Kożuchowska irytująca jak nigdy. Najlepsza scena kiedy parkuje w kartonach :D
Ricky79 Nie zrozumiałeś żartu. Chodzi o śmierć postaci Kożuchowskiej w serialu M jak Miłość, spowodowanej przez wjechanie w stojące przy drodze kartony ;)
Ja też nie. Fragment z kartonami był przez pewien czas hitem na yt, stąd kojarzę.
Nie zawsze człowiek ma na wszystko czas, więc czasem nic nie czytam nie słucham nie oglądam a to było w tym okresie kiedy byłem zarobiony.
Gdyby Kożuchowska zginęła w scenie, gdy wjeżdża w te kartony, to byłoby lepiej dla tego filmu. Vega - następnym razem daj główną rolę Oświecimskiemu albo pierwszemu lepszemu typowi z ulicy. Lepiej wyjdzie.
Nie udawaj już takiego nie obeznanego,każdy widział śmierć Hanki w kartonach nawet Ci co nie oglądają m jak miłość więc nie udawaj zdziwionego :)
Dokładnie, ocenianie filmów na 1 to albo dyletanctwo, albo trollowska złośliwość.
A co ma parkowanie tyłem do tej sceny? Przecież ona jechała i zaparkowała przodem:P
Scena z kartonami z M jak Miłość była tak sławna, że nawet ja o niej słyszałem:D
Jakie to jest słabe żeby o oceniać na 1 film który choćby efektami i charakteryzacją trupów robił robotę
Chyba nie widziałeś dobrych trupów w filmach...... Lalka pierwszego trupa w scenach z prosektorium jest tak kiczowata że aż wali po gałach.....
Zawsze sam możesz kopsnąc dyszkę:). BTW jak dla mnie lepszą robotę robi brak makijażu u aktorek niż ta słaba "charakteryzacja trupów ".
A kogo obchodzi makijaż aktorek? tu chodzi o sam film laska nie ma czasu na spanie a co dopiero na jakiś makijaż bo biega za psycholem przez cały dzień, nie wiem może miała się ubrać jeszcze w mini czy też suknię balową ???
chodzi ..geniuszu..o "oszpecenie " aktorek do roli...
porownuje charakteryzacje 2 glownych aktorek z"charakteryzacja trupow" .....hello? z wczesniejszych komentarzy??
charakteryzacja trupów trupów a tam takich pierdół się czepiać trup to trup widziałem gorsze charakteryzacje i to w filmach amerykańskich.
A kto kazał im ten film kręcić w 18 dni? Ale oczywiście, najlepiej postawić na ilość, nie na jakość, bo i tak znajdą się ludzie ze słabym gustem filmowym, którym spodoba się takie badziewie.
Jak głosi legenda - budżet był ograniczony, cały make-up poszedł na trupy, w efekcie dziewczyny musiały grać nieumalowane :)
Bo to są ignoranci, którzy oceniają film zero-jedynkowo. Albo 1 albo 10. Albo nienawiść albo miłość. Szkoda słów dla takich ograniczonych osób.
Co jednak nie zmienia to faktu że zagrała słabo i była wkurzająca. Nawet jak na kogoś kogo straciła.....
Dlaczego oceniała na "1"?. Bo ma do tego prawo, takie jak Ty masz prawo, żeby nazywać ten film dobrym. Każdy ocenia tak jak mu się podoba, więc nie wiem do czego dążysz wytykając to innym, że mają odmienne zdanie.
Był jeszcze smaczek, w którym Grabowski nazwał ją Halinką (nawiązanie do Kiepskich) :)
Po prostu nie chciało jej się grać, 18 dni zdjęć iście wyczerpująca rola. A bzyczy coś pod nosem i daję widzowi do zrozumienia że gra postać której nie chce się żyć, to po co żyła mogła palnąć sobie w łeb i oszczędziła by wszystkim lamentu. Takie Scenario było by lepsze niż pierwotnie od Vegi. Wtedy zdjęcia nie trwały by 18 dni a np: 2-3 dni.
Bałam się oglądać po przeczytaniu tego typu komentarzy, ale zostałam miło zaskoczona.
Jednak słowa o tępej się potwierdziły niestety. Gdy na piszę, że ten jest nie kiepski, to nie znaczy, iż każdy film Vegi mi się podoba prawda?
'na piszę"?...nie no to ja zwracam honor NIE TĘPA osobo... krytykowac innych zaslaniajac sie zdjeciem aktorki - najlepiej :) odbij juz :)
Napiszę, czasem na piszę, jak to bywa z telefonicznymi słownikami. Nie ma ani jednego mojego zdjęcia w internecie i to sie raczej nigdy nie zmieni, a na pewno nie po biadoleniu jakiejś ignorantki. To, że nie jestem internetową amebą wrzucającą do sieci swoje dane, zdjęcia co wpieprzam w knajpie itd., to nie znaczy, że nie mam prawa pisac.