PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107404}

Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
2006
7,8 431 tys. ocen
7,8 10 1 430655
6,7 50 krytyków
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Klub Jack

ocenił(a) film na 10

Zapraszam tu wszystkich fanów kapitana Sparrowa. Jak ktoś chce pogadać o innej postaci, proszę założyć oddzielny klub. Po pewnym czasie możemy wziąć pod uwagę sojusze :-) Im więcej postaci będzie miało swoje kluby, tym ciekawiej :D
Możemy też wypowiadać wojny innym klubom.
Kto uważa, że Jack jest najwspanialszą postacią w POTC, niech się wpisze.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Eeeee...A myślałam, że to dobry pomysł...

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Hehe.... no bo to jest dobry pomysł tylko chyba widocznie Sparrow ma mało fanów ..(chociaż ja w to wątpię ;]) Ale ja będę orginalna i się wpisze ... uwielbiam go jako bohatera jest po prostu genialny .. pozdrawiam :D

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Cześć jestem fanką Kapitana Jack'a Sparrow'a więc wpisuje się do twojego klubu .. on jest po prostu genialny w tej roli.. Pozdrawiam wszystkich fanów Cp. Jack'a Sparrow'a ...:)

Arwena_2

ok więc ja też się wpisuję jako fanka jacka sparrowa=)

Skyler

jestem wielka fanka sparrowa i deppa!!wpisuje sie;D

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

Oczywiscie ze sie wpisuje! Jack Sparrow rlz (3 (3 :D

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Jack Sparrow,Kapitan Jack Sparrow- jest najlepszym bohaterem,Zapraszam na mój blog wpiszcie się w temacie o "Skrzyni Umarlaka"
aha mógłby mi ktość przytoczyć cytat z filmy z chwili gdu Lizzy wiąże Jacka i on na jkońcu jej mówi"Piarcie", całość jest świetna

ocenił(a) film na 10
Desperate

Ja też jestem wielką fanką!!! Jack - i love you:* :*

ocenił(a) film na 10
Czarna_Perla

Jestem fanką Jack'a.
Najlepsza postac - więc zaostawiam wpis.
(Jeżeli to to Wam chodzi)

ocenił(a) film na 9
Czarna_Perla

Jack rządzi, a Depp świetnym aktorem jest!

ocenił(a) film na 10
Desperate

Elizabeth: Thank you, Jack.

Jack: We're not free yet, though.

Elizabeth: You came back. I always knew you were a good man. [kisses him and Will chances to see it through a gap in the railing for a moment before Gibbs blocks his view]

Gibbs: Prepare to cast off! No time to lose! C'mon, Will, step to it. [a shell shocked Will climbs down into the boat]

Elizabeth: [backs him up against a mast and chains him to it] It's after you, not the ship. It's not us. It's the only way, don't you see. [leans in as if she's going to kiss him again, but refrains] I'm not sorry.

Jack: Pirate. [Elizabeth leaves Jack standing there, chained to the mast]

Will: Where's Jack?

Elizabeth: He elected to stay behind to give us a chance. [everyone looks up and hesitate to cast off] Go! [they sail off, Elizabeth looking decidedly not well]

Ja tez zapisuje się do klubu :D

Arwena_2

W takim klubie oczywiście nie może mnie zabraknąć! Pozdrawiam wszystkich fanów!!! Yo ho...

ocenił(a) film na 8
Arwena_2

też się wpisuję. szczerze mówiąc wątpie, by powstały fankluby innych bohaterów, bo kazdy inny przy Jacku wychodzi bladziutko..:P

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

O! Jak miło, a już myślałam, że kpt. Sparrow stracił fanów...
No dalej! Tworzyć kluby, bo tak to żadna zabawa!
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

W takim klubie i mnie nie może zabraknąć. Jack to moja ulubiona postać ze wszystkich znanych mi filmów. Johnny po prostu wymiata w tym filmie. Nie powiem, że to jego najlepsza rola, bo tak naprawdę trudno mi się zdecydować (Jack Sparrow/Ichabod Crane/Frederick Abberline), ale na pewna to jego najzabawniejsza rola. Jest nie do podrobienia.
Pozdrawiam :)))

TheCloudEater

to znowu ja;) juz sie wpisywalam:)ale chcialam zajrzec znowu do klubu jackusia:Dtrzymajcie sie fani sparrowa

Arwena_2

No to jestem:-)
Oczywiście uwielbiam kapitana Sparrowa.
Ale chyba muszę założyć jakiś nowy klub, mam nadzieję, że będę mogła liczyć na sojusz. Ale jeśli nie, to najwyżej wytoczymy działa;-)
Pozdrawiam:-)

Veda12

hejcia ja zalozylam klub Elizabeth:) chociaz najbardziej kocham Jacka:)wpisujcie sie:)

