PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85043
5,3 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

To niedorzeczne robić "Siostrzeńca" po "Wędrowcu" . Jak oni w ogóle mają zamiar to
zrobić? Po za tym częsć jest zupełnie nie filmowa moim zdaniem.
Nie mam pojęcia, jak oni chcą zekranizować kolejne części o ile w ogóle zekranizują!
Przecież Ostatniej Bitwy nie da rady nakręcić bez Srebnego Krzesła ;/
uu,masakra.
strasznie mnie to wkurza.
co o tym sądzicie?

ocenił(a) film na 6
Lucy3ify

Siostrzeniec jest bardzo filmowy, ale też wolałbym po kolej. Może jeszcze zmienią decyzję. MIEJMY NADZIEJĘ:)

ocenił(a) film na 7
antospo

Moim zdaniem Siostrzeniec w ogóle jest nei filmowy !!! :D

Lucy3ify

Zrobia to dokladnie tak samo jak z innymi filmami :) wielokrotnie mialy miejsce sytuacje w ktorych nakrecono film(y) zupelnie nie w tej kolejnosci co trzeba :) Przytna,wytna,omina i skleja,tak to sie wlasnie odbywa :)

ocenił(a) film na 8
Clemencja

Słyszałam o tym że mają robić nie po kolei ale nie chciało mi się wierzyć, beznadzieja czemu tak robią?? Jak ktoś nie czytał ( ale to jego sprawa) to nie wiem czy to zrozumie bo książki też są trochę nie po kolei bo np. "Koń i jego chłopiec" dzieją się w czasie panowania Zuzanny, Piotra, Edmunda i Łucji, a jest po "Srebnym Krześle". Jeśli chcą zrobić tak to co się działo po Wędrowcu do świtu to powinni zrobić "Srebne Krzesło", a nie jakoś taki dziwacznie( przynajmniej moim zdaniem).

iwona002

Zgadzam się powinni robić po kolei choć nigdy nie przepadałam za Srebrnym Krzesłem ( nie żeby mi się nie podobało czy coś) Ale czemu Siostrzeniec Czarodzieja miałby byc nie filmowy? Choć powiem szczerze ciekawi mnie jak my nagrali ten "śpiew" Aslana. Jakoś nigdy nie potrafiłam sobie tego wyobrazić a wy? Tylko mam nadzieję że jeśli już będą kręcić kolejną część Adamson wróci, bo "Wędrowiec..." nie był tak dobry jak poprzednie.

ocenił(a) film na 7
ob98

Ja chyba gdzieś słyszałam, że mogą zacząć kręcić całą serię od początku. Ale to zdaje się nic potwierdzonego. Dla mnie byłoby to coś zupełnie innego- przyzwyczaiłam się do całego rodzeństwa, Kaspiana i innych, nie wyobrażam sobie, żeby grali ich inni aktorzy;) No nic, poczekamy zobaczymy. Coś w końcu muszą postanowić. Ale ja raczej obstawiałabym, że wezmą się albo za Srebrne Krzesło albo ( Jak ja bym tego pragnęła! ) Srebrne krzesło.

ocenił(a) film na 8
Fantassia

jakby nakręcił kolejny film Adamson na pewno wyszło mu by lepiej niż komukolwiek. Zgadzam się z tobą Fantassia to byłoby straszne gdyby zaczynali od początku :( miejmy nadzieję że tak nie będzie.

ocenił(a) film na 7
iwona002

Kurczę no! Przecież takich spraw nie można odwlekać do końca świata, nie?! ;) Szperam po narnijskich stronach, ale ani widu ani słychu.
P.S- moja poprzednia wypowiedź zawiera potknięcie;) Oczywiście miałam napisać, że albo SIOSTRZENIEC CZARODZIEJA albo Srebrne Krzesło;)

ocenił(a) film na 8
Fantassia

A jakby wysłać do niego list np. na Facebooku??

ocenił(a) film na 7
iwona002

Do Adamsona czy do Apteda?

ocenił(a) film na 8
Fantassia

Yyyyy do Adamsona z pytaniem czy myślał o nakręceniu Którejś z części Narnii??
. . .
no nie wiem piszcie co sądzicie