W życiu bym nie pomyślała że nastolatki mogą być tak bezmuzgie i tak się zachowywać, a taka szkoła to się w głowie nie mieści, same prostytutki tam chodziły!
w zyciu nie pomyslalbym ze ktos moze napisac "bezmUzgie" to jest EPIC FAIL i kropka
Raczej nie. Film był trochę przesadzony. Nie mogę sobie wyobrazić że czternastolatka spała z ponad 20 kolesiami...
A ja nie sądziłem że 20-latki to takie puste 'bezmuzgie' idiotki.
może i wdziałaś dużo w życiu ale moge sie założyć że słownika ortograficznego to ty w swoim dorosłym życiu nie widziałaś nigdy
pozdro...'pffffffffffffffffffff' :P
O proszę jaki się wielki znawca we wszystkim znalazł. Jeden błąd ortograficzny zrobiłam i zaraz by mnie zlinczować chciał. Jak Cie tak poraził to nie czytaj więcej tego co piszę i nie będziesz się musiał tak unosić.
ja mam również 20 lat i niedawno skończyłam szkołę i wierzcie lub nie ale różne rzeczy się działy i nie dziwi mnie to że 14 letnia dziewczyna spała z 20 kolesiami bo są gorsze przypadki... Teraz to sypiają ze sobą wszędzie... na klatkach schodowych, na przystankach autobusowych a nawet w szkolnych toaletach oraz szatniach więc film może był przesadzony ale kto wie... być może za kilka lat właśnie tak będzie wyglądało szkolne życie?
takie dziewczyny są gorsze od prostytutek. Prostytutka zarabia na chleb, a takie dziewczyny co dają za darmo każdemu to KU''Y, BRUD.
eh fajnie że admin wywalił mój wątek , napisałem samą prawde ale co tam wolność słowa według admina jest ponad wszystko .
napisałem różne rzeczy ale najmocniejsze stwierdzenie było to że ludzie starają się pomóc takim debilkom a one nie potrafią tego docenić więc niech zdychają w tym gównie ot co napisałem, oczywiście napisałem to troche inaczej i tekst był dłuższy a pan admin wykasował moją wypowiedz bo co bo powiedziałem prawde z takim ścierwem trzeba siłą za pysk a nie cackać się bo takie niby biedne , bezstresowe wychowanie a późnie co 2 to dziwka lub ćpun , ah dobra nie będę się rozpisywał bo znowu zadziała prawo admina .
Nie wiem o jaki wątek chodziło, ale z pewnością chodziło o prawdę, a nie o wulgarność i prymitywną agresję.
To, że 14-latka może przespać się z kilkudziesięcioma facetami, jest jak najbardziej możliwe. Film jednak był hiperbolą demoralizacji wśród nastolatek, dla kontrastu pokazując jednego, grzecznego chłopca. Z powodu tej przesady, nie oddaje dobrze realiów życia młodzieży, zbyt silnie też wartościuje, nie pozostawiając miejsca na przemyślenia, dlatego nie podobał mi się. Podobna tematyka lepiej jest pokazana np. w "Trzynastce", aczkolwiek jako że nie mam nastu lat, ani dorastającego dziecka, film mniej mnie zainteresował niż by mógł, zapewne także przez to, że temat nie jest mi zbyt bliski, aczkolwiek odradzam oglądanie matkom, by nie wpadły w paranoję. Nie podoba mi się przeciwstawienie zły seks - dobra wstrzemięźliwość. Aczkolwiek uważam, że 14 lat, to za mało, na współżycie, to jednak dorastająca młodzież powinna wiedzieć, że istnieje piękna miłość fizyczna, bezpieczna, jeśli się stosuje antykoncepcję, ma stałego partnera i dużo głębsza, jeśli jest się dojrzałym i robi się to z kimś wyjątkowym i dlatego warto czekać.