PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835816}
6,4 50 tys. ocen
6,4 10 1 50062
4,4 38 krytyków
Psy 3. W imię zasad
powrót do forum filmu Psy 3. W imię zasad

Psy i po psach

ocenił(a) film na 7

Zacznę od minusów:

Nie można chcieć nagrać podobnych scen to tych jakie było i to 26 lat temu. Chodzi mi o cele z początku - scena typowo naśladowała początek Psy 2 - nie udany

Oj Cezary Cezary - nie można chcieć nagrać tego samego jak było nagrane 26 lat - scena opłakiwania syna na podobę wkurzenia Młodego po strzelaninie z PSY 1 - tamta scena była genialnie nagrana (bo faktycznie Czarek był wkurzony i zagrał to genialnie) a tu bardzo sztucznie.

Angela ! - kurde myślałem że to ta sama aktorka, głos styl słów - szkoda.

Zapowiedź dała nam myśl o polowaniu na wilka - szkoda że to polowanie na psa a nie na wilka

Za dużo Pitbula w PSACH.

A teraz PLUSY:

Angela i jej tekst na przywitanie Franza - jedyny tekst który można zapamiętać.

MUZYKA, MUZYKA.

Franz - to poprostu Franz - 26 lat i cały czas taki sam.

Strzelanina z prawie końca - lepsza niż w ostatnim pitbulu - ściągnąć TURA VI szacun

Praca kamery, dźwięk.

Jako podsuwanie - Panie Vega proszę nie kręcić PSY 4. Bo kto umarł ten nie żyje i tak ma zostać !!

chotom18

Agnieszka Jaskółka, odtworczyni roli Angeli w Psach 1, odmówiła udziału w 3 części i dlatego jest inna aktorka ;)

agrestowa55

ale głos moim zdaniem chyba jednak dała; słychać, że dźwięk jest inaczej podłożony kiedy rozmawiają, właśnie tak jak to słychać w Psach 1, jest bardziej "aksamitnie" :)

ocenił(a) film na 7
sloncek

Przez głos myślałem że to ta prawdziwa Angela - przed premierą starałem się nic nie czytać o Psach.

chotom18

tak, głos jest zdecydowanie pierwszej Angeli, miałam tylko dysonans pomiędzy tym co słyszę a co widzę bo twarz się nie zgadzała :)

ocenił(a) film na 7
sloncek

Głos i tekst o robieniu małych dziewczynek najbardziej można zapamiętać z filmu - wulgarne a zarazem "aksamitne" jak w psach :)

ocenił(a) film na 7
chotom18

Tylko szkoda że to tekst zaadaptowany, a nie wymyślony :(