PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 82854
5,0 56 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

Elizabeth Shaw

ocenił(a) film na 9

Dlaczego ona jest wykazana w spisie aktorów jeśli w Prometeuszu przeżył tylko android???

ocenił(a) film na 10
Helium1

po co to komentować jak nie oglądałeś pierwszej części najwyraźniej...Elizabeth przeżyła i chyba to ona poleciała statkiem a nie głowa androida....Jest w spisie wymieniona bo jest to kontynuacja filmu i pewnie coś się wydarzy na początku z jej postacią

ocenił(a) film na 9
t_h_express

Oglądałem i niezbyt pamiętałem. Zasugerowałem się też opisem tej części, w którym napisane jest "Członkowie ekspedycji szybko się jednak przekonują, że trafili do mrocznego, pełnego tajemnic i niebezpieczeństw świata, którego jedynym mieszkańcem jest android David (Michael Fassbender), ocalały z katastrofy "Prometeusza"

ocenił(a) film na 10
Helium1

załoga statku "convenant" go odnajdzie i pewnie dopiero później się dowiedzą ,że nie był sam na planecie.

ocenił(a) film na 10
t_h_express

Ciekawe natomiast jest to ,że na trailerze mamy dwóch Dawidów :-) czyli pewnie jeden nie będzie androidem

ocenił(a) film na 9
t_h_express

A może drugi android na wzór pierwszego :)

ocenił(a) film na 10
Helium1

ciekaw jestem bardzo co tam wymyślili :-) Poczekamy zobaczymy...Narazie się nie mogę ogarnąć po trailerze z zeszłej nocy :-)

ocenił(a) film na 9
t_h_express

Właśnie obejrzałem przed chwilą końcówkę Prometeusza żeby sobie przypomnieć jak było. Tak więc Elizabeth i android odlecieli z planety innym statkiem szukać planety, z której przylecieli Prometeusze. Opis filmu (Alien przymierze) tutaj na filmweb jest jakiś z dupy więc czekam do maja.

ocenił(a) film na 10
Helium1

To nie prometeusze tylko "Inżynierzy"...Prometeusz to była nazwa statku :-)

ocenił(a) film na 9
t_h_express

Tak. Racja. Mój błąd heh:)

ocenił(a) film na 10
Helium1

właśnie sobie oglądam prometeusza :-) miłego dzionka życzę