kolega się napalił aż mu pewnie w kroku boli a ty go tak gasisz, aj nieładnie, teraz będzie uciekał od kobiet.
Omg też pewnie nie raz swoja laskę całowałeś po wyjściu z kibelka a pewnie nawet o tym nie wiesz^^
Pijesz do mnie ??
To się srodze zawiedziesz,bo ja ZAJEBIŚCIE dbam o higienę moją i żony :)
Notabene,po dupie całować nie lubię.
Preferuję raczej drugą stronę :)
P.S.Tylko nie mów że próbowałeś obie strony zaliczać :/
Geeez..
Nawet o tym nie myślę...
Poziom niektórych wypowiedzi prezentuje naprawde bardzo infantylne podejście do tematu ...
obracamy się w kraju gdzie miłość i szacunek do drugiego człowieka zostały zastąpione ludzką zawiścią i teorią internetowego kretynizmu (osoba prywatna+publiczność+anonimowość=ostatni kreetyn) przperaszam tu za kolokwializmy lecz są niezbędne !
obserwuje forum na filmwebie od dość dawna i zauważyłem pewną tendencje!
Ktokolwiek nie założyłby tematu na forum ze swoją subiektywną opinią od razu zostaje "zajechany" do parteru.
A tylko po to by druga osoba - w tym wypadku atakujący - zaspokoił swoje ego ...
żenada !
Odpowiedz mi drogi kolego,jakie to zdanie wyraził zakładający temat ??
"O fajnej dupie na plakacie".
To teraz ja mogę Ci odpowiedzieć tak:
Żyjemy w kraju w którym,poważny (aczkolwiek niekoniecznie) temat,potraktowany żartem (poniekąd z mojej strony,dla niektórych mógł się wydawać niesmaczny),od razu jest atakowany wypowiedziami "poważnych ludzi na poziomie",dla których zwykły prosty i zrozumiały dla większości czytających "głupi tekst rozluźniający umysł",jest poważną obrazą majestatu...
Wybacz..
Ja mimo kilku konkretnych wiosen na karku,nie zesztywniałem i zamiaru takiego nie mam.
Czasem palniesz głupstwo i od razu nazwany jesteś prostakiem i nieukiem.
Nie potrafisz załapać prostackich żarcików??
To zmień portal np. na portal Biznesu.
O !!
Tam kaszany nie będzie na pewno.A sztywniactwo na pewno ..
Twój wybór...
O zesz, a ja myslalam, ze wchodze na portal poswiecony filmom.. ;p
Ano tak, zaraz bedzie, ze caly czas trzymacie sie tematu filmow, bo o pupie z filmu mowa.. pheh. ;P
Słuchaj, ja na przykład jestem zmęczona takimi 'luźnymi tekstami' , ktore słyszę przysłowiowo przy ulicznych bramach. Dla mnie to plaga. Nie chce sie tutaj wykłocac ale ja mam dosyć tego typu zgryw a w szczególności dotyczących 'seksualnosci' , ciała. Epoka seksu, az sie mdło robi bo o niczym innym sie wydaje ludzie nie potrafia rozmawiac. Nie chodzi o ten komentarz , ale o tendencje młodych chłopców do idiotycznych uwag, które nazbyt często sie powtarzają. Wprowadzcie cos nowego, innego bo słysze wciąz to samo. I naprawde nie jest mi przyjemnie gdy ktos nazwie mnie 'fajną laską' choc sadzi moze , ze to komplement.Ja niestety zrażam się tym mimo dobrych intencji osoby , ktora te słowa wypowiada.
