...filmów Disney'a. Siła "Mulan" tkwi w ciekawym, oryginalnym, pomysłowym, zabawnym i nieprzesadnie ckliwym scenariuszu. Przepiękna animacja nie raz zachwyca, rewelacyjna muzyka Goldmitha ("Short Hair"!)i świetne piosenki ("Man Out Of You" jest genialne!), fenomenalne postaci drugiego planu (Muszu w wykonaniu Sztuhra powala)- to wszystko czyni z "Mulan" film wybijający się ponad przeciętność i urzekający każdego widza, bez względu na wiek.
Gorąco polecam, bo to jedna za najlepszych animacji jakie widiałem, nie tylko spośród Disneya, ale w ogóle! 9/10
Podpisuje sie :)
Film jest faktycznie jednym z lepszych, ciekawy, zabawny...i ma naprawde swietna sciezke dzwiekowa! :)
W pierwszej części wszystko jest genialne:piosenki,historia jest zgrabna,nierozwleczona i ciekawa,postacie no i oczywiście Muszu w wykonaniu Shtura -pękam ze śmiechu za każdym razem.A jak pierwszy raz obejrzałam po długim czasie tą bajkę to nie pamiętałam ,że mówił tu Shtur i było to dla mnie pozytywne zaskoczenie:)-"Okłamałeś mnie,przynosisz pecha...a ty co może owca??","Jałówka za mną"...buhaha.pozdrawiam
Zgadzam się również.
Uwielbiam tę bajkę. Mogę włączać raz i jeszcze raz. Przekazuje wartości,piękno. Takie bajki powinny oglądać dzieci gdzie nie stawia się na przemoc.
9/10