Wypiszcie tu Wasze ulubione cytaty :) Nie ważne czy po angielsku, polsku czy niemiecku.
Ważne, żeby byly te, które Wam się podobają :)
Mój jeden z takich ulubionych to chyba ''Let's put a smile on that face'' :) W ogóle wszystkie
Jokera lubię <3
Batman
"You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain. I can do those things. Because I'm not a hero, not like Dent"
"I'm whatever Gotham needs me to be."
Trudno jest przytoczyć cytat Jokera bo on takie niesamowite monologi miał że się zapominało :)
Ale puentą jest słynne "Who so serious" i to jest najepsze podsumowanie.
PS. Ale Joker jako pielegniarka to było super :)
Joker:
-Why so serious?
-Jeśli jesteś w czymś dobry nigdy nie rób tego za darmo
-Sprawię, że ten ołówek zniknie... Tada! Zniknął
Pierwszy cytat napisałam po ang. ponieważ tak najlepiej brzmi: ) Joker jest the best ;D
według mnie jest to najlepszy cytat który jest częścią fantastycznego aczkolwiek smutnego zakończenia The Dark Knight.
''You wanna know how I got these scars?...'' I cała ta wypowiedź... W szpitalu z Dentem jak on mówi to po prostu KOCHAM! A to '' Wanna....'' To chyba moja ulubiona scena... Co ja gadam, wszystkie z Jokerem sa ulubione <3
''I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger''
''Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push'' <3
To ja się zamieniam w damską wersję jokera chyba, bo chodzę, robię miny jak Joker i nawalam jego tekstami, albo coś w jego stylu... Boże co się ze mną dzieje... Ja pierdziu Jokeromania hahahah. A Why so serious? Zawsze oryginalne ;]
To jesteś maniaczką Jokera :) To jest normalne nawet bo ja na przykład po tym filmie miałem sen, że byłem Jokerem :)
Porwałem córkę Tuska i zmusiłem premiera żeby poddał się do dymisji. Nie pamiętam zakończenią ale to był fajny sen :)
PS. chyba jestem chory :)
Haha to mi się śniło, że jestem damską wersją Jokera i razem robimy złe rzeczy, np dzielimy przez zero albo rabujemy banki, zabijamy itp :D
,, Dzielimy przez zero" - leżę!XD
A co do snów - mnie to w zasadzie nie śni się nic godnego uwagi. Albo coś złego, albo coś tak dziwacznego, że sama nie wiem o co biega... Ale przyznaję, takiego koszmaru jak dzielenie przez zero jeszcze nie miałam:)
Dzilenie przez zero zawsze spoko :D A to przez naszą Przez naszą matematyczkę jest zakazane... Więc Łaj not?
Do Batmana: "I don't, I don't wanna kill you. What do I do without you"
"Well hello beutiful" - na balu
"Do you know how I got these scars?
No i oczywiście jego śmiech :D :]
"You have nothing, nothing to threaten me with. Nothing to do with all your strength." - powiedział Joker do Batmana
I belive whatever doesn't kill you simply makes you stranger.
And i thought my jokes were bad
You wanna know why i use knives?(cały dialog jest genialny)
i rozmowa z Dentem w szpitalu, z resztą wszystkie kwestie Jokera rządzą!
też mam Jokeromanię xD
http://wypiszwymaluj.natemat.pl/25723,heath-ledger-tworzac-postac-jokera-wzorowa l-sie-na-tomie-waitsie-zobaczcie-sami
Wszystkie dialogi Jokera sa cool! Bardzo lubie jak mowi do Denta w szpitalu kiedy wyciagnal monete "Teraz rozmawiamy"!