PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1212}

Park Jurajski

Jurassic Park
1993
7,0 338 tys. ocen
7,0 10 1 338285
7,5 73 krytyków
Park Jurajski
powrót do forum filmu Park Jurajski

Jurasic Park był pierwszym filmem jaki widziałam w 3D był pokazywany na Polsacie kilkanaście lat temu < chyba nawet wtedy TVNu nie było > a okulary były dołączane do jakieś gazety - technologia 3D wtedy wyglądała trochę inaczej film był raczej w odcieniach szarości z niebieskim i czerwonym kolorem w tle ale wtedy to był HIT i oglądało się z opadnięta szczeną !!

ocenił(a) film na 9
Raditz

Co ty powiesz? Naprawdę coś takiego puścili w tv? Konkret, dobrze wiedzieć, że eksperymentowano z tą technologią. Jest ona oczywiście kiepska, trzeba mieć jedne z dwóch dostępnych typów "papierowych okularów", ale zawsze coś, zwłaszcza jeśli puszczano to w połowie lat 90.

ocenił(a) film na 10
Raditz

Pamiętam to~! : D
Pojechałam z dziadkiem po te okulary tuż przed samym filmem i strasznie się bałam, że się spóźnimy. Na szczęście udało nam się : D
Od oglądania bolała trochę głowa, ale co tam, to było coś! Zakładam się, że cała Polska siedziała wtedy z okularami 3D przed telewizorem, haha ^^
Kocham Jurassic Park, najlepszy film mojego dzieciństwa, dzięki niemu jestem teraz tym, kim jestem : )