PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=118567}

Pacyfikator

The Pacifier
2005
6,6 76 tys. ocen
6,6 10 1 76444
4,5 13 krytyków
Pacyfikator
powrót do forum filmu Pacyfikator

Film nie podobał mi sie a to z tego prostego względu że ci chwile wychądzą takie same filmy z tkiam samym scenariuszem.nuuuudaaaa

ocenił(a) film na 10
daniel3112_86

No to podaj kilka takich filmów chętnie oglądnę;];]
A ten mi się bardzo podobał:*

ocenił(a) film na 8
dianulka__14

I ja podpisuje się pod prośbą, znasz podobne podaj tytuły a nie, że się tylko wymądrzasz

adamwis25

Proszę bardzo na początek 2 filmy z Jackie Chanem "Niania w akcji" , "Nasza niania jest agentem".Arnold Schwarzenegger to już klasyk "Gliniarz w przedszkolu" do tego np film "Niańki" z 94 roku(link na filmwebie http://www.filmweb.pl/film/Nia%C5%84ki-1994-106878 ), to tylko wierzchołek góry lodowej nie chce aż nie chce mi się wymieniać bo tego jest naprawdę dużo od jakiś 20 lat chyba co roku wychodzi film o takiej tematyce i w każdym razie nie oglądałem wszystkich ale mam już dość bo za dużo tego widziałem:D

daniel3112_86

Że już nie wspomnę kolejnym twardzielu kina - Hulku Hoganie jako Pan Niania.

daniel3112_86

Proszę bardzo na początek 2 filmy z Jackie Chanem "Niania w akcji" , "Nasza niania jest agentem".Arnold Schwarzenegger to już klasyk "Gliniarz w przedszkolu" do tego np film "Niańki" z 94 roku(link na filmwebie http://www.filmweb.pl/film/Nia%C5%84ki-1994-106878 ), to tylko wierzchołek góry lodowej nie chce aż nie chce mi się wymieniać bo tego jest naprawdę dużo od jakiś 20 lat chyba co roku wychodzi film o takiej tematyce i w każdym razie nie oglądałem wszystkich ale mam już dość bo za dużo tego widziałem:D

daniel3112_86

może i mogą se być takie same, ale mnie tam się i tak podobają :D

ocenił(a) film na 6
daniel3112_86

to zdaje się familijna komedia, dość ciepła... w swoim gatunku dobra... oczywiście to niekoniecznie film dla wszystkich...
5.5/10

daniel3112_86

daniel3112_86 spróbuj sam napisać scenariusz

nike2012

Ech tylko weź pod uwagę to co napisałem wcześniej,tego scenariusza nikt nie napisał tylko skopiował wers w wers z miliona takich samych filmów też bym tak potrafił :P.Po prostu mam dość tej tematyki bo wychodzi na to jakbyś przyglądał się w wyłączony telewizor,cały czas to samo.Wyraziłem swoją opinie,napisałem co myślę o tym filmie.A poza tym czy ja do tego muszę skończyć szkołę filmową?Nie,tak samo jak wiele ludzi ocenia muzykę a nie potrafią grac na żadnym instrumencie czy śpiewać