PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=261959}

Przeczucie

Premonition
2007
7,1 84 tys. ocen
7,1 10 1 84009
5,8 16 krytyków
Przeczucie
powrót do forum filmu Przeczucie

kto wie o co chodzi w koncowce kiedy Sandra Bullock patrzy i jest w ciąży?

ocenił(a) film na 6
luksow

Pamietasz slowa ksiedza o cudach? CHodzi o to ze nosi w sobie dziecko po niezyjacym juz mezu.
A tak w ogole to film sredni - troche pogmatwany ale przynajmniej niesie ze soba jakies przeslanie - o nieuchronnosc przeznaczenia...

Human_2

No bez jaj; niepokalane poczęcie!!To, że będzie miała dziecko swojego nieżyjącego męża, to jest ok; ale nie wplątuj w to cudów do cholery, Jezus jest jeden!!!!Jeszcze ta nieuchronność przeznaczenia- po prostu gniotowaty film i tyle, a nie tam jakaś nieuchronność

luksow

widzę że nie wszyscy uważnie oglądali film :P dziecko jest jej nieżyjącego męża. przecież w filmie przespali się przed jego wyjazdem... nie wiecie skąd się dzieci biorą???

ocenił(a) film na 3
luksow

sama nie wiem!! chyba wiatropylna była czy coś.... w ogóle ten film był jakiś ułomny;za długi i w ogóle nie wiadomo o co chodzi.

ocenił(a) film na 8
luksow

ulomny, bo nie zadarzales/as za nim. Film mi sie podobal, troche przewidywalny, ale nie do konca. Rozbawila mnie muzyka grozy w momentach, w ktorych calkowicie nie pasowala

luksow

Fajnie jeszcze nuie ogladalem ale zamierzam ale to jzu nei bedzie to samo dzieki wam ze napisaliscie co jest na koncu dzieki

ocenił(a) film na 9
luksow

Film fajny, aczkolwiek końcówka taka sobie. Kończy się tym, że jest w ciąży, a dziecko jest jej nieżyjącego męża. Jakbyście dobrze oglądali film to byście wiedzieli o skąd te dziecko. Ludzie wy się zachowujecie jakbyście nie mieli na biologii rozmnażania.

ocenił(a) film na 8
luksow

Mąż zginął, ale otrzymała dziecko. Ktos musi zginąć, żeby ktos mógł sie narodzić, najprościej mówiąc. Taka kolej rzeczy po prostu;]