Daję 8/10 głównie za świetne piosenki, kapela POP była idealnie wystylizowana na 80.lata, ich teledysk wymiata!!! "Way Back Into Love" też wpadające w ucho, ale bardziej podoba mi się wersja z Drew, a nie z "Corą" ;)
Fabuła dosyć prosta, no ale czego można było się spodziewać po komedii romantycznej? Ja i tak byłam dosyć usatysfakcjonowana.
Najlepszy tekst: "Tak chyba smakuje kit do okien" - Alex o ryżu przygotowanym przez siostrę Sophie ;D
No pewnie, zę lepiej z Drew. Drew, mino że wtedy śpiewała tak trochę niepewnie [ początek ] to i tak ładnie.
Z kolei Haley [Cora] miała jak dla mnie trochę.. za dziecinny głos. Taki jakby śpiewała nosem, nie ustami. :)
Tak, mimo, że fabuła prosta, to urzekł mnie ten film. Piękne piosenki, główne postacie, i dobrzy [ w tym filmie mi się podobali] aktorzy ich grający . No może pomijając postać Cory. To była totalna masakra. =D
Coś Ty, aktorka grająca Corę świetnie wypadła:D Idealnie zagrała mieszankę Britney, Shakiry i X-Tiny :D No, chyba, że w rzeczywistości też taka jest ;)