Przesadzasz, dziewczyno ;) .. no chyba, ze jestes wojujaca feministka, to przepraszam :) Widze, ze juz Ci seks obrzydl, skoro tak sie wypowiadasz. Szkoda ;) BTW, mam kolezanke, ktora rowniez nie lubi, jak sie ja, lub inna atrakcyjna dziewczyne nazywa "laska", dlatego zawsze mam to na uwadze, i gdy z nia rozmawiam zamieniam newralgiczne slowko na np. "dziewczyna" .. po prostu :) Dziwi mnie to troche, ale szanuje druga osobe - szanuje rowniez i Twoje zdanie, wiec prosze mi sie tu nie obrazac! :)
A tak w ogole, to ta pani ma faktycznie fajny tyleczek, ze o reszcie nie wspomne, coby nie seksic tu jeszcze wiecej ;)
Pozdrawiam
Witam ;) i mam pytanie: Czy warto obejrzeć film dla tego pięknego ciałka ;)
Od razu napisze nie lubie i nie oglądam horrorów, nie lubie filmów gdy sikają czerwoną farbą, latają i biegają kończyny i inne flaki itp
Zwróciłem uwage na ten plakacik i się zastanawiam czy warto to obejrzeć :P
No , ale pupa zrobiła swoje . Zadanie socreklamowe wykonane na piątkę :) Ja też się skusiłem plakacikiem chociaż filmu raczej nie zobaczę ... Apropos - nie tylko pupa jest wspaniała, ale z tego co widziałem na zdjęciach to jej właścicielka jest przeuroczą kobieą :)
UWAGA SPOJLERY ;d:d
10-15 minut zajeło mi "oglądanie" przejrzenie tego filmu... warto się zatrzymać w 10 i 16 minucie i może później jeszcze z kilka minut
;) (w 16 minucie to co na plakacie :p
Jak to dobrze że nawet nie próbowałem tego oglądać :D
Tak mi się wydawało że to będzie porażka w stylu "sławnego" Sierocińca :/
Nie warto, bo w scena z pupą nie jest taka jasna. Pomieszczenie jest ciemne :)
Co do filmu to się nie wypowiadam, bo jak ktoś słusznie zauważył to nie temat na wypowiedź o filmie :P
Pigmejmen26, myśle, uważam - że z forum biznesowym trafiłeś w sedno !
Dziękuje za fachową wskazówkę. W koncu moje zycie nabrało barw.
Tylko proszę Cię nie wmawiaj mi, że jestem burym sztywniakiem bo potraktuję Cię śmiechem.
Jestem zwyczajnym studentem mającym własne rozterki i wahania nastrojów.
Jednak, może troche prawdy jest w twej odpowiedzi - pewnie oscylujemy na innym poczuciu humoru.
kto wie .. i z tąd wynika moje niezrozumienie żartu.
Udowodnione jest naukowo że instnieje ogromna przepaść, nie tyle intelektualna co,sprowadzająca się do doświadczenia życiowego między zamężnym 26latkiem a ledwo przekraczającym wiek "dorosłości" 20letnim studentem.
Banda pustaków.Chcą obejrzeć film bo im się ciało aktorki podoba. Coz za rozwój, na etapie czworonoga...Zaraz sie posypia oskarzenia , ze jestem zazdrosna bo tak nie wygladam lub cos w podobnej stylistyce. No ale coz , uginam kark.Nie obchodzi mnie to. Wolałabym usunąć ten wątek bo az mi przykro jaki poziom w nim sie zawiera.
moja droga ;P w tym filmie to jedyne co warto oglądać to właśnie tą aktorke ;)
Zresztą chyba był też taki zamysł twórców tego badziewia, mieli mało kasy, mało pomysłów wzieli ładną dziewczyna, zrobili też plakacik -
tak by zachęcić do oglądania, wielu się złapie, wielu pójdzie do kina i zapłaci za bilety
A Ty się tak nie przejmuj, nie ma co się napinać - z pewnością jesteś też piękna a jeżeli nie, to przynajmiej inteligentna i na pewną są tacy którzy to docenią ;P
pozdrawiam serdecznie :))))))))))
moja droga ;P w tym filmie to jedyne co warto oglądać to właśnie tą aktorke ;)
Zresztą chyba był też taki zamysł twórców tego badziewia, mieli mało kasy, mało pomysłów wzieli ładną dziewczyna, zrobili też plakacik -
tak by zachęcić do oglądania, wielu się złapie, wielu pójdzie do kina i zapłaci za bilety
A Ty się tak nie przejmuj, nie ma co się napinać - z pewnością jesteś też piękna a jeżeli nie, to przynajmiej inteligentna i na pewną są tacy którzy to docenią ;P
pozdrawiam serdecznie :))))))))))
tyłek nie najgorszy fakt, ale jak każdy tyłek bez wyjątków sra. Myślicie że zaraz przed zrobieniem zdjęcia było wypróżnianko? może i było jeżeli higiena zachowana to wszystko ok.
