Bardzo proszę o pomoc: bardzo chcę obejrzeć ten film, ale nie wiem gdzie i jak to zrobić. Mój e-mail, jeśli nie chcesz pisać na forum to katarzynapierzchlewicz88@gmail.com. Będę wdzięczna za każdą pomoc!
Może tutaj sprawdzcie bo coś znalazłam wpiszcie w wyszukiwarkę filmujemy24 i kliknijcie w pierwszy link tam coś jest
teoretycznie za sprawą UIPu w naszych polskich kinach 22 stycznia 2021. Czyli miesiąc po premierze w USA. I tak jak w USA jeszcze pewnie w gwiazdkę to wejdzie do limitowanej dystrybucji tak u nas to zależy czy w ogóle kina otworzą do tego czasu, a nawet jeśli otworzą to UIP pewnie zmieni kalendarz premier i przesunie ten film na marzec/kwiecień...
teoretycznie znów przesunięte, tym razem na 30 kwietnia 2021: https://tylkohity.pl/filmy/obiecujca-moda-kobieta-469
W styczniu to film miał premierę na festiwalu w Sundance w USA (światowa premiera) i miał kilka pokazów dla wąskiej (krytycy, dziennikarze) i szerokiej publiczności. Styczeń 2020 to więc premiera festiwalowa, a nie kinowa. Kinowa premiera tego filmu w USA i w kilkunastu/dziesięciu (tam, gdzie kina niepozamykane) miała miejsce raptem kilka dni temu bo 25 grudnia. W USA jest obecnie grany w ~ 1500 kinach. Odsyłam do dystrybutora filmu: Focus Features. Reasumując u nas ma się pojawić około 20 stycznia w kinach, jeśli otworzą, a więc byłoby to miesiąc po premierze w kinach w USA.
na instagramie "promisingyoungwoman" znajdują się informacje o tym na jakich platformach vod można wykupić dostęp do filmu
niestety na cda są tylko zwiastuny :( czy ktos wie gdzie obecnie można obejrzec film?
wie ktoś gdzie można ten film aktualnie obejrzeć? podaję mejla w w razie czego brzozowskirafal@yahoo.com ;))