PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=813528}

Rambo: Ostatnia krew

Rambo: Last Blood
2019
6,1 28 tys. ocen
6,1 10 1 27669
3,7 16 krytyków
Rambo: Ostatnia krew
powrót do forum filmu Rambo: Ostatnia krew

82-letni Sylvester Stallone przygotowuje się do kolejnej części z serii Rambo...

Podziwiam formę, ale mógłby już dać sobie spokój. Nie taki zły z niego aktor, wypadałoby już zmienić repertuar.

Niemniej jednak jestem ciekawy 5 części.

zielak90

Sly ma 72 lata aktualnie.

ocenił(a) film na 10
zielak90

Nie taki ostatni oddech bo gdyby w przeciagu 2 lat zrobiono RAMBO6 to nie bylo by widac duzej roznicy w wieku Sylvka. Tylko jaki by to mialo sens gdy RAMBO5 w zgrabny sposob klamra zapial wszystkie czesci? Sensu by nie bylo i mozna by tylko zaszkodzic tej serii bo im dalej w las tym ciemniej. Zreszta co ja ci bede pisal... Masz przyklad z SZ.WSCIEKLI jaka ku...rwa chala i absurdy sie pojawiaja w kazdej nowej czesci. Cala seria zaczyna juz przypominac doslownie AVENGERS a glowni bohaterowie sa niesmiertelni niezniszczalni i ch...j wie jacy jeszcze. Dla swietego spokoju powinni stanac na RAMBO5...

zielak90

10 lat temu to samo byśmy powiedzieli w przypadku piątki, a jak dla mnie Sly tutaj nadal jest we właściwej formie. Teoretycznie lepiej żeby po 80 nie wracał do roli Rambo, ale ej, nie wiadomo w jakiej formie będzie aktor i jaki będzie jego pomysł.

ocenił(a) film na 7
zielak90

82 lata? Weź się puknij czubie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
zielak90

Jak juz to on ma 78 lat a nie 82 lata

VIOLATOR1974

Przeczytaj tytuł mojego komentarza i zrozumiesz o co chodzi. Przy Rambo 5 miał 72 lata, 82 lata przy teoretycznym Rambo 6 pod tytułem Last Breath...