Uwielbiam Ostaszewską w roli Olki, jest po prostu genialna, Bogini! Taką kobietę chciałbym mieć.
Napaliłeś się na nią i tyle. Patrząc przez pryzmat seksu do niczego nie dojdziesz.
Po ulicy lepsze chodzą. Trzeba się tylko trochę rozejrzeć. Nie wydoją z kasy, nie żądają samochodów i jeszcze do tego szczuplejsze i ładniejsze.
Fakt jest naprawdę sexy jak na 44 lata, ale we łbie ma niestety gówno. Jak można popierać KOD i jeszcze gadać takie głupoty. Cielecka to samo. Piękna kobieta, super aktorka, a we łbie takie szambo :(
Olka popiera KOD? Ty sobie zostaw samo nędza umysłowa w nazwie. My tu o filmie i bohaterce filmu a ty wyskakujesz z KODem. Kogo to interesuje człowieku?
Mnie bo rzygać się chce jak aktorzy i aktorki, których uwielbiam otwierają mordę w realnym życiu i cały czar pryska.
Jak widać tylko ciebie więc pozostaw złote myśli dla siebie albo oglądaj tylko takie rodzynki jak Beatę Fido skoro taki masz z tym problem.
Masz mózg przeżarty polityką ot cały problem.
Ty za to masz mózg przeżarty od lewackiej głupoty, ale to tylko na szczęście twój problem.
Aleś mnie zaskoczył. Typowe gadanie kogoś kto dawno już nie myśli. Ktoś ma inne zdanie niż ja = lewak. Tobie już człowieku nic nie pomoże.