PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=449390}
6,3 33 tys. ocen
6,3 10 1 32815
6,3 18 krytyków

Martyrs. Skazani na strach
powrót do forum filmu Martyrs. Skazani na strach

Ten film zrył mi psychike na długo... niby nic a jednak

MeeredithSwan

To jest jeden z tych filmów, których nienawidzę jednak odpalony oglądam jak zahipnotyzowany. To prawdopodobnie najbardziej szokujący horror jaki zrobiono.

Movie_Crash_Man

Bardzo ciekawie oceniłeś ten film. Jedynka i serduszko. Ja szczerze mówiąc nie jestem w stanie go ocenić, gdyz obejrzałem go raz i wystarczy. Pomimo, że dużo widziałem (jak mi się wydawało), po tym filmie długo nie mogłem dojść do siebie. Gdyby oceniać go przez pryzmat poziomu okrucieństwa jaki serwuje widzowi zasługuje spokojnie na 10/10. Z drugiej strony dałbym mu 1 bo ten film jest po prostu chory. On nie jest zły. Jest po prostu chory. I za to właśnie ja z kolei nie lubię tego filmu. Nie lubię go jeszcze za jedna rzecz. Pseudofilozoficzny bełkot jakim jest podszyty, który niby ma usprawiedliwić sceny które ogladamy. Niektórzy się na to łapią i próbują rozkminiać "co autor miał na myśli" ale ja tego nie kupuję, bo moim zdaniem prawda jest bardziej prozaiczna. Chodziło tylko i wyłącznie o to by zaszokować widza. I jak widać świetnie się udalo.

mar_cinek2

no zgadza się tu nie ma drugiego dna...raczej

mar_cinek2

mar_cinek2 sama lepiej bym tego nie ujęła. Chory to najlepsze określenie.. pomysłodawca musi być ciekawym człowiekiem..
Też nie jestem w stanie ocenić filmu ale jak już to byłaby niska ocena.. ale w sumie... napisałabym, że to nic dobrego aczkolwiek wywołując takie skrajne emocje jest dobry tzn 'dobry'.