PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=837}

Podziemny krąg

Fight Club
1999
8,3 640 tys. ocen
8,3 10 1 640284
8,6 84 krytyków
Podziemny krąg
powrót do forum filmu Podziemny krąg

Chuck Palahniuk pisze drugą część kultowego bestsellera Fight Club! Akcja rozgrywać będzie się na przemian w przeszłości i przyszłości, dekadę po wydarzeniach z części pierwszej http://whatnext.pl/fight-club-2-2015/

ocenił(a) film na 9
Peril

Bezczelny zabieg na kasę.

NexaT

Poczekajmy na to co wyjdzie z tego, a nóż im się uda

ocenił(a) film na 9
mis456

Może nóż im się uda, ale kontynuacja niekoniecznie.

ocenił(a) film na 7
NexaT

Jest mądre powiedzenie: Nie mów hop, póki nie przeskoczysz. Nie próbuj przewidywać, bo nie wiadomo. Sam super fanem Fight Cluba nie jestem, uważam, że film przeciętny, książki nie czytałem, ale nigdy nie hejtuję przed czasem. A jak już coś wyszło, to nie piszę krytyki z gimnazjum, tylko konstruktywną, co i czemu. Najgorsze jest właśnie to w ocenie filmów i czegokolwiek. Jeszcze coś nie powstało, już znajdują się znawcy, którzy to prawdopodobnie oglądali, ale cofnęli się w przeszłość, by napisać hejta na Filmwebie :D Każdy sequel zawsze jest hejtowany, ot tak bez powodu.

ocenił(a) film na 9
Peril

jak mozna zrobić sequel fight clubu, który zawdzięcza swój fenomen zjawisku zdemaskowanemu w pierwszej części?

monio_93

dokładnie. toc to porazka bedzie opowiesc o czyms innym osadzona w tym samym swiecie.

ocenił(a) film na 10
Peril

cieawa wypowiedz chuca o Tylerze:

"Tyler is something that maybe has been around for centuries and is not just this aberration that's popped into his mind,"

Tyler jest czyms co moze bylo wrod nas przez wieki i nie jest tylko czyms co pojawilo sie w glowie glownego bohatera"

ocenił(a) film na 9
ZlyStati

Chuck nieźle zamiesza drugą częścią

ocenił(a) film na 10
Peril

przecież ta druga część to narazie tylko komiks, po co psioczyć , ot taka gradka dla fanów

ocenił(a) film na 10
sanctus_diavolos_2

ma byc ksiazka

ocenił(a) film na 10
Peril

Może nie zrobią adaptacji filmowej.(Jakiś mały procent szans jest)

ocenił(a) film na 10
KawaiiKartofel

A! I jeszcze Tyler nie jest anomalią w głowie narratora tylko czymś więcej...Czuję się jakbym był okłamywany...

Peril

Zaprawdę dziwny pomysł. Ale mam nadzieję że komiks nie będzie się opierał na stereotypach i jednak czymś zaskoczy.

Peril

Nie mam pojęcia jak oni zamierzają to zrobić, ale będę czekał. D:

Peril

Wiadomość dająca spore nadzieje, ja jednak uważam, że są książki/filmy których nie powinno się kontynuować ale ciekaw jestem niezmiernie.