82-letni Sylvester Stallone przygotowuje się do kolejnej części z serii Rambo...
Podziwiam formę, ale mógłby już dać sobie spokój. Nie taki zły z niego aktor, wypadałoby już zmienić repertuar.
Niemniej jednak jestem ciekawy 5 części.
Nie taki ostatni oddech bo gdyby w przeciagu 2 lat zrobiono RAMBO6 to nie bylo by widac duzej roznicy w wieku Sylvka. Tylko jaki by to mialo sens gdy RAMBO5 w zgrabny sposob klamra zapial wszystkie czesci? Sensu by nie bylo i mozna by tylko zaszkodzic tej serii bo im dalej w las tym ciemniej. Zreszta co ja ci bede pisal... Masz przyklad z SZ.WSCIEKLI jaka ku...rwa chala i absurdy sie pojawiaja w kazdej nowej czesci. Cala seria zaczyna juz przypominac doslownie AVENGERS a glowni bohaterowie sa niesmiertelni niezniszczalni i ch...j wie jacy jeszcze. Dla swietego spokoju powinni stanac na RAMBO5...
10 lat temu to samo byśmy powiedzieli w przypadku piątki, a jak dla mnie Sly tutaj nadal jest we właściwej formie. Teoretycznie lepiej żeby po 80 nie wracał do roli Rambo, ale ej, nie wiadomo w jakiej formie będzie aktor i jaki będzie jego pomysł.