Zapraszamy dziś na seans
30.06, poniedziałek:
- 23:00, Polsat.
pirania po wodach naszych pływa
głową swą w prawo i lewo kiwa
zaraz swe szczęki włoży nietypowe
i ugryzie w dup.sko nawet krowę! :)
eeee.... czy ugryzie jakąś krowe to Kochani musicie samo zweryfikować oglądając z nami film, no, ze mną - bo zamierzam wytrwać :):):) nastawię sobie w razie czego budzik :)
Do zobaczenia :)))))))))))))))))))))))
Ale nie oznacza, że będą czary-mary LECO WULGARY. Bo polskie cebulaki nie umio tumaczyć. ;_;
Nie przebija to perełki niestety z niezidentyfikowanego filmu (tylko fragment widziałem):
"Go, go, go, motherf*cker!"
- "Jedź, struclu!"
Skisłem. Ponoć tłumaczenie Maczeta zabija: You ugly madafaka! Ty synu złej kobiety!
Ten czerwony kluczyk to tak naprawdę wypięty człowiek :P Kółko to głowa a te dwie odnogi to ręka i noga
Zagadka rozwiązana :)
bo zajebiste :> hamburgery mogą być bezmięsne, wali mnie to, frytki ZAWSZE BĘDĄ WARZYWEM
Ostatnio myślałem ( serio ) czy stworzenie kobiet cyborgów to był by dobry ruch dla USA. Androidy by miały bomby w cyckach i w razie tonięcia mogły by wyrzucić bomby i użyć cycków jak balony by wypłynąć na powierzchnie.
na jednym wdechu, chyba te silikony im zwiekszyło pojemnosc płuc, swoja droga to az dziwnr ze nie wypływały na powierzchnie :P
REKLAMY! Idę po żarcie. Na stacji benzynowej. W innym mieście. W sąsiednim województwie.
Tyle milionów lat w jaskini bez dostępu promieni światła to teraz maja zdrowe oczy.
Jak dobrze ze ewolucja nie zabrała im oczu.