PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=490328}
7,4 73 tys. ocen
7,4 10 1 73349
6,5 42 krytyków
Różyczka
powrót do forum filmu Różyczka
ocenił(a) film na 9
Przemas630

Nie wiem czy Ty oglądałeś film ,czy może nie zrozmialeś go ?!Boheterka zostala namówiona przez swojego narzeczonego do rozkochania w sobie pisarza ,wejścia mu do lożka,była podtsawioną agentką SB...Wy faceci jesteście tacy bezmyślni tak jak Roman bohater tego filmu napierw kazal jej wejść dziadkowi do pościeli a potem miał pretensje...;/

ocenił(a) film na 7
EnATkA

Puszczała się i wyszła na tym jak wyszła... Dziewczyny nie puszczajcie się...

ocenił(a) film na 9
Przemas630

Początkowo kochała się (nie wiem dlaczego nazywasz to puszczaniem, Twoja dziewczyna też puszcza się z Tobą??a może puszczała się z kimś innym przed Tobą?? albo to Ty kiedyś będziesz tym, z kim puszczała się czyjaś żona??) ze swoim narzeczonym. Miłość nie wybiera. Później kochała się z Adamem, też z miłości ośmielę się stwierdzić - miłość nie wybiera. Potem wróciła do łóżka Romana z rozpaczy po stracie Adama i pewnie z nienawiści do siebie - to był chyba rodzaj kary, jaką sama sobie wymierzyła. A potem wyszła za mąż za człowieka, którego kochała. Proste. To życie, nie wiem co tu skomplikowanego. Nie była zdewociałą cnotką, więc kochała się z mężczyznami, z którymi łączyło ją uczucie. Jeszcze prościej wytłumaczyć?

ocenił(a) film na 7
Maggie_Madison

Chyba masz przykre doświadczenia

ocenił(a) film na 9
Przemas630

Yeah, widzę, że wzięty psycholog z ciebie :DDD i tego sie trzymaj!!! i poczytaj Zimbardo do poduszki :D albo może lepiej nie. Jeszcze byś źle zrozumiał.

ocenił(a) film na 9
EnATkA

Ten "dziadek" jak go nazywasz, pokazał jej co to znaczy kochać i był młodszym duchem, a przede wszystkim szczęśliwszym, wbrew pozorom, człowiekiem niż Roman. Romana, szczerze mówiąc, było mi potwornie żal, chyba strasznie musi być, jak się jest takim maluczkim. Adam to facet pierwsza klasa.