Kiedy zapytałem rodziców skąd pochodzi tekst "Co ty wiesz o zabijaniu" powiedzieli z psów.. ale ja go nie znalazłem w 1 cz. ?
Bo ten tekst jest chyba z 2 czesci w rozmowie Linda - Pazura po brutalnej akcji z ruskimi
Takiego tekstu w ogóle nie ma w Psach!!!! Jest wyłącznie w Killerze !!!!
W Psach tekst brzmi - ...więc nie mów mi k.rwa o zabijaniu, bo coś o tym wiem...
Przerobili to później w którymś z kabaretów, w dowcipach o Lindzie, a następnie w Killerze właśnie - tam Pazura stojąc przed lustrem i parodiując De Niro z Taksówkarza mówi: ..co ty wiesz o zabijaniu - ty stara d.pa jesteś..
Kultowa kwestia Franza Maurera "Co ty wiesz o zabijaniu?" w istocie w filmie brzmi "Nic. Nie mów mi nic o zabijaniu". Pochodzi ona także właśnie z "Psów II", a nie jak się powszechnie myśli z części pierwszej.
Wy się znacie jak kura na jejsbolu. Sam tekst "Co wy wiecie o zabijaniu" nie pochodzi z żadnych PSÓW! TYLKO Z "PLUTONU" Stone'a, którego Pasikowski jest gorącym wyznawcą co udowodnił chociażby porzez zrzynkę Agagio w "Krollu".
Wy się znacie jak kura na bejsbolu. Sam tekst "Co wy wiecie o zabijaniu" nie pochodzi z żadnych PSÓW! TYLKO Z "PLUTONU" Stone'a, którego Pasikowski jest gorącym wyznawcą co udowodnił chociażby porzez zrzynkę Agagio w "Krollu".