwytów, chyba najsłabszy film kinowy z Naruto jaki wyszedł. Był za ponury, przegadany, mało walki, do tego myślałem że jakoś bardziej pociągną wątek Naruto-Kushina-Minato i oglądając go coraz bardziej przypominało mi się jak anime i manga obniżają poziom. Chodzi mi o to że pierwsza seria była "radosna", chciało się ją oglądać, nie było zamulania, a teraz zamiast walki mamy 1 rasengan potem gadanie przez następne 3 odcinki i od nowa:(

ocenił(a) film na 9
Ravencrest

W końcu Neji wie do czego służy Byakugan w saunie.

Ravencrest

Pomysl fajny, ale film mnie zachwycil do polowy, za malo wszystkiego. Malo rodzicow Sakury, dostalismy 2 sceny z Hinata i reszta, ktore byly w trailerze. Usuna bym sceny z akatsuki, polowe walki Menam-Naruto i walke z duchem tobiego, a zamiast tego wzucil takich odwroconych wstawek z 2 swiata. Film dobry ale nie tak jak sie sopdziewalem, jednak chyba najlepszy jak dotad, jestem zwolennikiem nowych technik jak to podzielenie kuramy albo ten futon-biju rasengan(zobaczylbym 'kryzys wieku sredniego').

ocenił(a) film na 9
EMERSION

Moim zdaniem proporcje co do akcji-śmiesznych scenek alternatywnego świata są ok. Jedynie bym nieco zmienił przebieg walki i końcówki filmu. Trochę brakowało efektywności. Zaś z punktu widzenia Madary, była to tylko symulacja Tsukyomi = no big deal. IMO najlepszy film pełnometrażowy Naruto dotychczas.

EMERSION

Powinno być jeszcze mniej scen z rodzicami Sakury, bo były słabe. Sceny z przyjaciółmi powinny być fundamentem filmu,a nie niewykorzystanym pomysłem. To była najgorsza kinówka, gorsza nawet od zaginionej wieży.

karolhamann

Film byl dobry ze wzgledu na bardziej swieze watki i styl, jednak jak napisales ''Sceny z przyjaciółmi powinny być fundamentem filmu''. Za malo wszystkiego.