film nie trzyma w napięciu fabuła jednowątkowa taka sobie, reżyseria na niskim poziomie,
aktorzy średni. Liniowy, łatwy do przewidzenia i w niczym nie zaskakuje.
Sam jesteś nudny, wróc lepiej do oglądania Robocopów kolego, zamiast wypisywac takie farmazony
Robocop trzyma w napięciu?hehehe no to już znamy Twój gust na "wysokim pozimie"- idz stąd, to nie jest forum dla Ciebie.
dlaczego nie jest dla niego? Robocop jest filmem, to jest forum filmowe. Nie nabzdyczaj się tak tylko dlatego, że wolisz inny gatunek filmowy.
Wydaje mi sie że nie oglądalismy tego samego filmu. Bo Proroka którego ja ogladałem to film ze świetną, trzymającą w napieciu fabułą i ze świetną grą aktorską. Może oglądałeś film o jakimś Izajaszu, Mojżeszu czy innym Mahomecie i stąd ta pomyłka?
Ja natomiast zgadzam się z krytykami. Jeden z ciekawszych filmów jaki ostatnio wypadło mi obejrzeć. Nie będę twierdził, że to arcydzieło, po prostu film bardzo dobry. W pierwszej chwili myślałem, że będę miał coś na kształt naszej polskiej "Symetrii", którą również dość mile wspominam, a tu raczej takiego więziennego Foresta otrzymałem. Mimo wszystko oglądało się to miło, nie rozumiem zbytnio zarzutów co do aktorstwa i samych zdjęć. Były też gołe cycki, czyli jest plus. :P