nie wiem dokladnie bo jak zaczely leciec napisy to wylaczzyl tv...ale wielce prawdopodne,ze bylo toGodfather - Theme Song from The
Godfather lub The Godfather - Nino Rota - Waltz...albo The Godfather - Italian Violin Love Theme...sciagnij sobie i zobacz...a z tym, wczesniejszym postem sie wyglupilem...pozdawiam...
to na pewno nie było to... to jakiś utwór specjalnie napisany na trzecią część myślę.. no nic jakos spróbuje znaleźć..
ja z 3 czesci "Ojca Chrzestnego" znalazlem tylko kilka utworów:
harry connick jr. - Love Theme from The Godfather 3
The Godfather 3 - Intermezzo
Harry Connick Jr. Promise Me You'll Remember
sprawdz...moze to bedzie cos z tego....
xd...masz tutaj caly soundtrack z trojki...jezeli na napisach leciala to bedzie to najwidoczniej ten ostatni...z tym ze nie wiem czy go gdzies zassasz...
1. Main Title - Nino Rota Listen Listen
2. The Godfather Waltz - Nino Rota Listen Listen
3. Marcia Religioso - Carmine Coppola and Nino Rota Listen Listen
4. Michael's Letter - Carmine Coppola and Nino Rota Listen Listen
5. Immigrant/Love Theme From 'the Godfather, Pt. Iii - Carmine Coppola and Nino Rota Listen Listen
6. The Godfather Waltz - Nino Rota Listen Listen
7. To Each His Own - Al Martino Listen Listen
8. Vincent's Theme - Carmine Coppola and Nino Rota Listen Listen
9. Altobello - Carmine Coppola and Nino Rota Listen Listen
10. The Godfather Intermezzo - Carmine Coppola and Nino Rota Listen Listen
11. Sicilian Medley: Va Pensiero/etc... - Carmine Coppola Listen Listen
12. Promise Me You'll Remember (Love Theme...) - Harry Connick Jr. Listen Listen
13. Preludio And Siciliana - Turiddu Listen Listen
14. A Casa Amiche - Turiddu and chorus Listen Listen
15. Preghiera - Chorus Listen Listen
16. Finale - Turiddu and chorus Listen Listen
17. Coda: The Godfather Finale - Nino Rota
cos wydaje mi sie,ze to bedzie ten harry connic jr... tylko nie moge znalezc i sciagnac narazie
Z ciekawostek:
"Muzyka, którą słyszymy pod koniec filmu oraz ta, która towarzyszy nam podczas napisów końcowych to Intermezzo Sinfonico z "Cavalleria Rusticana" autorstwa Pietro Mascagniego."
Być może, to jest to czego szukasz :)
ale sciagnales wogole cos z tego harrego??? bo jak cos to nie ma problemu ja mam jego "nuty" z tego filmu to Ci moge przeslac...
nie sciagnalem:p jak bylbys na tyle mily to moj e-mail to maciejek121@wp.pl:) dzieki!
wiesz co z mailaim to bya roznie - raz pojdzie plik multimedialny przez niego,a nie raz jakies "error" sie wpierdala...
masz jakis numer gg to wyslemy przez niego jak cuś