Zagadka...
By Sawyer, Znawca i Kassandra :D
Oto niezwykle światły i mądry, fan TDK, jaśnie oświecony
Niespotykanie wiedzy żądny, naukowiec niedoceniony
Przez tłum wyklęty, się nie poddaje, ciągle brnie do przodu
Nie pragnie zachęty, powalony wstaje, ośmiesza się bez powodu
Z każdym dzielnie dyskusję prowadzi, nikogo nie omija
Każda prośba bądź uwaga się od niego odbija
Zaprawdy wam powiadamy, ma umysł nieprzecięty
Nigdy nie jest nadęty, jedynie wiecznie uśmiechnięty
Jest misjonarzem, niesie dobrą nowinę
Odplątuje przez Jokera zawiązaną linę
On nigdy nie popełnia błędów, to geniusz nie zrównany
Każdą krytykę, dużą czy małą odbija jak od ściany
Oślepiła nas sieć pożądania Mrocznego Rycerza
Lecz on nie usłucha nawet papieża
I prosto jedyną słuszną drogą do swego celu zmierza
Nie straszne mu kłamstwa kościoła
Ulęknie się go każda potwora
Powołanie jego to walka z blockbusterami
To on w tej krucjacie stoi za sterami
Nie warto z nim wchodzić w gierki, bo zgasi każdego
Jest jednak dobroduszny i nawet wroga często traktuje jak swego
Jeśli raz z nim zadrzesz, to musisz uciekać
On cię wszędzie znajdzie i nie będzie z tym zwlekać
Jego inteligencja wynosi go ponad wszystkich
Jeśli będzie musiał, zgładzi nawet swoich bliskich
Miota słowami niczym zorro szpadą
Każdy atak na jego osobę kończy się zwadą
Batman się go boi, Two-Face ucieka
Nawet catwoman często przy nim szczeka
Fallouta kocha nad życie, ma brata bliźniaka z przyszłości
Nas najchętniej by zabił, zostałyby tylko kości
On jeden zna prawdę jedyną, ze wszystkich tylko drze koty
Zamiast umawiać się z dziewczyną, na forum pisze głupoty
Mądry niczym Sokrates, resztę uważa za zera
Lepiej niż sam Heath Ledger, zagrałby Jokera
Tłum nigdy go nie pokona, on wyżej się wybija
Jego otacza chwała, która nigdy nie mija
Często popełnia błędy, choć nigdy się nie przyznaje
Jest mistrzem ortografii, przykład innym daje
Dostrzega wiel więcej niż my - prosci userzy
Wyznaje jedyne prawdy, w które nikt inny nie wierzy
Z moderacją wygrywa i ciągle prowadzi wojnę
To jego burzliwe życie, tylko pozornie spokojne
Jego charyzma przechodzi wszelkie ludzkie obawy
Samą siłą woli mógłby doprowadzić świat to zagłady
Sam Nolan prawdopodobnie na da mu rady
I u Riddlera będzie szukał porady
Człowiek-Zagadka dobrze się spisał
Ale TEN z którym walczą wiedział o tym, co Nygma na kartce wypisał
Zna odpowiedzi na każde pytania
Nie warto nawet prawić mu kazania
Kim jest ten użytkownik?
Kass jak postawię sprawę na ostrzu noża(BRAK JAKIEJKOLWIEK PRZENOŚNI) to będzie i 100% ;)
Wszystko...
Kass czy myślisz, że ten Joker pamiętał o tym, żeby się upomnieć o swoją część xD
Witam wszystkich na forum. Pozwole sobie dołączyc się do rozmowy bo Sawyer rekomendował(cześc Mu i chwała niech żyje)No to jak mawiał mu idol: and here we go !
Ludzie na koniec dnia udało mi się!!!
Przedstawiam wam finałową walkę Jasona z Bradem z mojego filmu!
Odrazu uprzedzam...Brad jest trochę "przysmażony" bo mieliśmy problem jak się zatrzasnął na 6 godzin w solarium.....
http://ru.youtube.com/watch?v=xNGwpLHDDIA
ech...czy nie uważacie że powinienem zrobić posta ze wszystkimi udostępnionymi materiałami?
Zagrałeś idealnie... a jaka praca kamery, i te efekty :P
Myślę, że będzie więcej niż jedna nominacja dla tego filmu ;)
Jaki był ostatni temat dyskusji bo przeczytac wszystkich postów dzisiaj nie zdołam ?( 10 stron mój Boże!)Ale obiecuje nadrobic zaległości :-)
My idziemy na żywioł...
