Czy ktoś już spotkał się może z oryginalnym napisami do tego filmu? Chodzi o identyczne jakie były wyświetlane w kinie.
Nie wiem czy takie jakie były w kinie są gdzieś dostępne (bo nie wiem jakie one byłe :P), ale takie jakie są na blu ray lub dvd można znaleźć w sieci. A jeśli takich szukasz i nie znajdziesz, pisz na priv. Pozdrawiam.
Ja też szukam wersji z napisami. Lektor jest wnerwiający bo zagłusza głosy aktorów. W sieci jest wersja filmu z napisami ale są one bardzo kiepskie, wiele zdań jest pominiętych... Wie ktoś może gdzie zdobyć dobrą jakość filmu właśnie z napisami?
Hmmm, najlepiej w jakimś sklepie typu media , empik itp ;). A jeśli szukasz pliku mkv z filmem w jakości HD - odezwij się - może będę w stanie pomóc. Pozdrawiam.
Proszę bardzo.
h tt p://ww w.podna pisi.net/pl/the-dark-knight-rises-2012-napisy-p2087696 (scal link)
"gulasz" zawsze daje napisy z dvd i bluray
dzięki wielkie dzięki to te! tylko teraz mam problem z kodowaniem bo nie ma polskich znaków w tych napisach ;/
Właśnie żadne kodowanie nie działa ANSI też nie, zamiast polskich znaków są jakieś znaczki albo hieroglify