PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837}

Podziemny krąg

Fight Club
1999
8,3 640 tys. ocen
8,3 10 1 640284
8,6 84 krytyków
Podziemny krąg
powrót do forum filmu Podziemny krąg

Fight Club w TV!!

ocenił(a) film na 10

Fight club bedzie leciał 24 kwietnia o 21:00 na TV 4 :D ;]. Trzeba oglądać!!

igor089

Yeeeees :D gangstersko :D juz chyba po raz 7 bede ogladał :D

pozdro :D

BradMan

Dupnie w telewizji, bo z lektorem. Wolę na kompie sobie oglądać.

igor089

wole na dvd z pięknym obrazem, dobrym tłumaczeniem no i najważniejsze, bez reklam, w takie filmy warto inwestować, a można go kupić za cene trzech gówien dołączonych do gazety

Leon_B_Fink

W końcu w telewizji o normalnej porze. Tak to prawda, jednakże i tak nie polecam oglądać. Jak już wcześniej było wspomniane. Lektor i reklamy, działają tylko na niekorzyść filmu.
Polecam DVD oraz oryginalną wersję językową z napisami, lub bez :)

chwilomysl

a ty skąd jesteś?

Leon_Fink

możesz mi powiedzieć dlaczego się pode mnie podszywasz?

ocenił(a) film na 10
igor089

No właśnie miałem o tym poinformować ludzi ale tu już wszyscy wiedzą :D NARESZCIE!! Ostatnio "Fight Club" dawali chyba ze trzy lata temu na Polsacie. Często jak sprawdzam w gazecie jakie filmy dają w pudle to szukam "Fight Clubu" i kiepsko to się kończy... ale dzisiaj było inaczej :D Bóg istnieje, niebo jest niebieskie, ptaszki śpiewają!!!

ocenił(a) film na 10
igor089

Nie oglądałem jeszcze z lektorem , ale zdecydowanie wolę oglądać filmy w wersji oryginalnej.Szczególnie TAKIE filmy lektor może popsuć kiepskim tłumaczeniem.

Mimo wszystko fajny prezent dla mnie na urodziny od TV4:D

TezMiEkspert

Ja musze przyznac, ża zawiodłam się na programie tv z "Dziennika". Dał bowiem "Fight Club" jedynie 3 gwizadki i nie ma go w rubryce "polecamy" :( . Obok jest "Gwiezdny Cyrk" oczywiście na czerwono zaznaczony i właśnie z napisem "polecamy" :/

megan_

czas się przyzwyczaic ze oczywiście gwiezdny cyrk jest najważniejszy^^

No chyba nie będę oglądać, wolę wypożyczyć i dać te 7 zł niż słuchać lektora

ocenił(a) film na 10
megan_

No w dodatku do Dziennika "Kultura" Fight Club w tzw. kalejdoskopie (najlepsze filmy danego dnia) ma największe zdjęcie i 5 gwiazdek na 6... Może chodzi Ci o "Dziennik Polska"??

ocenił(a) film na 9
michal_mm1

pierwszy raz oglądałem, nastawiłem się na coś w stylu kick boxer, a tu... trudno nawet nazwać gatunkowo. Dziwny niedosyt ogólnie :/
nawet nie wiem jaką ocenę wystawić.

Feel_good

a tak, tak "Dziennik Polska" przepraszam :)

ocenił(a) film na 10
TezMiEkspert

Nigdy więcej z lektorem!

Gdybym wczoraj oglądała go po raz pierwszy, to z przykrością muszę stwierdzić, że a pewno nie byłby on moim ulubionym filmem.. filmem który widziałam już wiele razy i właściwie nadal nie mam go dość :)

W takim wydaniu nie polecam, a wręcz stanowczo odradzam.

Karrie

Wiecie co jednak najlepsze to są napisy . Przynajmniej nie słyszymy durnego tłumaczenia i nikt filmu nie zagłusza. Ale zwykle jest tak, że jak mówie, że mam film na dvd to ktoś pyta: ale z lektorem nie? no normalnie czytac się już nikomu nie chce :/ :)

i ps brad i edward byli świetni

ocenił(a) film na 10
megan_

To zależy od filmu, ale prawie zawsze lepszym wyborem jest oglądać ten z napisami niż z lektorem, przynajmnjiej ja tak mam. Zgadzam się, że ta dwójka zagrała na najwyższym poziomie.
Pozdrawiam :).