Przedstawienie musi trwać xD
Ostatnio wykupiliśmy prawa do nowego kabaretu - Talk Show - kącik z debilem... Domyślasz się o kogo chodzi:
http://www.filmweb.pl/topic/1045223/DLACZEGO+JOKEROWI+NIE+ZMYLI+TWARZY+PODCZAS+P RZESLUCHIWANIA.html?page=6
xD
sorry,że się za bardzo nie udzielam( niektórzy zakrzykną: na szczęście!") ale cały czas obserwuje wymiane ognia na temacie ,,DLACZEGO JOKEROWI NIE ZMYLI TWARZY PODCZAS PRZESLUCHIWANIA"
Polecam wszystkim forumowiczom kórzy cenią sobie zdrowe( chore poczucie humoru) Jest coś cudownego w tym że są ludzie głupsi ode mnie xD
Droga Kassandro wystarczy że znam bohatera dzisiejszago wieczoru. Panie i panowie zdrowie Dżeja-Blu-Reja !!! xD
I o to chodzi... Nasz nowy Talk Show (mamy pełne prawa do emisji...) ma genialną oglądalność...
a Ja kolego joker- stwierdziłeś że jestem prorokiem....nie, nie jestem nim.
Ja jestem wszechwiedzącym w temacie świrów i dziwolągów....cała śmietanka począwszy od Freddy'ego, Jasona Voorheesa, Mike'a Myersa, Pinheada, Jokera i całej reszty tego wesołego towarzystwa wyrwała się z pod moich skrzydeł, byłem dla nich inspiracją.
Teraz zostałem obsadzony jako reżyser do 13 części Piątku 13ego, jeżeli cały temat prześwietlisz od początku do wszelkie materiały jakie udostępniłem- klipy,sceny, oficjalny plakat i teaser trailer znajdziesz w tym wątku
Tak Brad wiem o tym...ja też sam sobie siebie czasem zazdroszczę....
Myślę że ty i ja będziemy większym i bardziej rozpoznawanym duetem aktorsko-reżyserskim niż Scott-Crowe, Burton-Depp czy Nolan-Bale......
DiCaprio-Scorsese, De Niro-Scorsese..;) No mam nadzieje że tak będzie..zastanawiałem się ostatnio nad zmianą nicka ale robie sie coraz sławniejszy (dzieki roli w twoim filmie) wiec chyba zostane przy tym..:D
Ale to wszystko zostanie zapomniane gdy w roku 09 świat usłyszy o duecie FvJ-Bradman.
Brad mam oficjalną propozycję,-> chcę nakręcić "Ocean's 14: One man Army" zagrasz tam zdesperowanego ojca który tak się najebał że zapomniał gdzie zostawił córkę...chciałbym tam umieścić scenę idealnie odwzorowującą to co żeś odstawił w barze, tylko obsikał byś wszystko benzyną, potem zgarniasz kasę wychodzisz, rzucasz fajka i wielkie BOOM ;)
Nie schodźcie na nieznane drogi - brak wam inwencji twórczej do takich filmów xD Lepiej zostańcie przy horrorach.
Bo jak nie, to zabiorę ci Brada xD W końcu nigdy nie będziesz mu w stanie zaofaerować tak złożonej roli, jak trup w szafie, który pojawia się w filmie przez 25 sekund i to jeszcze z workiem na głowie... HAHAHA! I kto się śmieje teraz?! xD
Ja też mogę zagrać, ale tylko jeśli załatwicie na partnera Ch. Bale'a albo E.Nortona [a najlepiej to ich obu];)
Jak zabraknie kasy możecie wziąć z pensji Znawcy;)
Dobrze, że cały zysk z kabaretu: Kącik z debilem idzie do mnie...
Zostałbym bez grosza xD
dobrze...biore pod uwagę wasze zachcianki, idę jutro do Bruckheimera, porozmawiam o tym i wymyślę coś żebyście mogli w dwójkę zagrać. To bedzie Mega produkcja za 200mln$
Brad przyjacielu...mnie nawet z piekła wyrzucili bo nie mogl wytrzymać, niewiem czy białoruś to wytrzyma. Ale Tybet?
Możemy tam się wybrac i nakręcić sequel "7 sekund w tybecie-masakra totalna" ;D
Kass, masz już kontrakt. Zapomniałaś? Grasz Talię al Ghul w nowym Batmanie :D
Krzysiek Nolan wziął mnie na współreżyserą i współscenarzystę, zagram też Jokera, Bale wciąż będzie Batmanem, Norton gra Riddlera, a Murphy wraca jako Scarecrow. Mam też w planach 4 część, już bez Nolana, bo on chce skończyć po 3 ale wziął mnie do pomocy by wychodować ucznia-następcę także wedle jego wizji Gotham obsadzę Brada jako Husha :D No i Bale'a jako Batmana :D
Tak, znajdzie się miejsce dla świra, ale to będzie zdecydowanie najciekawsza postać w filmie, więc musze być pewny że kasting przebiegnie dobrze, wyslij mi swoje filmowe CV i kilka próbek szaleństwa z jutjuba i ocenię czy się nadajesz.
a ty Sawyer....dużo gadasz mało robisz.
Wszędzie cię biorą zatrudniają i jedyne co wypłodziłeś to scena wybuchu, a tak poza tym wszystkie twoje scenariusze lądują u mnie do poprawki.
Weź się chłopie w garść lub zmień branżę bo Uwe Boll czuje się zagrożony
wiesz FvJ co do szaleństwa to poproś Znawce o link do piosenki o ,,dwóch tatusiach" Największe świry przy tym normalnieją xD