Dobrze, na szczęście jest na freedisc. Z vizjera korzystam, bo filmann niestety już się zmienił i wymaga logowania
A podeslabys link? Bo szukałam i nie widziałam tam tego filmu.ja czasem dodaje na CDA jakieś filmy jak ściągnę z Freedisc ale duży z tym roboty i nigdzie nie ma np fajnego serialu The A word o chłopczyku z autyzmem;(
Np fajne są filmy niemiecki z cyklu Rosamunde Pilcher albo Katie Fforde ale zależy czy ktoś lubi romansidła ;(
Na zalukaj teraz chyba chcą by płacić jak się ogląda i nieraz coś fajnego film czy serial a ciężko znaleźć
O nie słyszałam o takiej zajrzę później a szukam też serialu Za wszelką cenę (2009) i trudno znakezc
choć szukałam an tych str które mi poleciłeś i nie ma tych 2 seriali których intensywnie szukam:
_ słowo na A
- Za wszelką cenę(2009) o gimnastyczkach
Kurczę coś się stało i nie mogę znaleźć już tego filmu „O trzy wesela za duż” na freedisc
Za wszelką cenę znalazłem ale niestety bez lektora i bez napisów i tylko w języku oryginalnym dostępny jest na dailymotion:
https://www.dailymotion.com/video/x4dq7c2
Co jakiś czas będę sprawdzać te Twoje seriale na różnych stronach jak się uda to dam znać :)
Właśnie na Freedisc też jakby ktoś usuwał filmy i seriale dziwne.tak samo moderator usunął 3 odcinki serialu pełna chata jak dodałam dziwne
Dziwne właśnie, bo sprawdzałem na początku i było to sobie stwierdziłem, że będzie seans na wieczór, a tutaj takie zaskoczenie , bo nagle zniknęło
Na CDA mi usunął a tam też dodałam serial tajemnice palm springs czy jakieś świąteczne filmy dodałam albo niemieckie romanse czy inne
Słowo na A również jest na tej samej stronie bez lektora i bez napisów niestety.
Ale będziemy szukać i może w końcu się uda:)
No na tym lookmovies jest z napisami ang a nie umiem aż tak dobrze ang by wszystko zrozumieć po angielsku;D
Wiadomo że czasem można z napisami ang ale jak nie zrozumiem połowy co mówią to oglądanie dla mnie traci sens a nie są to jakieś nowe seriale a trudno je znaleźć po polsku jedynie na soap2day jest 1 odcinek z napisami pl ale nie ma polskich literek i trzeba się domyślać co mówią i o co chodzi ;) miłej nocki
Dokładnie, zgadzam się. Dziękuję bardzo, ja już uciekam do łóżeczka spać ;) Tobie życzę dobrej nocy i kolorowych snów ;)
Z tym śniegiem jak i pogodą to nigdy nie wiadomo :) Przygotowania bardzo spokojne, zakupów jakiś specjalnych nie ma u mnie
A jak u Ciebie ? ;)
Szkoda, że tutaj nie ma normalnego czatu
Niby ma padać jakiś śnieg z deszczem ale chyba nas nie zasypie po pachy;)
Ja jutro dopiero będę robić zakupów a święta szybko zlecą a ważne by odpocząć i spędzić czas w miłej atmosferze;))
Tak racja, ważne, żeby miło spędzić i faktycznie jak zazwyczaj czas szybko zleci ale najważniejsze, żeby pozytywnie :)
Jasne a tak to trzeba pisać na forum serialu/ filmu i znalazłeś ten film na freedisc?Czy przepadł bezpowrotnie?;0
No właśnie bardzo dziwne, nie spodziewałem się, że zniknie, bo pewnie tak bym zrobił ;)
Ale cóż może będzie jeszcze okazja i się kiedyś obejrzy :)
Prawda, chociaż w ostatnim czasie udało mi się znaleźć kilka fajnych seriali, które mega mi się podobały i świetnie się oglądało :)
Hm to może polecisz jakieś?choć ja tak mam że zacznę oglądać kilka na raz ;)np ponoć jest fajny death's game ale jest dopiero w trakcie tłumaczenia na dramaqueen
Pewnie, że tak, polecę z wielką chęcią. Mam nadzieję, że któryś się Ci spodoba :)
-Triada
- Smak stokrotek
- Orphan Black
-Hache
-Wszyscy kłamią
-Internat (2007-2010)
-Uwięzione
- Pełne morze
Pierwsze trzy dla mnie rewelacyjne, ale ogólnie wszystkie mi się podobały :)
A gdybyś chciała to mam jeszcze kilka, które wcześniej oglądałem i też mi bardzo przypadły do gustu :)
Wszyscy kłamią widziałam i chyba na 4 oceniłam a te seriale znajdę na tych str które mi poleciłeś?:)
Początek i pierwszy sezon bardzo fajny ale potem już przekombinowali i mi drugi sezon się już nie spodobał