PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837}

Podziemny krąg

Fight Club
1999
8,3 640 tys. ocen
8,3 10 1 640263
8,6 84 krytyków
Podziemny krąg
powrót do forum filmu Podziemny krąg

Tyler Durden

ocenił(a) film na 10

zyciowa chyba rola Brada Pitta, moim osobistym zdaniem życiowa obok tej z 12 monkeys ale ta lepsiejsza, w sumie nie wyobrazam sobie innego aktora w tej roli, no ale mniejsza juz o to - sam film jest w mojej pierwszej piatce ulubionych dzieł, naprawde cudowne zrealizowana ekranizacja ksiązki, lepiej nie mozna było tego zrobic. 10/10

użytkownik usunięty
olewaman

Tak, coś w tym jest. Pitt świetnie gra ludzi niezrównoważonych umysłowo. Durden w jego wykonaniu jest doskonały.

ocenił(a) film na 10

Polecam go sprawdzić w Siedem gdyż moim skromnym zdaniem swoją kreacją tam przewyższa nawet tą w Fight Clubie.

użytkownik usunięty
jarassek

W 12 małpach grał kiepsko, i niby podobne kreacje (12 małp, fight club), ale różnica między jakością gry w tych dwóch filmach jest olbrzymia.

Kiepsko? Byl za nia nominowany do Oscara. Powinien go zgarnac.
Jesli juz o najlepszych rolach mowa to swietna jest tez jego rola w "Kalifornia" i w "Babel"

ocenił(a) film na 9
olewaman

Nigdy gościa nie lubiłem. Później obejrzałem Bękarty Wojny, Siedem oraz Podziemny krąg i Pitt stał się jednym z moich ulubionych aktorów :)

olewaman

Brad Pitt jest naprawdę świetnym aktorem...z którego zrobiono wielką gwiazdę i celebryta,przez co większość ludzi go tak postrzega.Niesłusznie...

TylerDurden

Co powiecie o jego roli w Przekrecie jak gral cygana ,tez mega dobrze

ocenił(a) film na 9
TylerDurden

Tyler wróć do wcześniejszego zdjęcia:)

marlakjohn

Mówisz masz/

ocenił(a) film na 9
TylerDurden

dzięki:) nie mogłam patrzeć na zabijakę Bardem'a ,w przeciwieństwie do Tylera:)

ocenił(a) film na 4
olewaman

porąbany film 6/10 :)