PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=835486}

Obiecująca. Młoda. Kobieta.

Promising Young Woman
2020
7,6 72 tys. ocen
7,6 10 1 72258
7,8 68 krytyków
Obiecująca. Młoda. Kobieta.
powrót do forum filmu Obiecująca. Młoda. Kobieta.

Bardzo proszę o pomoc: bardzo chcę obejrzeć ten film, ale nie wiem gdzie i jak to zrobić. Mój e-mail, jeśli nie chcesz pisać na forum to katarzynapierzchlewicz88@gmail.com. Będę wdzięczna za każdą pomoc!

ocenił(a) film na 10
kapryspogody

hej, podpinam się. proszę o info lewa.goska@wp.pl

leewa

przecież premiera jest w styczniu xd

cvanti

styczeń 2020 była światowa premiera. To Polska jest zacofana dobry rok?

Fight_For__Your_Live

Może tutaj sprawdzcie bo coś znalazłam wpiszcie w wyszukiwarkę filmujemy24 i kliknijcie w pierwszy link tam coś jest

kapryspogody

Również się podpinam!

kapryspogody

Film dopiero będzie mieć swoją premierę w kinach pod koniec roku

kapryspogody

teoretycznie za sprawą UIPu w naszych polskich kinach 22 stycznia 2021. Czyli miesiąc po premierze w USA. I tak jak w USA jeszcze pewnie w gwiazdkę to wejdzie do limitowanej dystrybucji tak u nas to zależy czy w ogóle kina otworzą do tego czasu, a nawet jeśli otworzą to UIP pewnie zmieni kalendarz premier i przesunie ten film na marzec/kwiecień...

qoobson41

teoretycznie znów przesunięte, tym razem na 30 kwietnia 2021:  https://tylkohity.pl/filmy/obiecujca-moda-kobieta-469           

qoobson41

premiera w usa była w styczniu, ale 2020 roku więc jakim cudem piszesz, że po miesiącu?

Fight_For__Your_Live

W styczniu to film miał premierę na festiwalu w Sundance w USA (światowa premiera) i miał kilka pokazów dla wąskiej (krytycy, dziennikarze) i szerokiej publiczności. Styczeń 2020 to więc premiera festiwalowa, a nie kinowa. Kinowa premiera tego filmu w USA i w kilkunastu/dziesięciu (tam, gdzie kina niepozamykane) miała miejsce raptem kilka dni temu bo 25 grudnia. W USA jest obecnie grany w ~ 1500 kinach. Odsyłam do dystrybutora filmu: Focus Features. Reasumując u nas ma się pojawić około 20 stycznia w kinach, jeśli otworzą, a więc byłoby to miesiąc po premierze w kinach w USA.

kapryspogody

na instagramie "promisingyoungwoman" znajdują się informacje o tym na jakich platformach vod można wykupić dostęp do filmu

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Karola1888

trochę głupio na oficjalnym forum podawać linki do nielegalnych źródeł.

ocenił(a) film na 6
doom99

Dlaczego?

ocenił(a) film na 8
Parnassus

bo to obecnie passe i niepoprawne politycznie xD

ocenił(a) film na 4
doom99

Orientujecie się gdzie można wykupić film? Na mojeekino niestety nie ma.

ocenił(a) film na 8
Karola1888

usuń to!!!

ocenił(a) film na 8
kapryspogody

bumpppppp

ocenił(a) film na 8
kapryspogody

na cda jest

ocenił(a) film na 8
FireJach

dzięki

ocenił(a) film na 8
emalwina

niestety na cda są tylko zwiastuny :( czy ktos wie gdzie obecnie można obejrzec film?

Lucy3ify

film był dostępny na cda jak pisałam ten komentarz — miesiąc temu.

ocenił(a) film na 9
emalwina

Znowu jest dostępny

ocenił(a) film na 10
kapryspogody

wie ktoś gdzie można ten film aktualnie obejrzeć? podaję mejla w w razie czego brzozowskirafal@yahoo.com ;))

kapryspogody

Na cda jest teraz. Z napisami

kapryspogody

hejka, rowniez sie podpinam moj email to stumilowykutach@wp.pl