Fight club bedzie leciał 24 kwietnia o 21:00 na TV 4 :D ;]. Trzeba oglądać!!
wole na dvd z pięknym obrazem, dobrym tłumaczeniem no i najważniejsze, bez reklam, w takie filmy warto inwestować, a można go kupić za cene trzech gówien dołączonych do gazety
W końcu w telewizji o normalnej porze. Tak to prawda, jednakże i tak nie polecam oglądać. Jak już wcześniej było wspomniane. Lektor i reklamy, działają tylko na niekorzyść filmu.
Polecam DVD oraz oryginalną wersję językową z napisami, lub bez :)
No właśnie miałem o tym poinformować ludzi ale tu już wszyscy wiedzą :D NARESZCIE!! Ostatnio "Fight Club" dawali chyba ze trzy lata temu na Polsacie. Często jak sprawdzam w gazecie jakie filmy dają w pudle to szukam "Fight Clubu" i kiepsko to się kończy... ale dzisiaj było inaczej :D Bóg istnieje, niebo jest niebieskie, ptaszki śpiewają!!!
Nie oglądałem jeszcze z lektorem , ale zdecydowanie wolę oglądać filmy w wersji oryginalnej.Szczególnie TAKIE filmy lektor może popsuć kiepskim tłumaczeniem.
Mimo wszystko fajny prezent dla mnie na urodziny od TV4:D
Ja musze przyznac, ża zawiodłam się na programie tv z "Dziennika". Dał bowiem "Fight Club" jedynie 3 gwizadki i nie ma go w rubryce "polecamy" :( . Obok jest "Gwiezdny Cyrk" oczywiście na czerwono zaznaczony i właśnie z napisem "polecamy" :/
czas się przyzwyczaic ze oczywiście gwiezdny cyrk jest najważniejszy^^
No chyba nie będę oglądać, wolę wypożyczyć i dać te 7 zł niż słuchać lektora
No w dodatku do Dziennika "Kultura" Fight Club w tzw. kalejdoskopie (najlepsze filmy danego dnia) ma największe zdjęcie i 5 gwiazdek na 6... Może chodzi Ci o "Dziennik Polska"??
pierwszy raz oglądałem, nastawiłem się na coś w stylu kick boxer, a tu... trudno nawet nazwać gatunkowo. Dziwny niedosyt ogólnie :/
nawet nie wiem jaką ocenę wystawić.
Nigdy więcej z lektorem!
Gdybym wczoraj oglądała go po raz pierwszy, to z przykrością muszę stwierdzić, że a pewno nie byłby on moim ulubionym filmem.. filmem który widziałam już wiele razy i właściwie nadal nie mam go dość :)
W takim wydaniu nie polecam, a wręcz stanowczo odradzam.
Wiecie co jednak najlepsze to są napisy . Przynajmniej nie słyszymy durnego tłumaczenia i nikt filmu nie zagłusza. Ale zwykle jest tak, że jak mówie, że mam film na dvd to ktoś pyta: ale z lektorem nie? no normalnie czytac się już nikomu nie chce :/ :)
i ps brad i edward byli świetni