Siemka. Czy ktos ogladal dzisiejszy odcinek Mam talent? Byla tam para Delfina i Bartek, ktora
wykonywala numer zwiazany z akrobatyka. Jako podklad muzyczny wzieli utwor z TDKR "Rise"...
patrzylem i sluchalem... mialem ciary. Rewelacyjna piosenka z rewelacyjnym ukladem
choreograficznym.
http://mamtalent.tvn.pl/relacja-na-zywo-z-trzeciego-polfinalu,65485,n.html
Występ rzeczywiście świetny, muzyka idealnie dopasowana. Kozyra widać obeznany ;)
Haha, zdarza się ;D Ważne, że utwór zacny i świetnie komponował się z choreografią ;)
Sorka, że odchodzę od tematu,ale kojarzycie może ten spokojny utwór z zapowiedzi filmowej Delfiny i Bartka?
Ciężko powiedzieć, bo zarówno tu jak i tu występuje taki sam motyw muzyczny, tylko ten z TDKR jest trochę podrasowany, bardziej dramatyczny.
Ten z TDKR jest rozciągnięty i to dudnienie na końcu jest efektowniejsze. Tańczyli do 'Rise'.
Nie ogarniam.... A moje pytanie: jak się ma mam talent do batmana? Strona o batmanie i dyskusja o mam talent, spox
Temat jak temat - nie musisz ogarniac. Czasem warto sie zastanowic zamiast od razu krytykowac... ale zawsze znajdzie sie ktos komu cos nie pasuje - mentalnosc "polaczkow".
Po prostu fajnie ze utwory z soundtracku z TDKR sa zapozyczane i pokazywane szerszej publicznosci bo dzieki takim zabiegom film staje sie powoli kultowy (jak np numer z Requiem dla snu) a poza tym reklamuje sie w pewien sposob.
Ja cież ! Nie skojarzyłem, że TDKR to skrót od pełnego tytułu tej części Batmana.... Mój błąd sry.
Jak mnie kur** do sząłu doprowadza to gadanie o 'polaczkach', którzy nie rozumieją, są tępi, głupi, agresywni, debilni... A ty do cholery kim jesteś? Koreańczykiem?
Tylko nie peknij koles. Jestem Polakiem. Poczytaj jaka osobe okresla sie mianem "polaczka" a pozniej sie wypowiadaj... bo niestety swoja postawa potwierdzasz przynaleznosc do tej grupy spolecznej.
Dla mnie takie nazewnictwa są śmieszne a nawet żenujące. I jeszcze bawisz się w klasyfikację ludzi, co jeszcze ciekawego o mnie powiesz? ;>
Nic nie powiem bo nie mam czasu na takie bezsensowne rozmowy. Nie wiem tez po co komentujesz moj post. Fakt ze dla ciebie ta nazwa jest smieszna jest twoja indywidualna sprawa. Nie musisz sie zgadzac ze mna przeciez. Ale fakt jest taki, ze niestety istnieje w/w grupa "osobnikow" a czy przynalezysz do niej to sam powinienes wiedziec. Troche wyluzuj bo pekniesz jak sie bedziesz tak spinal na forum.
Wyluzowałem już post wcześniej. Lepiej abyś ty kolego przestał mówić o tych 'polaczkach' bo to naprawdę durnowato brzmi.