Świeżo po seansie. Właściwie to film nie spełnił moich wymagań. Typowy amerykański gniot. Ile to już razy oglądaliśmy sceny otwierania szafek, drzwi z lustrem ? Ile to razy czekaliśmy z uśmiechem na twarzy aż coś się pojawi i pojawiało w danym oczekiwanym przez nas momencie.
SPOJLER
spacja
spacja
Czy mi się tylko zdaje, czy już gdzieś w jakiejś amerykańskiej produkcji pojawił się stworek "dybbuk", czy już gdzieś nie pojawił się motyw ze staruszką bez luster z powieszonymi "dyndzerkami" na oknie?
Po 20 minutach spędzonych w kinie sądziłem, że już gdzieś widzialem ten film. Jeszcze końcówka ? Nazbyt przewidywalna.
dzyndzerki na pewno już gdzieś były bo również kojarzę. do tego dźwięk umierającej murzynki niczym z Klątwy.
heh. też tak niekiedy mam. może dla rozluźnienia http://www.youtube.com/watch?v=VHrcJ_qOtXU&eurl=http%3A%2F%2Fforum.myc
pupa pierwsza klasa!!!
dosc wspomniec ze zobaczywszy bilboard postanowilem wejsc na filmweb i sprawdzic kim jest wlascicielka ;D
czyli nie oglądałeś filmu i na podstawie jednego obrobionego zdjęcia stwierdzasz, że pupa pierwsza klasa ? zapominając, że prawie każdy damski tyłeczek nago lub w majteczkach wygląda świetnie a dopiero w obcisłych spodniach widać jaki jest naprawdę. a ten niestety jest płaski !!! wiem, że to kwestia gustu ale jednak chyba znaczna większość facetów lubi pełne tyłeczki u kobiet. a ten taki nie jest. jest płaaaaaaasssssssssssski jak cholera !!
moje 20letnie poślady są jędrniejsze od tych na zdjęciu xD
duupa nie duppa rozmawiajmy o samym filmie :)
TEF. skoro masz jędrniejsze poślady to już niedługo pewnie będziesz "zamężny" :-)
p.s. to tylko taki żarcik, mam nadzieje, że tym razem załapiesz.
pozdrawiam
hahahahahhahaha zajebisty watek xD
a ja wlasnie dzisiaj bylam w kinie na tym CZYMS... jako ze nie kreca mnie DAMSKIE tyleczki xD to poszlam na to, bo... bo kocham ogladac horrorki... ale powiem tak- DAWNO NIE WIDZIALAM TAKEIGO GNIOTA film po prostu zalosny! przewidywalny, momentami denny a za chwile przesadnie smiesznie ponoc straszny... hah oddajcie mi moje 16 zeta heh
dokładnie widzę że ktoś podziela moje zdanie :D ilekroć patrzę na ten plakat to o tym samym myślę ;) ot takie zboczenie xD
a tam juz zboczenie - nagi instynkt. fdodatku wyprasowany tyłek jak ktos wyżej stwierdził, filmu nie widziałem i zapewne nie zobaczę, o tyłku podyskutować mogę. może i płaski ale z tej perspektywy wygląda całkiem całkiem, a niech będzie i wklęsły na plakacie wygląda git