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Bardzo chce sie zapisaci do klubu Jacka. kapi oto muj emel: kacper1996_09@poczta.fm

ocenił(a) film na 10
Kacper1996_09

Witam ponownie :) Widze że klub się rozrósł :) Ciesze się z tego powodu hehehe.. i oczywiście pozdrawiam fanów Johnego Depp'a i Kpt. Jack'a Sparrow'a :D

ocenił(a) film na 10
FFGirl

Ja chciałabym sojusz z Klubem Norrington i Klubem Elizabeth, tylko, że za mało osób narazie tam jest.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Szczerze nie dziwie się że jest tam mało osób bo Jack bije wszystkich na głowę ;)

Arwena_2

Na sojusz z klubem Elizabeth się w 100% zgadzam ale co do klubu Norringtona to mam wielkie nie

Arwena_2

Również przyłanczam się do klubu :)

PS co sądzicie o wspolpracy z klubem Barbossy (jesli taki w ogole istnieje)

ocenił(a) film na 10
Goska_14

Na razie takiego nie ma :(

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

UWAGA! Mamy sojusz z Klubem Elizabeth!

Arwena_2

Super;) wiem ze Elizabeth nie ma tylu fanow;) ja osobiscie najbardziej lubie jacka:) ale juz o nim klub byl:D wiec zalozylam o Elizabeth:) chcialam o Willu ale malo osob go chyba lubi;D

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

O widze że jest sojusz .. hehe to fajnie bo Elizabeth też lubie co prawda nie tak jak Jack'a ale jednak. A jeśli chodzi o Willa to faktycznie mało osób go lubi..

ocenił(a) film na 10
FFGirl

Ja go lubię. Jest u mnie na drugim miejscu :-)

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Też jestem fankom Jack'a Sparrow'ai dlatego się wpisuje do tego klubu :)

Arwena_2

Bardzo dobry pomysł.
Jasne że się wpisuję.
Najlepszy w POTC 1 i 2 jest Jack Sparrow;)
Pzdr.

ocenił(a) film na 10
Klaudiiia

Fanka kapitanA Jakca Sparrowa i rumu wpisuje się :D

ocenił(a) film na 10
Strit

Ja powiem tak, zakochałąm się w Jack'u Sparrow'ie juz na plakacie z pierwszej cześci :D
A sojusz miedzy tym klubem, a klubem Lizzie jest jak najbadziej na miejscu, bo oni raczej też się lubią, a może nawet coś wiecej. Kupiłam sobie komiks na podstawie filmu w empiku i tam było napisane: " i z kobietą ,którą kocha" wiadomo o kim :D ;)
Pozdrawiam resztę fanów!!

Arwena_2

Witam wszystkich! Ja z pewnością mogłabym zostać żoną kapitana S. ];-) Jednak on nie istnieje i nawet nie będę mogła spróbować...];-( W każdym razie-bardzo lubię tę postać i uważam , że J. Deep dał po raz kolejny czadu!
Pozdawiam i zapisuję się od klubu!

ocenił(a) film na 9
Omentielvo

To moja ulubiona postać w tym filmie... jak mogła bym sie tu nie wpisać. A więc wpisuję się!!

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Kapitan Jack Sparrwo wymiataaaa;)))
dołaczam się wiec :)
i pozdrawiam innych fanów;p

Arwena_2

Jack Sparrow jest najlepszy! Dziękuje Johnny'emu Deppowi że stworzył tak charakterystyczną i wspaniałą postać.

Pozdrowienia dla fanów!

Arwena_2

Jack Sparrow jest najlepszy! Dziękuje Johnny'emu Deppowi że stworzył tak charakterystyczną i wspaniałą postać.

Pozdrowienia dla fanów!

Arwena_2

Pozdrowienia dla fanów!

ocenił(a) film na 10
From_Hell

Cześć, ja też uwielbiam Jack'a Sparrow'a dlatego się wpisuje.
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 7
Arwena_2

nie lepszej postaci od Sparrowa :D , te chodzenie , te miny te upicie rumem :D

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Jak miło :D

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

Co powiecie na sojusz z Klubem Willa?

ocenił(a) film na 7
Arwena_2

neee Willa jest nie fajny :P Jack rządzi ! lepiej z klubem Lizzie :D

użytkownik usunięty
ZlyCzarny

Jack i Elizabeth?!! w życiu on na nią leci chce się z nia przespać. Ona pewnie się w nim kocha ale woli Willa. Uważam że wątek miłosny w piratach jest ptrzesadzony. Co do postaci Jacka jest świetna, nie do pokonania

ocenił(a) film na 10

A ja lubię Willa! Szczerze mówiąc za Lizzie nie przepadam...

ocenił(a) film na 10
Arwena_2

UWAGA ! Mamy sojusz z Klubem Will :-)

Arwena_2

To sie przyłączam!!Rewelacyjna postać grana przez niezwykle utalentowanego aktora!Uwielbiam Depp i Sparrow'a- postać według mnie najlepsza jaką zagrał:D

ocenił(a) film na 9
majka_117

Hej ja też się wpisuje do klubu ale co będziemy tu robic i na czym on polega?? Aha i ja też bardzo lubie kapitana Sparrowa ;]

ocenił(a) film na 9
sweetka

Hej ja też się wpisuje do klubu ale co będziemy tu robic i na czym on polega?? Aha i ja też bardzo lubie kapitana Sparrowa ;]