to pytanie do płci żeńskiej :)) którego byście wybrały? który was bardziej urzekł? mnie Danny... ale ale Rafe.. mrrrr :)
To chyba oczywiste, że Danny! Ideał mężczyzny łącznie z Bradem Pittem i Gerardem Butlerem.
a mi sie zdaje ze wiekszosc wybiera Dannego bo to on umarl na koncu. Ja bym wybrala Rafe jakis taki bardziej sie staral i on probowal chronic caly czas Dannego i nie chcial zeby Danny bral udzial w ataku zeby Evelyn nie stracila mezczyzny ktorego pokochala ...
ja tesh bym wybrała Danny'ego :-) jest lepszy :-) no ale jakbym miała wybrać jedengo z nich, a bylabym w tym filmie ((załóżmy)) to wybrałabym Rafe no bo az szkoda marnowac taki piękny początek.... tak fajnie razem wygladali.. Danny byl bardziej dzieciakowaty :)
Danny, to chyba jasne, taki niesmiały, niewinny, zawsze w cieniu Rafe'a, który był niezłym zarozumialcem, a do tego taki okropny... tylko Josh, znaczy się Danny;-)
Zdecydowanie Rafe!!!!!!!!!! Nie wiem czemu wszyscy wymienili Danny'ego. Nie jestem fanką Bena Afflecka, ale w porównaniu do tego drugiego jest on boski. Cóź, każdy ma swoje zdanie:)
Oczywiście, że Chuck Norris. Spał z 374 kobietami. Tylko 2 przeżyły by o tym opowiedzieć. Oczywiście był to najlepszy seks ich życia
OCZYWIŚCCIE ŻE RAFE!!!!!!!!!!!!!!!! DZIEWCZYNY GDZIE WY MACIE OCZY? TEN GŁUPEK BYŁ TAKI DZIECIAKOWATY, A BEN JEST BOSKI.KOCHAM GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Dajcie sobie spokój Danny??hahah totalny dzieciak- mazgaj i na dodatek nawet nie przystojny blee....oczywiscie, ze RAFE!!!
OCZYWIŚCIE ŻE DANNY ZGADZAM SIE Z WAMI:))MOJ UKOCHANY ULUBIONY AKTOR JOSH HARTNETT:D danny wygrał przegłosowane:))
Wybrałabym Danny'ego;) Szkoda, że jego losy tak smutno się potoczyły:(:( To nie on powienien zginąć:(:(
O, rany...To pytanie nie dotyczyło aktorów, lecz postaci, które wykreowali. Nie potrafię zrozumieć dlaczego niektórzy ludzie zwracają tylko uwagę na wygląd człowieka... Jak dla mnie Danny jest numerem 1, nie dlatego, ze lubię Josha Hartnetta (jest mi obojętny), ale dlatego,że urzekła mnie postać, która wykreował. NIE MYL POJĘĆ!!!
Mnie sie podobał jako aktor Josh i jako bohater też Josh czyli Danny . Grał świetnie.
Danny of course :) Afflecka nie trawię w żadnym filmie, a ten nie był wyjątkiem. Za to Josh jest dosyć dobrym aktorem i nikt chyba nie zaprzeczy że jest przystojny :)
Jest bardzo przystojny :) Ben Afleck też jest ładny ale Josh ... jak sobie przypomnę jak grał ... :)
Jasne że Danny . . . - byl taki slodki, delikatny , niesmily , romantyczny , chlopiecy ,przystojny a przy tym odwazny itd. w ogole byl the best !!!
Rafe był przystojny, ale chyba nie musze mówić kto mnie zwalił na kolana. Albo powiem. Danny....auć...pychota
Ben czyli Rafe jest starszy i może dlatego . Obydwaj są ładni no ale zdania zwojego nie zmieniam : Danny jest ładniejszy ;P
Oczywiście, że Rafe od samego początku!!! Chociaż Danny też był niczego sobie...
jasne, że Danny .. niezła z niego sztuka... !! a te oczy ..mmmm ...w ogóle całokształt niesmowity ! a po drugie miał niezły charakter.. można byłoby nim z dek apomanipulować... ;) a po trzecie która z was nie chciałaby latać z przysojniaczkiem, ukochanym pomiędzy chmurami..oglądać zachód słońca...lecieć samolotem właśnie z Joshem..tego chce :) !! co wy na to ?
Danny, Rafe czy Chuck...?(weźcie pod uwage ze Chuck potrafi wyjść dzisiaj wrócić wczoraj, jedną nogą iść drugą biec etc...)
No to Chuck :P chociaz jednak co do wygladu gora jak najbardziej jest Danny, ale Rafe nie jest tak z nowu daleko za nim... :)
Danny :) Chociaż Rafe zachował się wporządku wobec przyjaciela, pomimo, że ten odebrał mu dziewczynę :) W sumie obaj są nieźli ale wybieram Danny'ego :)
Danny, bardzo się rozczarowałam jak on zginął!! Urzekł mnie swoja rolą i wogóle debeściak, DANNy a nie jakiś tam Rafe
Danny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Danny. Ta jego piękna śmierć... Podobała mi się bardziej niż śmierć DiCaprio tzn Romea w Romeo i Julii... Danny poza tym jest bardzo przystojny. Gorzej z jego filmowym synem...
Obaj mi sie podobali , ale ja wolałabym Rafa .. trudny wybór , ale Rafe :* Podobało mi się jak otwierał szampana :)
Ja uważam że Rafe ,bardzo przystojny mężczyzna.Ben Affleck jest cudowny i słodki.
nie no oczywiscie ze danny !!!!!!!!!!! a tak wogole to uwazam ze w tym filmie to powinnien umrzec rafe ( nic nie mam do tego imienia ale uwazam ze ben jest do bani ) ;)
..żadnego. to a m e r y k a n i e! zarozumiali, durni, przylizani, maminsynki, rozmiękli, sztuczni jak diabli.
Zaraz zaraz.. to jest plebiscyt Ben Affleck kontra Josh Hartnett czy Rafe McCawley kontra Danny Walker?
Gdybym miała wybierać między aktorami wybrałabym Bena (sama nie wie dlaczego). jednak jeśli chodzi o bohaterów filmu wybrałabym Danny'ego. Rafe był takim troche narwanym egoistą. Danny też nie był aniołeczkiem, ale jakoś bardziej przypadł mi do gustu ;].
P.S. Ja też płacze na samą myśl o tym filmie. Kiedy go oglądam to na końcu jest conajmniej półgodzinny ryk. :P Pozdrawiam ;].
Ja oczywiście bym wybrała Dann'ego Walkera:) ale jako postać z filmu. Bo uważam że przystojniejszy jes Ben Affleck:) Pozdrawiam:*
ja w obu przypadkach jeden i ten sam : Danny :) i Josh :)
<P.S. Ja też płacze na samą myśl o tym filmie. Kiedy go oglądam to na końcu jest conajmniej półgodzinny ryk. :P > ==> też tak mam :) super film . pozdrawiam wszystkie fanki filmu jak i pieknych aktorów ;P :*
Jasne, że RAFE. Ben jest 1000 razy przystojniejszy od tego drugiego (nie wiem jak on sie nazywa, ale zresztom nie ważne). Ten drugi wyglądał jak gej.