PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=566390}

Piękne istoty

Beautiful Creatures
2013
5,8 58 tys. ocen
5,8 10 1 58241
4,0 8 krytyków
Piękne istoty
powrót do forum filmu Piękne istoty

Kiedy będzie na inter NECIE !!!!!!!!!! AJOOŁ

użytkownik usunięty
akusatiw

No wiesz... nie wiem do końca... wpisz może sobie w google: Piękne istoty - premiera internetowa
powinno ci szybko znaleźć...

hmm właśnie szukam ;) powinno być sie znaleźć KA LTER XDDDDD

użytkownik usunięty
akusatiw

Może jeszcze nie ma... może twórcy jeszcze nie wypuścili wersji w internecie... ja jak wszedłem na stronę internetową twórców to nic nie było o takiej wersji.

aa :(

ocenił(a) film na 1
akusatiw

playtube. p l

akusatiw

Ale ten film to porażka życia, nie oglądajcie. Głupkowaty, przewidywalny, zmierzchowy, chociaż głupszy i nudniejszy. Efekty specjalne to śmiech na sali..i poza salą. Serio

DarkSide

Tak? :( Szkoda...

akusatiw

No chyba że tak z głupa i z nudów sobie obejrzeć. Nie wiem czy jestes chlopakiem czy dziewczyną, ale jeśli chłopakiem..to już bardzo nie polecam:)

DarkSide

Chłopakiem.... Nie wiem obejrzę, ale coś mi się wydaje, że szybko go wyłącze, nie lubię romansideł

akusatiw

Widziałam tez że cos tam pisałeś o "wiecznie żywy". To był świetny film, chociaż też trochę romansidło, ale jakie niezwykłe i jaki ten zombie R był fajny i sympatyczny! Jesli tamten film Ci się podobał, to ten chyba nie. Pozdrawiam!!:)

DarkSide

wersja w necie jest, ale bez tłumaczenia. i to mnie dziwi, bo już dawno powinny byc napisy. to aż tak zły ten film?

MartynaP89

Film nie jest trudny bez napisów. Obawiam się że zły..tak dla zabicia czasu można sobie obejrzeć:)

DarkSide

No pisałem, bo właśnie Wiecznie Żywy mi się pdobał. Film spoko :)

ocenił(a) film na 10
akusatiw

według mnie warto obejrzeć .. nawet jeśli nie lubisz romansideł .. film jest lekki i wciągający .. na ekranie pojawiają się świetne efekty pogodowe ... film nie jest podobny do książki więc nie sugeruj się nią .. to jest film dla młodych dorosłych przecież sama bohaterka ma 16 lat ale film naprawdę jest dobry..a to że nie ma w necie napisów to może dlatego że po prostu nie jest on bardzo znany w Polsce i jeszcze grają go w kinach może za parę tygodni pojawi się ... :D
polecam ten film jest na prawdę lekki i miło się go ogląda . :D

akusatiw

Google -> "Beautiful Creatures dvd" :
DVD Release Date estimated May 2013