... na napisach początkowych :) Potem nic. Mam wrażenie, że to całe 3D tylko napędza machinę do zdzierania kasy. Film prawie niczym nie różni się od pozostałych nie-3D, jedynie po założeniu okularów obraz nie jest rozmyty, zresztą tak jak i we wszystkich filmach tego typu. Można powiedzieć, że są takie same jak okulary korekcyjne dla ludzi z wadą wzroku, tyle, że tu celowo obraz jest niewyraźny, żebyśmy sobie mogli w nich posiedzieć.... Szkoda, że chciało im się popracować jedynie nad czołówką.
Filmu nie oglądałem, ale mógłbyś napisać, w któym kinie to było(IMAX, Multikino, tip.)?
A u mnie 3D było przeważnie cały czas,nie będę mówić w jakich konkretnie scenach podobało mi się najbardziej bo użytkownik wyżej nie oglądał filmu ale ja oglądałem film w heliosie i poprostu na sali krzyczeliśmy i zasłanialiśmy oczy :D
11/10.polecam iść do kina efekty 3d wgniatają
Ja się śmiałam, inni raczej robili aa i blee :) takie marne te efekty. Pójdę do tego kina 3D, szkoda, że w Lublinie nie ma takiego.
Byłam na tym w Cinema City, może tam mają gorsze efekty? Chociaż czołówka, tak jak mówiłam - była super, rozbite szkło na twarzy miałam ;)
Jak dla mnie efekty 3D zarąbiste!!! Film typowo do kina, typowo zrobiony pod 3D! Fabuła banalna, ale za efekty 3D daje 9 ;D początek filmu - świetne. Scena jak koleżka rzuca szklanką albo dziewczyna spada na pręt - tu się drygłam ;D ohyda ogólnie, ale warto obejrzeć w kinie :)
Dokładnie tak intro fajne, ale potem bieda. Cały film praktycznie jest płaski (no sorry zwykła głębia tła i pierwszego planu to dla mnie nie jest super efekt). Dosłownie kilka scen jest w których napradę coś wyłazi z ekranu. Przed filmem był zwiastun "Bitwy Warszawskiej" i mam wrażenie że tam zrobiono więcej scen 3D niż w OP5 :]