PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=322815}

Prorok

Un prophète
2009
7,3 34 tys. ocen
7,3 10 1 34383
7,5 24 krytyków
Prorok
powrót do forum filmu Prorok

film nie trzyma w napięciu fabuła jednowątkowa taka sobie, reżyseria na niskim poziomie,
aktorzy średni. Liniowy, łatwy do przewidzenia i w niczym nie zaskakuje.

ocenił(a) film na 10
kamildaln

Sam jesteś nudny, wróc lepiej do oglądania Robocopów kolego, zamiast wypisywac takie farmazony

sixty_nine

robocop trzyma w napieciu i posiada wspaniałą i nieprzywidywalną fabułe.Każdy ma inny gust

ocenił(a) film na 8
kamildaln

Robocop trzyma w napięciu?hehehe no to już znamy Twój gust na "wysokim pozimie"- idz stąd, to nie jest forum dla Ciebie.

ocenił(a) film na 6
Detoksynator

dlaczego nie jest dla niego? Robocop jest filmem, to jest forum filmowe. Nie nabzdyczaj się tak tylko dlatego, że wolisz inny gatunek filmowy.

ocenił(a) film na 8
Cerbin

http://www.filmweb.pl/film/RoboCop-1987-1460
to jest strona dla niego

kamildaln

co ty pier...lisz czlowieku widze ze sie znasz na filmach

ocenił(a) film na 9
kamildaln

Wydaje mi sie że nie oglądalismy tego samego filmu. Bo Proroka którego ja ogladałem to film ze świetną, trzymającą w napieciu fabułą i ze świetną grą aktorską. Może oglądałeś film o jakimś Izajaszu, Mojżeszu czy innym Mahomecie i stąd ta pomyłka?

ocenił(a) film na 9
kamildaln

Ja natomiast zgadzam się z krytykami. Jeden z ciekawszych filmów jaki ostatnio wypadło mi obejrzeć. Nie będę twierdził, że to arcydzieło, po prostu film bardzo dobry. W pierwszej chwili myślałem, że będę miał coś na kształt naszej polskiej "Symetrii", którą również dość mile wspominam, a tu raczej takiego więziennego Foresta otrzymałem. Mimo wszystko oglądało się to miło, nie rozumiem zbytnio zarzutów co do aktorstwa i samych zdjęć. Były też gołe cycki, czyli jest plus. :P